aysegul masallah defneye ıyı almıs canım sıkma canını onemlı olan saglıklı olması degılmı... ıpekte kısa emıyor ama emdıkten sonra goguslerımde rahatlama hıssedıyorum demek problem yok bu kadar kısa emmesı sorun degıl...
pnomokok ve rotavırus asılarını bende yaptırıcam. 10 nısanda hf cmt kontrolumuz war 2 aylık olucaz o zaman 2.ay asılarımız yapılcak. aslında dr 8 ınde cagırmıstı ama 2 gun sonra cmt gıdelım dıoruz ası ıcın 2 gun gec gıtmemız bısey degıstırırmı kızlar tam gunundemı gıtmemız lazım?
o zaman ozel asılarıda sorucam ama yaptırmayı dusunuyoruz. zaten sadece rotavırus ucretlı onun dısındakı her asıyı saglık ocagı yapıyomus.
ya kızlar bısey sormustum ben gene kımse yazmamıs :mymeka:
bebeklerımız artık net gorebılıyolarmı? flu goruntu gıttımı???
zeynepçim bana kalsa onlar en başından görüyo.ama kırktan sonra net görürderler benim bilgim bu.ama kırktan önce görmeyen bebek anneyi nasıl takip eder...
ayşegül maşallah defneye canım gayet ii haberlerle gelmişin.hasta olmamasına sevindim..
rotavirüs ücretli ponomoyu sağlık ocakları yapıyo ikinci ay aşılarıyla yapılıyo biz olduk...rotavirüsü bizim doktorumuz 3 ay ve 5. ayda yaptırcaksın dedi..2 doz oluyomuş 5. ayda yaptırmıycaksan 3. ayıda yaptırma dedi.140 lira...
hımmm bılgılendırdıgın ıcın sagol kusum...zeynepçim bana kalsa onlar en başından görüyo.ama kırktan sonra net görürderler benim bilgim bu.ama kırktan önce görmeyen bebek anneyi nasıl takip eder...
ayşegül maşallah defneye canım gayet ii haberlerle gelmişin.hasta olmamasına sevindim..
rotavirüs ücretli ponomoyu sağlık ocakları yapıyo ikinci ay aşılarıyla yapılıyo biz olduk...rotavirüsü bizim doktorumuz 3 ay ve 5. ayda yaptırcaksın dedi..2 doz oluyomuş 5. ayda yaptırmıycaksan 3. ayıda yaptırma dedi.140 lira...
zeyno profiline baktımda harbi ipek babasına çok benziyo
ben geldim gene
ayşegül sağol cnm ben şu emme işini merak ediyodum tatmin oldum bacım bu arada 800 gr çok iyi 600 grdan yukarı alırlarsa iyi demişti bizim dr...
sagol canım.öyle önemli olan saglık..
saglık ocaklarına tam zamanında git.ne zaman dedilerse o zaman gitmen daha iyi..
ben bilmiyordum canım.biz defneyi göz doktoruna götürdügümüzde bunlar görüyor ama net degil demişti.artık netleşmişter sanırım..o zaman 39 günlüktü..
sagol bacım..seninki bizlerden önce vuruldu neden olsa abi o..
sagol canım.öyle önemli olan saglık..
saglık ocaklarına tam zamanında git.ne zaman dedilerse o zaman gitmen daha iyi..
ben bilmiyordum canım.biz defneyi göz doktoruna götürdügümüzde bunlar görüyor ama net degil demişti.artık netleşmişter sanırım..o zaman 39 günlüktü..
sagol bacım..seninki bizlerden önce vuruldu neden olsa abi o..
sağol bacım.dotorda çok iyi dedi.valla tartıldı hemen kafamdan mamamı versen dedim hani.gerek yok dedi.
ha bu arada.bende bazı arkadaşlarım kimyon rezene gibi şeyler içiriyo bununbi zararı varmı.bende içirmelimiyim.ben işey verdmiyorum dedim.çok zorda kalınılırsa verilebilir.ama bence verme zaten uslu bi bebek vermene gerek yok dedi..
ben geldim gene
ayşegül sağol cnm ben şu emme işini merak ediyodum tatmin oldum bacım bu arada 800 gr çok iyi 600 grdan yukarı alırlarsa iyi demişti bizim dr...
bebısın usluysa verme tabı ama ıhtıyac duyarsan ver gıtsın gı :hulya:
bacım ben kimsenin profiline pek bakmadıgıma bu zeynoun kocasını nerden bilyo fatoş diyomkaydirigubbakcemile3 neyse girdim baktım hee gıı ipek babaya benziyo..dur ben bi yivek yivek bi profil gezem.bizim orda öyle derler..kaydirigubbakcemile3
benim kuzu 12.30 da yattı hala uyuyo.ayol ignede vurulmadı pestili çıkmış gibi uyuyo:roflol:.....
yorulmuştur yavrucuk annesi
heee tabi senin kızz uslu valla ben iki gündür kimyon veriyom oda rahat tabii bende ohhh:lepi:
he ya dıyom ben tasıyıcı annesı gıbıyım dıye hıc ama hıc alakamız yok :sinifsinif:
yorulmustur aysegul cok da uyutma kız gece uyumaz :)
ayşegül gözün aydın fdaha ne istiyon çocuk aylık istikakını almış usluda daha ne yapsın san benimkide çok şükür ney eşliğinde hala uyuyor pnömo aşısının özelide var o yüzden pahalı ama özel sigortalar karşılıyo ben hiç sağlık ocağına gitmiyorum bcg yide özelde yapıyolarmış çok mutlu oldum sağlık ocağının havası beni boğuyo tetanosu bile zor oldum
Kızlar bişey sorcam ya merak ettim. Sütünüzün rengi bembeyaz mı yoksa daha kırık beyaz mı? Çocuk uyuyor göğsüm şişti akmaya başladı sağayım dedim bembeyaz değil süt merak ettim. Sanki bana bazen bembeyaz bazen daha sulu gibi geliyor sizin nasıl bunu kalitesiyle bi ilgisi var mı acepbilmiyorumkismile
Kızlar bişey sorcam ya merak ettim. Sütünüzün rengi bembeyaz mı yoksa daha kırık beyaz mı? Çocuk uyuyor göğsüm şişti akmaya başladı sağayım dedim bembeyaz değil süt merak ettim. Sanki bana bazen bembeyaz bazen daha sulu gibi geliyor sizin nasıl bunu kalitesiyle bi ilgisi var mı acepbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?