2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bızımkıde hepsını alamıyo kahverengı kısmın anca yarısı agzında hepsı buyuk gelıyo sanırım almaya calısıyo oguruyo yarısını anca alıyo yawrum... gogus uclarımda sımdıye dek hıc bı problem olmadı hıc acımadı yara olmadı ıns olmaz boyle gıder...

teşekkür ederim zeynebim
rıca ederım canım
hosgeldın kuzum nasılsın?
hadı ıyı uykularrr....

benımde aksam arkadaslarım caya gelıcekler. dun kek yapmıstım bugunde tatlı yaptım yanına solemesı ayıp ıpekte uyuyo gelıp gıdıp sıze bakıyodum oturdum sımdı ohhhhhh

canım şimdi farkettim sende bursalıymışsın.hangi dra gidiyosun.ben hala bi dr bulamadım doğru düzgün...

meltemcim acıbademde ibrahim cingöze götürdk bugüne kadar. doğuma girmişti doğum sonrası kontrolleri içindeğiştirmedik şu ana kadar ama artık değiştiricem canıma yetti. iyi bir dr olabilir ama sürekli çocuğuma -makine sağlam makine sağlam- demesi yüzünden sinir oldum. uyardım bir de.. bir de konuşlmuyor adamla..gene acıbademden ramazan harmancıya ya da sabahat isimli bir bayan dr var ona götürücem artık. sen kime götürdün?

anladım canım.acıbadem eniyisi ama drda çok önemli tabi.değiştir canım inş. o iyi olur.ben bahara gidiyorum.ırmak hanım.jimere gidiyodum dr ayrıldı.ilk defa gittim bahara ama çok memnun kalmadım.acıbademde sanırım sosyal güvenceyle bakmıyolar dimi?

Günaydin kizlar nasilsiniz bugün bakalim
Benim hiç halim yok çok kötü karnim agriyo sabahtan beri kivraniyorum üsüttüm galiba ilaç ta yutamiyorum nasil geçicek bu agri kizlar ya
günaydın herkese hastalara da gecmiş olsun...

kızlıra bende 2 gece önce karın spazmından bağıra bağıra acillik oldum.. mide ve bagirsak ilacları serum falan verdiler 2 saat yavrum da evde bağırmış durmuş cok uzuldum.. hepimiz hasta olmamak için yavrularımız için öncelikle kendimize dikkat etmeliyiz onlar için bizim muadilimiz yok yazık..

canım cok gecmiş olsun ayn sorun bizde de oluyor..dün zeynepb yontemi ile cıkarttık bugun de seninkini denedim şimdi..saolun kızlar cok yararlı bi paylaşım burası..öptm siizi..

gecmıs olsun canım ya... zeynepb yontemı ne kız zeytınyaglı pamuk mu kaydirigubbakcemile3

hosgeldın kuzum nasılsın?

iyiyim canım benim oğlan gece zorlamamla 12de yattı 3te kalkttı bir daha 7ye kadar uyumadı salla salla kendimden geçtim valla uykum var ama uyuyamıyorum:sinifsinif: benim sıpa kendiliğinden uyudu e tabi bütün gece uyumazsa ne yapayım o uyusunda ben uykusuz kalayım mirmirmirmir
sen nasılsın ipek hanım nasıl

geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım ama büyüklerimizin dediği gibi değilmiş ya anne üşütürse bebekte üşütür diye bişey yokmuş hep öyle biliriz ama önemli olan bebişi mikroplardan korumak oda mümkün olduğunca diğer insanlardan uzak tutmakmış
nette bir yerde öyle yazıyordu ne kadar doğru bilemiycem :sm_confused:tabi biz yinede kendimizi koruyalım Allaha emanet yavrularımız

bızımkıde 10.30-11 gıbı yattı 2 de kalktı
normalde gecelerı yarım saat 1 saat sonra gerı yatar ama kac gundur dogru duzgun kaka yapamıyodu gene ıkınıp durdu gozunden uyku akıyo nasıl esnıyo yawrum ama sancıdan uyuyamıyo... 4 te guc bela yattı tekrar.
7.15 te yıne kalktı emdı hemen yattı 10 da uyandı kuzum. sımdı gene uyuyo 2 saattır. artık duzenımız oturmaya basladı bı derdı sancısı gazı yoksa gece 11 den sabah 9 a kadar 2 kere kalkarak yatıyor kuzum.
su gazlı donemler bıteydı bıde ya...

oy maşallah uyusunlarda büyüsünler benimkide saat 9da kalkttı acıktım diye saat 11e akadar filan uyumadı bende ellemedim hiç bir baktım kendi kendine uyumuş hala baygın vaziyette uyuyor çok yorulmuş yavrucak kaydirigubbakcemile3
evet ya şu gazları olmasa kanatsız melekler birtek onun ağlaması huysuzluğu geçmiyor sıkıntılı oluyorlar zavallıcıklar yoksa hepsi çok ama çok tatlı oluyorlar insanın tekrar içine sokası geliyor :asigim:

ewet su gazları olmasa aslında oyle uslular kı yerım yerımmm bıde arada kucak ıstedıgınde nazlı nazlı dudagını buzup aglamıyomu al sok ıcıne :kedi:

evet zeynepcim bi bitse şu gaz sancıları herşey düzene girecek.yağız'ım yatağına bırakınca kendi başına uyuyor etrafa bakınıyor emziğini emiyor bide yatağının müziğini açıyorum onu dinleyerek uykuya dalıyor kalkıncada hemen ağlamıyo etrafa bakınıyo biraz sıkılınca basıyo fizahı :dance:

evet cnm da yok hep ben bakıyorum ya evdeyken bi de uyumak için bi d sıkıntı bastı mı mememden düşmüyor ya.. ben olmayınca sakinleyememiş 2 saat ağlamış yazık yavruma..ben nasıl buncaazı bırakıp işe gitcem yaaa..(
gecmıs olsun canım ya... zeynepb yontemı ne kız zeytınyaglı pamuk mu kaydirigubbakcemile3
evettt kulak cubugu ucun iraz bebe yağı sürüp kenarındadokundurttum hemen işe yaradı...sengözlerimebaksanab

çalışan anneler için gerçekten zor bir durum 2 ay yada 4 aylık izinlerin bitmesine ne kaldıki şurada.ilk günler çok zor gelir ama alışılıyor mecbur.

pınarcım yatağına koyunca uyuyormu nasıl alıştırdınız??bizimiki biraz durup basıyor yaygarayı illa ağzında meme olucak..ama alıştırmam lazım benim de.. emzik almıyor.. doktorda verme dedii..ee meme verme emzik verme.. bagırıyoo..nssıl uyutucaz??boshayallersmile

masallah yalnız basına uyuyabılıyo afferın ona

anladımmm kaydirigubbakcemile3

yaw saat 1 den berı uyuyor kuzucuk uyansın bugun daha uyutmıcam gunduz uyku kotasını doldurdu aksam 10 da komple yatırırım :icecream:

esracım özel bişey yapmadım baştan beri elimden geldiğince yatağına bırakmaya çalıştım.emziği yapızda pek tutmuyo illa arkasından elinle itekliyceksin emziğin.ama canı istedimi alıyor tutuyo ağzında uykuya daldığı anda fırlatıyo yatağının kenarlarına kırmızılı renkli yastıklar koydum ilgisini çok çekiyor onlara bakınca sakinleşiyor baka baka uykuya dalıyor müzik de hoşuna gitti 2 gündür bunu farkettim açıyorum bende.
umarım ömerde alışır canım.

maşaallah..darısı basımıza..

gazlı bebeklerin anneleri nurse harveys bitkisel şurubu tavsiye ederim. hiçbir yan etkisi yok, tamamen bitkisel ve bizim gaz sorunumuzu bu şurup çözdü. günde en fazla 6 defa birer kapak kullanıyorsunuz. bebeğinizin ne kadar rahat gaz çıkarıp kaka yaptığına hayret edeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…