İyi akşamlar ...
Serapcım geçmiş olsun canım inş.krem iyi gelir.
geçmiş olsun serap ALLAH şifa versin
serapçım çok şükür arasta yok canım benim kendi göbeğimden geliyo iltihap..tamma uzakta buluşalım canım..
günaydın kızlar
kimseler yok bebişlerinizbugün uyuyor heralde
bende uykuya hasret bir güne daha başladım
sabahın köründe ayaktaydık çok şükür şimdi uyumak üzere zilloşum
bişey sorucam kızlar bebekleriniz uyandığında ne kadar uyanık kalıyorlar bidaha ne zaman uyuyorlar
hira 1 1.5 saat sonra tekrar uyumak istiyor
tabi bazen 4 5 saat hatta daha fazla uyumadığıda oldu ama düzenli olarak 1.5 saat sonra uyuyor
günaydın kızlar
bişey sorucam kızlar bebekleriniz uyandığında ne kadar uyanık kalıyorlar bidaha ne zaman uyuyorlar
tabi bazen 4 5 saat hatta daha fazla uyumadığıda oldu ama düzenli olarak 1.5 saat sonra uyuyor
kızlar bugün naz pek huzursuz mıy mıy mıylıyo akşam yıkadık babasıyla üşüttük diye ödüm patlıyor içersi sıcaktı çok ama ne bilim korkuyom hasta olursa die. canım o benim kıyamam ben hiçbirine onların..
masum kelebeğim o.
günaydın kızlar
gunaydın canım. hepsı yawas yawas duzenlerını kurmaya başlıyorlar. uyur 2-3 saat bayadır uyanıkmış. bızımkı 9.15 te kalktı 10.30 da tekrar yattı uyumaya doyamadı heralde bende kahvaltımı yaptım yemegemde war keyıf yapıyorum kaydirigubbakcemile3günaydın annişler.naber bebişler nasıl.burak beyimiz yine erkencydi babamız işe gitmeden uyandı yani 6da.8 e kadar biraz babamız biraz ben oyaladık.sonra iş yine bana kaldı..6dan beri uyanıktı saat 10,30da uyudu.bakalım kaçta uyanıcak afacan...:ecrin_bebek:
Kızlar Milupa stil-tee içiyorsanız eğer Migrosta indirim vardı. Dün aldım 9.25 TL biliyorsunuz normalde 15 falan. Kaçırmayın derim.
Kızlar Milupa stil-tee içiyorsanız eğer Migrosta indirim vardı. Dün aldım 9.25 TL biliyorsunuz normalde 15 falan. Kaçırmayın derim.
demekki hepsi ortalama 1.5 2 saat duruyor bende çokmu uyuyor gündüz diyordum
zeynepçim maşallah ipeğe inşallah hep böyle devam eder
hira gece uyanık kalmıyor ama mıkırdanıyor bende sallıyorum beşiğinde
ama çok sık uyanıyor sonra ben hemendalamıyorum tam dalıcam yine uyanıyor ama vücudum alıştı sanki uykusuzluğa gündüz uyuyamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?