günaydın herkese...
fatoşcum bu yaşadıklarının benzerini hepimiz yaşıyoruz.ama sen çok ağır bir hamilelik dönemi geçirdiğin için daha hassassın sanırım. kendini telkin yoluyla sorunların üstesinden gelebileceğine inanıyorum. toparlanman lazım. istersen ailenin yanına git kısa bir sürede olsa iyi gelir bence...
kızlar sizle sıkıntımı paylaşmak istiyorum.ben önceleride panik biriydim ama şimdi bi tuaf oldum.en ufak bişeyi kafama takardım zaten şimdi beteri oldu öyle şeyleri kafama takıyorum ki anlatamam masanın üstünde neden poşet var mesela bunu bile kafaya takabiliyorum örneğin çok sıkılıyorum korkuyorum çok paniğim çocuğa bakarken öreneğin ağlamıycak öksürmüycek kusmuycak ödüm kopuyo hep kötü şeyler geliyo aklıma ii taraftan bakmıyorum hangi çocuk saydıklarımı yapmaz korkuyorum bakamıycam diye eşime çocuğada yansıyo düşünün uyanıyo mama yapçam teklrar uyuyacak yetişteremiycem diye kafama takıyorum iiyce tuaf oldum acep diyom bunalımdamıyım son 4 ayda yaşadıklarım sartı beni tabiki çok mutluyum anne oldum bu duyguyu tatmak için can atanlar var ama neden böle oluyo bu korkularım geçermi çevremem yansıtmamaya çalışıyom ama içimm doluyo bişi yokken ağlıyorum bide benim izmirde kendi tarafımda 1 allahın kulu yok uzun zamandır ailemin yanına gidemedim bursaya ondan mı oluyo diyorum kendimi yalnız garip hissediyorum inanın öle ufak şeylerden tartışıyoru ki eşimle hep hata bende başka adam olsa beni boşardı boş boğaz panik pipirikli bişi oldum allahtan eşim anlayışlı ama onuda bıktırcam diye korkuyorum....ay ne bileyeyim çok tuafım beterin beteri var neden korkuyosun ne istiyosun allah sana en büyük mutluluğu nasip eti diyorum çok şükürde ediyorum halime ama ne bilim oy oy...iyiki varfsınız valla siz benim izmirdeki akrabalarım kardeşim canımsınız....sizi çok seviyorum oğluşuımun teyzeleriii
arası akşam 11.gibi yıkadık mamasını verdim gaz çıkarıkren bir kustu şangırt diye omuzumdan sırtımdan aşağı ben kusamma yavrum ne kadar doluymuş korktum her yeri batırdı bi kaç gündür midesi bulanır gibi oluyodu üşüttümmü ki acaba...ama rahatladı ondan sonra.bide vbaşından beri zorlanıyodu kakasını yaparken doktoru mamasına zeytin yağı kat demişti bende katıyorum sabah akşamdı günde 1e indirdim geçen dedim hep zeytin yağımı olcak katmıyayyım çocuğum hep ıkındı hiç uyuyamadı uykusu bölündü zorla 1 kere çıkarda yaptı kakasını dün yine kattım rahatladı valla ne yapayım biraz daha büyüyene kadar katayım bari dimi ne dersiniz sizde veriyomusunuz zeytin yağı..
saol canım evet canım inanaki çok sıkıldıminanki canım hepimizde var aynı sorunlar ama sende biraz fazla sanırım.kendini kasma bu kadar.ailenin yanına git bence.benim bütün ailem yanımda.yinede sıkıldım evde oturmaktan.seni tahmin edebiliyorum.senağlama
ben vermiyorum.çok şükür kabızlık sorunu yok ama kabızlığı abimizde çok çektik iyi bilirim.sen birazdaha devam et zeytinyağına zaten düzelir o zamanla.ek gıdaya falan geçincede biter.
kaydirigubbakcemile3 gunaydın canımgünaydın annişler.biz herzmanki gibi erkenciyiz.6da açılışı yapıyoz.sizler yatıyosunuz sanırım.ohhh ne güzel valllllllaaaaaaaa yatın.lmaz:
kızlar sizle sıkıntımı paylaşmak istiyorum.ben önceleride panik biriydim ama şimdi bi tuaf oldum.en ufak bişeyi kafama takardım zaten şimdi beteri oldu öyle şeyleri kafama takıyorum ki anlatamam masanın üstünde neden poşet var mesela bunu bile kafaya takabiliyorum örneğin çok sıkılıyorum korkuyorum çok paniğim çocuğa bakarken öreneğin ağlamıycak öksürmüycek kusmuycak ödüm kopuyo hep kötü şeyler geliyo aklıma ii taraftan bakmıyorum hangi çocuk saydıklarımı yapmaz korkuyorum bakamıycam diye eşime çocuğada yansıyo düşünün uyanıyo mama yapçam teklrar uyuyacak yetişteremiycem diye kafama takıyorum iiyce tuaf oldum acep diyom bunalımdamıyım son 4 ayda yaşadıklarım sartı beni tabiki çok mutluyum anne oldum bu duyguyu tatmak için can atanlar var ama neden böle oluyo bu korkularım geçermi çevremem yansıtmamaya çalışıyom ama içimm doluyo bişi yokken ağlıyorum bide benim izmirde kendi tarafımda 1 allahın kulu yok uzun zamandır ailemin yanına gidemedim bursaya ondan mı oluyo diyorum kendimi yalnız garip hissediyorum inanın öle ufak şeylerden tartışıyoru ki eşimle hep hata bende başka adam olsa beni boşardı boş boğaz panik pipirikli bişi oldum allahtan eşim anlayışlı ama onuda bıktırcam diye korkuyorum....ay ne bileyeyim çok tuafım beterin beteri var neden korkuyosun ne istiyosun allah sana en büyük mutluluğu nasip eti diyorum çok şükürde ediyorum halime ama ne bilim oy oy...iyiki varfsınız valla siz benim izmirdeki akrabalarım kardeşim canımsınız....sizi çok seviyorum oğluşuımun teyzeleriii
fatoscum zor bı hamılelık ustune erken dogum derken bu sekılde gerılmen normal. kendıne bıraz zaman tanı canım. zamanla hersey yoluna gırıcek. cocuk bu kusucakta aglıcakta korkma kendıne dert edınme bunları. Allah dermansız dert vermesın canım...arası akşam 11.gibi yıkadık mamasını verdim gaz çıkarıkren bir kustu şangırt diye omuzumdan sırtımdan aşağı ben kusamma yavrum ne kadar doluymuş korktum her yeri batırdı bi kaç gündür midesi bulanır gibi oluyodu üşüttümmü ki acaba...ama rahatladı ondan sonra.bide vbaşından beri zorlanıyodu kakasını yaparken doktoru mamasına zeytin yağı kat demişti bende katıyorum sabah akşamdı günde 1e indirdim geçen dedim hep zeytin yağımı olcak katmıyayyım çocuğum hep ıkındı hiç uyuyamadı uykusu bölündü zorla 1 kere çıkarda yaptı kakasını dün yine kattım rahatladı valla ne yapayım biraz daha büyüyene kadar katayım bari dimi ne dersiniz sizde veriyomusunuz zeytin yağı..
du ben bı el atam...aaaa yeni fark ettim benim ticker gitmiş.ne oldu acep.geri gelseydi..kızlar bana bi tenedaha yapıverin allah rızası için...
28.ocak dogum. şimdiden danke..
Günaydin kizlar nasilsiniz bugün bakalim
Benim hiç halim yok çok kötü karnim agriyo sabahtan beri kivraniyorum üsüttüm galiba ilaç ta yutamiyorum nasil geçicek bu agri kizlar ya
canım gecmıs olsun emzırırken usutuyoruz meme acık gobek acık heryer acık...
bazen benımde agrıyor sıcak seyler ıcmeye calısıyorum.
ıhlamur falan kaynat sıcak sıcak mıdene ıyı gelır belkı kendını karnını sıcak tutmaya calıs.
ıns cok surmez.
Günaydin kizlar nasilsiniz bugün bakalim
Benim hiç halim yok çok kötü karnim agriyo sabahtan beri kivraniyorum üsüttüm galiba ilaç ta yutamiyorum nasil geçicek bu agri kizlar ya
Saol sibelcim içtim simdi ay insallah kuzuma geçmezgeçmiş olsun canım.benmde kaç gündür ağrıyodu.sonra isal oldum(söylemesi ayıp)bebişede geçti sanırım.kıvranıp duruyo.oda isal oldu canımıniçi.dikkat et hemen önlemini al.zeynebinde dediği gibi ıhlamur iç.inş çabuk geçer.
slm kızlar yarın oglumun ıkıncı doktor kontrolu var.4 tane aşı olcak yavrum ya.eşimle beraber gıtcez.kızımında kontrolu var.onun içinde kbb ye gırıcez bademcık ıcın amelıyat hakkında konuscaz gun verecekler.dua edın nolur.hayırlıs neyse o olsun.
Kızlar bİŞİ sorucam İpeĞİn 2. Ayı 12 nİsanda doluyor. AŞısını Özel hastanede vurdurucam onlar da 15 gÜnde bİr vuruyorlarmıs verem aŞısını. Bu aŞı İÇİn Önceden gÜn alınıyormus, bİzden Önce vurduranınız varsa aranızda o aŞıyı tam ayını bİtİrdİĞİ gÜn doktora gİttİĞİnİzde mİ vuruldunuz yoksa sonrasına mı gÜn verdİler.
Fatoscum canını sıkma bebeĞİne de yansır. Ben de haftaya yalnız kalıcam annemler gİdİyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?