2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

arası akşam 11.gibi yıkadık mamasını verdim gaz çıkarıkren bir kustu şangırt diye omuzumdan sırtımdan aşağı ben kusamma yavrum ne kadar doluymuş korktum her yeri batırdı bi kaç gündür midesi bulanır gibi oluyodu üşüttümmü ki acaba...ama rahatladı ondan sonra.bide vbaşından beri zorlanıyodu kakasını yaparken doktoru mamasına zeytin yağı kat demişti bende katıyorum sabah akşamdı günde 1e indirdim geçen dedim hep zeytin yağımı olcak katmıyayyım çocuğum hep ıkındı hiç uyuyamadı uykusu bölündü zorla 1 kere çıkarda yaptı kakasını dün yine kattım rahatladı valla ne yapayım biraz daha büyüyene kadar katayım bari dimi ne dersiniz sizde veriyomusunuz zeytin yağı..

günaydın herkese...
fatoşcum bu yaşadıklarının benzerini hepimiz yaşıyoruz.ama sen çok ağır bir hamilelik dönemi geçirdiğin için daha hassassın sanırım. kendini telkin yoluyla sorunların üstesinden gelebileceğine inanıyorum. toparlanman lazım. istersen ailenin yanına git kısa bir sürede olsa iyi gelir bence...

haklısın canım ya bende ondandır geçer diye umut ediyorum arasın kontrolleri tamamaen bitsin havalar biraz daha ısınsın gitçem canım zaten bursanın havası izmire benzemiyor korkuyorum bak yine korkuyoruım dedim..opuyorumnanaktan

inanki canım hepimizde var aynı sorunlar ama sende biraz fazla sanırım.kendini kasma bu kadar.ailenin yanına git bence.benim bütün ailem yanımda.yinede sıkıldım evde oturmaktan.seni tahmin edebiliyorum.senağlama

ben vermiyorum.çok şükür kabızlık sorunu yok ama kabızlığı abimizde çok çektik iyi bilirim.sen birazdaha devam et zeytinyağına zaten düzelir o zamanla.ek gıdaya falan geçincede biter.

inanki canım hepimizde var aynı sorunlar ama sende biraz fazla sanırım.kendini kasma bu kadar.ailenin yanına git bence.benim bütün ailem yanımda.yinede sıkıldım evde oturmaktan.seni tahmin edebiliyorum.senağlama
saol canım evet canım inanaki çok sıkıldım
ben vermiyorum.çok şükür kabızlık sorunu yok ama kabızlığı abimizde çok çektik iyi bilirim.sen birazdaha devam et zeytinyağına zaten düzelir o zamanla.ek gıdaya falan geçincede biter.

evet öle yapayım bari zorlanmasın minik erkekğim..

kimsecikler yok burda bari gidiymde kahvaltıyı hazırlıym.büyük paşam uyandı.küçüğü yatırdk şimdilik.10dk ya uyanır oda.opuyorumnanaktan

herkese günaydın

fatoşum kuzum niye korkarsın rahat olmaya bak.elbett eaglayacaklar kusacaklar.sen zeynoyu görsen küçükken bu kadar kusan bi bebek olurmu derdin.çok kusardı.eşin elbette anlayışlı olacak senle o bir degil.ikinizde yaşadınız zorlaklar ama sen daha agır geçirdin.buda bi lohusalık depresyonudur.eşle çatışmalar.bede zeynoda eşime çatardım kızardım.benimki uykusuzluktan olurdu hep.ama ne zaman üç aylık oldu işte ozaman rahat ettim.elbet zamanı var.senin bebek üç aylık olsada o daha iki aylık sayılır.bir ay sonra göreceksin daha rahat edeceksin.

bende bugün şu günlerdir beni bekleyen ütümü yapayım.yıgınla birikti off.ypamda kurtulam.tek bi gömlek kaldı onuda yarın giyse pazartesiye göynek yok adama.biraz iş yapam ara ara girerim canlar öpüldünüz.tabi defne izin verirse ütüye...opuyorumnanaktan

aaaa yeni fark ettim benim ticker gitmiş.ne oldu acep.geri gelseydi..kızlar bana bi tenedaha yapıverin allah rızası için...
28.ocak dogum. şimdiden danke..

günaydın annişler.biz herzmanki gibi erkenciyiz.6da açılışı yapıyoz.sizler yatıyosunuz sanırım.ohhh ne güzel valllllllaaaaaaaa yatın.lmaz:
kaydirigubbakcemile3 gunaydın canım

fatoscum zor bı hamılelık ustune erken dogum derken bu sekılde gerılmen normal. kendıne bıraz zaman tanı canım. zamanla hersey yoluna gırıcek. cocuk bu kusucakta aglıcakta korkma kendıne dert edınme bunları. Allah dermansız dert vermesın canım...
aaaa yeni fark ettim benim ticker gitmiş.ne oldu acep.geri gelseydi..kızlar bana bi tenedaha yapıverin allah rızası için...
28.ocak dogum. şimdiden danke..
du ben bı el atam...

Günaydin kizlar nasilsiniz bugün bakalim
Benim hiç halim yok çok kötü karnim agriyo sabahtan beri kivraniyorum üsüttüm galiba ilaç ta yutamiyorum nasil geçicek bu agri kizlar ya

Benim hiç halim yok çok kötü karnim agriyo sabahtan beri kivraniyorum üsüttüm galiba ilaç ta yutamiyorum nasil geçicek bu agri kizlar ya

canım gecmıs olsun emzırırken usutuyoruz meme acık gobek acık heryer acık...
bazen benımde agrıyor sıcak seyler ıcmeye calısıyorum.
ıhlamur falan kaynat sıcak sıcak mıdene ıyı gelır belkı kendını karnını sıcak tutmaya calıs.
ıns cok surmez.

Insallah canim çok saol gidip ihlamur kaynatayip ins iyi gelirde geçer biran evvel

geçmiş olsun canım.benmde kaç gündür ağrıyodu.sonra isal oldum(söylemesi ayıp)bebişede geçti sanırım.kıvranıp duruyo.oda isal oldu canımıniçi.dikkat et hemen önlemini al.zeynebinde dediği gibi ıhlamur iç.inş çabuk geçer.

slm kızlar yarın oglumun ıkıncı doktor kontrolu var.4 tane aşı olcak yavrum ya.eşimle beraber gıtcez.kızımında kontrolu var.onun içinde kbb ye gırıcez bademcık ıcın amelıyat hakkında konuscaz gun verecekler.dua edın nolur.hayırlıs neyse o olsun.

Kızlar bıŞı sorucam ıpeĞın 2. Ayı 12 nısanda doluyor. AŞısını Özel hastanede vurdurucam onlar da 15 gÜnde bır vuruyorlarmıs verem aŞısını. Bu aŞı ıÇın Önceden gÜn alınıyormus, bızden Önce vurduranınız varsa aranızda o aŞıyı tam ayını bıtırdıĞı gÜn doktora gıttıĞınızde mı vuruldunuz yoksa sonrasına mı gÜn verdıler.
Fatoscum canını sıkma bebeĞıne de yansır. Ben de haftaya yalnız kalıcam annemler gıdıyor

Saol sibelcim içtim simdi ay insallah kuzuma geçmez

Yarin bizimde doktor kontrolumuz var asi olucak minigim insallah çok aglamaz
minik kizinada geçmis olsun canim dualarim seninle hersey iyi geçer insallah

meraba canım.bizde bugün 2.ay aşılarımızı yaptırdık.bu aşılar 2. ile 3.ay arası bi zamanda yapılıyomuş.en az 59günlükken vurulmaya başlıyo.biz 66 günlükken yaptırdık.birde özel hastanede yaptırcaktık ama veremi yapmıyoruz dediler v bu aşıların üçü aynı gümn olması gerekiyomuş.yoksa etki etmiyomuş.oyüzden bizde sağlık ocağında üçğnü birden yaptırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…