2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızz ilk önce herkesten sulu beyaz gelir o bebişin su ihtiyacını karşılarmış sonra koyulaşır bembeyaz olur o da yağlı yani doyurucu süt olurmuş ikiside faydalı yani cnm...
hımmm mantıklı olabılır
gecmıs olsun canım ya su gazlı donemlerı bı atlatsak
sagol tubısım bılgılendırdıgın ıcın
canım ya cok gecmıs olsun. benımde agzımda saglam dıs yok. gıdıcem gıdıcem dıscıye usenıp ertelıyorum hep...

pınarcım geçmiş olsun oğluşun hastaymış, kıyamam ona neyseki iyileşmiş çok şükür uykularıda düzene girer inş.canım

zeynep bebekler ne zaman net görmeye başlar diye sormuşsun doktor bazen üç aya kadar net göremezler şaşı bakabilirler göz kasları tam gelişmediğinden demişti canım.

Kızlar merhaba, ya şu gaz sorunu bizdede basladı. dün aksam 2 cay kasıgı ılık ıhlamur icirdim ilk defa mama ve anne sütü harici bir seyin tadına baktı doruk. bugunde 6 kaşık rezene icirdim. bunun bir sınırı varmı acaba?

Nurcum çok geçmis olsun canim dis agrisi hiç çekilmiyo valla Allah acil sifa versin
Zehracim sizede geçmis olsun az daha sabir bu gazli günler geçicek hayirlisiyla

kızz ilk önce herkesten sulu beyaz gelir o bebişin su ihtiyacını karşılarmış sonra koyulaşır bembeyaz olur o da yağlı yani doyurucu süt olurmuş ikiside faydalı yani cnm...
Evet hatta ilk gelen sulu beyaz daha tatlimsiymis doktor söylemisti

slm kızlar sohbet koyuymuş baya yetişemedim.annmler vardı şimdi geçmişi okudum.ayşegül gitmşsin dr a.defne iyiymş çok sevindirik oldum..kilosuda iyiymş oh ne güzel.sakın mama falan verme.

4 hafta erken dogdugu icin buranın yaslılarından benim oglumda yerimseniben

oy cok tatlı ya boncuk boncuk bakmış yesınler onu...
canım rezenenın sınırı gunde 100 cc. sabah aksam ıhtıyaca gore verebılırsın.
ıhlamur da 4-5 kasık falan yıne sabah aksam...

hımm teşekkürler Zeynepcim. ınsallah faydası olur. Yoksa bu aglamalara nasıl dayanıcam bilmiyorum. mafoldumben

günaydın annişler.biz herzmanki gibi erkenciyiz.6da açılışı yapıyoz.sizler yatıyosunuz sanırım.ohhh ne güzel valllllllaaaaaaaa yatın.lmaz:

kızlar sizle sıkıntımı paylaşmak istiyorum.ben önceleride panik biriydim ama şimdi bi tuaf oldum.en ufak bişeyi kafama takardım zaten şimdi beteri oldu öyle şeyleri kafama takıyorum ki anlatamam masanın üstünde neden poşet var mesela bunu bile kafaya takabiliyorum örneğin çok sıkılıyorum korkuyorum çok paniğim çocuğa bakarken öreneğin ağlamıycak öksürmüycek kusmuycak ödüm kopuyo hep kötü şeyler geliyo aklıma ii taraftan bakmıyorum hangi çocuk saydıklarımı yapmaz korkuyorum bakamıycam diye eşime çocuğada yansıyo düşünün uyanıyo mama yapçam teklrar uyuyacak yetişteremiycem diye kafama takıyorum iiyce tuaf oldum acep diyom bunalımdamıyım son 4 ayda yaşadıklarım sartı beni tabiki çok mutluyum anne oldum bu duyguyu tatmak için can atanlar var ama neden böle oluyo bu korkularım geçermi çevremem yansıtmamaya çalışıyom ama içimm doluyo bişi yokken ağlıyorum bide benim izmirde kendi tarafımda 1 allahın kulu yok uzun zamandır ailemin yanına gidemedim bursaya ondan mı oluyo diyorum kendimi yalnız garip hissediyorum inanın öle ufak şeylerden tartışıyoru ki eşimle hep hata bende başka adam olsa beni boşardı boş boğaz panik pipirikli bişi oldum allahtan eşim anlayışlı ama onuda bıktırcam diye korkuyorum....ay ne bileyeyim çok tuafım beterin beteri var neden korkuyosun ne istiyosun allah sana en büyük mutluluğu nasip eti diyorum çok şükürde ediyorum halime ama ne bilim oy oy...iyiki varfsınız valla siz benim izmirdeki akrabalarım kardeşim canımsınız....sizi çok seviyorum oğluşuımun teyzeleriii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…