meraba canım.bizde bugün 2.ay aşılarımızı yaptırdık.bu aşılar 2. ile 3.ay arası bi zamanda yapılıyomuş.en az 59günlükken vurulmaya başlıyo.biz 66 günlükken yaptırdık.birde özel hastanede yaptırcaktık ama veremi yapmıyoruz dediler v bu aşıların üçü aynı gümn olması gerekiyomuş.yoksa etki etmiyomuş.oyüzden bizde sağlık ocağında üçğnü birden yaptırdık.
saol meltemcim panik yapmama gerek yok o zaman ayın 12 sinde gittiğimizde dr bir gün belirler herhalde. öptük teyzesi
kızlar sizle sıkıntımı paylaşmak istiyorum.ben önceleride panik biriydim ama şimdi bi tuaf oldum.en ufak bişeyi kafama takardım zaten şimdi beteri oldu öyle şeyleri kafama takıyorum ki anlatamam masanın üstünde neden poşet var mesela bunu bile kafaya takabiliyorum örneğin çok sıkılıyorum korkuyorum çok paniğim çocuğa bakarken öreneğin ağlamıycak öksürmüycek kusmuycak ödüm kopuyo hep kötü şeyler geliyo aklıma ii taraftan bakmıyorum hangi çocuk saydıklarımı yapmaz korkuyorum bakamıycam diye eşime çocuğada yansıyo düşünün uyanıyo mama yapçam teklrar uyuyacak yetişteremiycem diye kafama takıyorum iiyce tuaf oldum acep diyom bunalımdamıyım son 4 ayda yaşadıklarım sartı beni tabiki çok mutluyum anne oldum bu duyguyu tatmak için can atanlar var ama neden böle oluyo bu korkularım geçermi çevremem yansıtmamaya çalışıyom ama içimm doluyo bişi yokken ağlıyorum bide benim izmirde kendi tarafımda 1 allahın kulu yok uzun zamandır ailemin yanına gidemedim bursaya ondan mı oluyo diyorum kendimi yalnız garip hissediyorum inanın öle ufak şeylerden tartışıyoru ki eşimle hep hata bende başka adam olsa beni boşardı boş boğaz panik pipirikli bişi oldum allahtan eşim anlayışlı ama onuda bıktırcam diye korkuyorum....ay ne bileyeyim çok tuafım beterin beteri var neden korkuyosun ne istiyosun allah sana en büyük mutluluğu nasip eti diyorum çok şükürde ediyorum halime ama ne bilim oy oy...iyiki varfsınız valla siz benim izmirdeki akrabalarım kardeşim canımsınız....sizi çok seviyorum oğluşuımun teyzeleriii
Günaydin kizlar nasilsiniz bugün bakalim
Benim hiç halim yok çok kötü karnim agriyo sabahtan beri kivraniyorum üsüttüm galiba ilaç ta yutamiyorum nasil geçicek bu agri kizlar ya
haklısın canım hepsi uykusuzluktan valla adamıda yatırmıyom kız çok fena gacı oldum şaka bi yana inşallah geçer ki geçecek biliyom bazen doluyom işte saol tatlım valla ne lohusalıkmış bttmedi anacımherkese günaydın
fatoşum kuzum niye korkarsın rahat olmaya bak.elbett eaglayacaklar kusacaklar.sen zeynoyu görsen küçükken bu kadar kusan bi bebek olurmu derdin.çok kusardı.eşin elbette anlayışlı olacak senle o bir degil.ikinizde yaşadınız zorlaklar ama sen daha agır geçirdin.buda bi lohusalık depresyonudur.eşle çatışmalar.bede zeynoda eşime çatardım kızardım.benimki uykusuzluktan olurdu hep.ama ne zaman üç aylık oldu işte ozaman rahat ettim.elbet zamanı var.senin bebek üç aylık olsada o daha iki aylık sayılır.bir ay sonra göreceksin daha rahat edeceksin.
kız adam cıplak kalacak kaydirigubbakcemile3kolay gelsin canımbende bugün şu günlerdir beni bekleyen ütümü yapayım.yıgınla birikti off.ypamda kurtulam.tek bi gömlek kaldı onuda yarın giyse pazartesiye göynek yok adama.biraz iş yapam ara ara girerim canlar öpüldünüz.tabi defne izin verirse ütüye...opuyorumnanaktan
öle zeynepçim zor süreçler atlşattım aslında yaşadıklarıma rağmen çokta güçlüyüm oğlumda öle ii günün kadrini bilirim ama bazen oluyo işte iiki varsınız...kaydirigubbakcemile3 gunaydın canım
fatoscum zor bı hamılelık ustune erken dogum derken bu sekılde gerılmen normal. kendıne bıraz zaman tanı canım. zamanla hersey yoluna gırıcek. cocuk bu kusucakta aglıcakta korkma kendıne dert edınme bunları. Allah dermansız dert vermesın canım...
du ben bı el atam...
canım aman dikkat et geçmişolsunGünaydin kizlar nasilsiniz bugün bakalim
Benim hiç halim yok çok kötü karnim agriyo sabahtan beri kivraniyorum üsüttüm galiba ilaç ta yutamiyorum nasil geçicek bu agri kizlar ya
hadi canım ii haberlerle gel allah yardımcınız olsun..slm kızlar yarın oglumun ıkıncı doktor kontrolu var.4 tane aşı olcak yavrum ya.eşimle beraber gıtcez.kızımında kontrolu var.onun içinde kbb ye gırıcez bademcık ıcın amelıyat hakkında konuscaz gun verecekler.dua edın nolur.hayırlıs neyse o olsun.
yansıyo zaten berrincim bak annenler gitsin nasıl zor olucak gurbetlik çok zormuş ya eşimi bukadar sevmem rağmen bilseydim gurbet bu kadar bet evlemnezdim ...Kızlar bİŞİ sorucam İpeĞİn 2. Ayı 12 nİsanda doluyor. AŞısını Özel hastanede vurdurucam onlar da 15 gÜnde bİr vuruyorlarmıs verem aŞısını. Bu aŞı İÇİn Önceden gÜn alınıyormus, bİzden Önce vurduranınız varsa aranızda o aŞıyı tam ayını bİtİrdİĞİ gÜn doktora gİttİĞİnİzde mİ vuruldunuz yoksa sonrasına mı gÜn verdİler.
Fatoscum canını sıkma bebeĞİne de yansır. Ben de haftaya yalnız kalıcam annemler gİdİyor
dimi ne talılar masumlar canlarından et kopmuş gibi ağlıyolar 2 dakka sonra bişi yok..melek bunlar ya kıanatsız melek sebi yavrular..cennet kokulular..ağlıyolar ama o kadar masumlarki 2dk sonra unutuyolar hemen gülücük saçıyolar.burak öyle oldu aşısı yapıldı.çok ağladı zuzum.dışarı çıktık baktımki yüzüme bakmış gülüyo canım ya..
şu an ki durumuna nelerin sebep olduğunu kendin yazmışsın zaten canm
bu bir süreç ve önemli olan kendinin farkında olarak olgunlaşarak bu süreci tamamlaman...
Günaydin kizlar nasilsiniz bugün bakalim
saol meltemcim panik yapmama gerek yok o zaman ayın 12 sinde gittiğimizde dr bir gün belirler herhalde. öptük teyzesi
gecmıs olsun canım dualarımız senınleslm kızlar yarın oglumun ıkıncı doktor kontrolu var.4 tane aşı olcak yavrum ya.eşimle beraber gıtcez.kızımında kontrolu var.onun içinde kbb ye gırıcez bademcık ıcın amelıyat hakkında konuscaz gun verecekler.dua edın nolur.hayırlıs neyse o olsun.
tatlım ben daha 2.ay asılarımızı olmadık hf cmt olucaz o yuzden bısı dıyemıyorumKızlar bİŞİ sorucam İpeĞİn 2. Ayı 12 nİsanda doluyor. AŞısını Özel hastanede vurdurucam onlar da 15 gÜnde bİr vuruyorlarmıs verem aŞısını. Bu aŞı İÇİn Önceden gÜn alınıyormus, bİzden Önce vurduranınız varsa aranızda o aŞıyı tam ayını bİtİrdİĞİ gÜn doktora gİttİĞİnİzde mİ vuruldunuz yoksa sonrasına mı gÜn verdİler.
Fatoscum canını sıkma bebeĞİne de yansır. Ben de haftaya yalnız kalıcam annemler gİdİyor
kıyamam ya yawrumağlıyolar ama o kadar masumlarki 2dk sonra unutuyolar hemen gülücük saçıyolar.burak öyle oldu aşısı yapıldı.çok ağladı zuzum.dışarı çıktık baktımki yüzüme bakmış gülüyo canım ya..
olabılır canım bı dr sole belkı agır gelıyodur onun mıdesı ne kı dahakızlar arasın 4 tane vitamini vardı son kontrolde doktor kan damlasıda verdi onu kullanmaya başladık başlayalı bebğim kusuyo acaba ağırmı geliyo çünkü sabah vitaminlerle bi araya geliyo...
http://www.evybaby.com/06gelisim/gelisim.asp
aaa cok guzelmıs cok sagolll
bebeklerin nasıl görür, animasyon...
yapım canımmmzeynep'cim banada bi ticker yapsana canım
6 şubat oğluşumun doğumu teyzesi...hihoyyyt
duzeltılmesını ıstedıgın bı yer warsa soyle canım
ögle valla Pinar heryrimiz meydanda gezersem üsütürüm tabi mide bulantisida basladi hafiften kalin kalin giyindim simdikendini sıcak tutmaya çalış canım.geçen gün banada oldu mide bulantısı baş dönmesi üşütüyoruz geceleri yanına bi hırka koy kalktığında giyersin.emzirme atletleri çok işe yarıyor hiç değilse karnımızı kapatıyor memeler zaten fora.
geçmiş olsun.
Saol canim benimcanım aman dikkat et geçmişolsun
saol canim sanada çok geçmis olsungeçmiş olsun...
bende aynı şekildeyim canm, dün dışarı çıkmıştık üşüttüm mü ne yaptım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?