2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ağlıyolar ama o kadar masumlarki 2dk sonra unutuyolar hemen gülücük saçıyolar.burak öyle oldu aşısı yapıldı.çok ağladı zuzum.dışarı çıktık baktımki yüzüme bakmış gülüyo canım ya..

saol meltemcim panik yapmama gerek yok o zaman ayın 12 sinde gittiğimizde dr bir gün belirler herhalde. öptük teyzesi

saol meltemcim panik yapmama gerek yok o zaman ayın 12 sinde gittiğimizde dr bir gün belirler herhalde. öptük teyzesi

yok canım panik yapma:) tam gününü doldurduğuda git belki aynı gündede yaparlar.bidaha gitmene gerek kalmaz.inşallah çok ağlamaz kuucuğun.bende öpüyorum...

şu an ki durumuna nelerin sebep olduğunu kendin yazmışsın zaten canm
bu bir süreç ve önemli olan kendinin farkında olarak olgunlaşarak bu süreci tamamlaman...

Günaydin kizlar nasilsiniz bugün bakalim
Benim hiç halim yok çok kötü karnim agriyo sabahtan beri kivraniyorum üsüttüm galiba ilaç ta yutamiyorum nasil geçicek bu agri kizlar ya

kendini sıcak tutmaya çalış canım.geçen gün banada oldu mide bulantısı baş dönmesi üşütüyoruz geceleri yanına bi hırka koy kalktığında giyersin.emzirme atletleri çok işe yarıyor hiç değilse karnımızı kapatıyor memeler zaten fora.
geçmiş olsun.

haklısın canım hepsi uykusuzluktan valla adamıda yatırmıyom kız çok fena gacı oldum şaka bi yana inşallah geçer ki geçecek biliyom bazen doluyom işte saol tatlım valla ne lohusalıkmış bttmedi anacım
kız adam cıplak kalacak kaydirigubbakcemile3kolay gelsin canım
öle zeynepçim zor süreçler atlşattım aslında yaşadıklarıma rağmen çokta güçlüyüm oğlumda öle ii günün kadrini bilirim ama bazen oluyo işte iiki varsınız...
Benim hiç halim yok çok kötü karnim agriyo sabahtan beri kivraniyorum üsüttüm galiba ilaç ta yutamiyorum nasil geçicek bu agri kizlar ya
canım aman dikkat et geçmişolsun
hadi canım ii haberlerle gel allah yardımcınız olsun..
yansıyo zaten berrincim bak annenler gitsin nasıl zor olucak gurbetlik çok zormuş ya eşimi bukadar sevmem rağmen bilseydim gurbet bu kadar bet evlemnezdim ...
dimi ne talılar masumlar canlarından et kopmuş gibi ağlıyolar 2 dakka sonra bişi yok..melek bunlar ya kıanatsız melek sebi yavrular..cennet kokulular..

kızlar arasın 4 tane vitamini vardı son kontrolde doktor kan damlasıda verdi onu kullanmaya başladık başlayalı bebğim kusuyo acaba ağırmı geliyo çünkü sabah vitaminlerle bi araya geliyo...

geçmiş olsun...
bende aynı şekildeyim canm, dün dışarı çıkmıştık üşüttüm mü ne yaptım bilmiyorumkismile

fatoş'um geçecek canım bu günlerde.seni strese sokan şeyleri sende biliyorsun yaşadıkların kolaymı ama biraz sabır bak güzel günlere az kaldı.kendine güvenin gelsin.sen herşeyin üstesinden gelebilirsin yılmak yok.yaza doğru ailenin yanınada gidersin bi tek sen uzakta değilsinki canım. bak bizlerde gurbetteyiz Allah başka ayrılıklar vermesin.
Arası düşün senin tüm sıkıntıların ona yansır ilerde sinirli bi çocuk sahibi olmak istemezsin değilmi... o yüzden neşelen mutlu ol bitanem.

gecmıs olsun canım dualarımız senınle
tatlım ben daha 2.ay asılarımızı olmadık hf cmt olucaz o yuzden bısı dıyemıyorum
kıyamam ya yawrum
kızlar arasın 4 tane vitamini vardı son kontrolde doktor kan damlasıda verdi onu kullanmaya başladık başlayalı bebğim kusuyo acaba ağırmı geliyo çünkü sabah vitaminlerle bi araya geliyo...
olabılır canım bı dr sole belkı agır gelıyodur onun mıdesı ne kı daha
http://www.evybaby.com/06gelisim/gelisim.asp
aaa cok guzelmıs cok sagolll
bebeklerin nasıl görür, animasyon...

zeynep'cim banada bi ticker yapsana canım
6 şubat oğluşumun doğumu teyzesi...hihoyyyt
yapım canımmm

dün bi akrabaya çaya gittik, eşi hemşire bi bayan.
bizim kız emerken çok şapur şupur içiyo dedim, bi emzir bakiim dedi;
"bu çocuk 35 günlük ama emmeyi öğrenememiş, aç olduğundan emiyo, biraz büyüyüp güçlenince göğüs ucun yara olur!" dedi çok fazla hava yutuyo zaten!
bizde dün akşamdan beri emme çalışmaları yapıoz, kahverengi bölümün tamamını ağzına alamıyo bitürlü, tam alıyo biraz emmiyo tekrar kaçırıyo ağzından, ucuyla emiyo, damağına göğüs ucunu oturtup emmesi gerekiyo, bakalım inşaAllah öğrenir...:bbo:

günaydın şekerler zemuszemus
maksimen geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zor Allah şifalar versin
fatoş canım sıkma canını bugünlerde geçecek emin ol yalnız olman daha iyi yanında birileri olsada çok zor ben mesela bütün gün ve gece kendim bakıyorum geceleri çoğunlukla sabaha kadar uyumuyor gündüzleride zorla uyutuyorum sıkıntıları ben çekiyorum kaynanalar ancak seviyor keyifli olduğu zamanlarda banada ancak akıl veriyor emin ol oda insanın sinirini bozuyor en azından sen kendin hem bebişine bakıp hem evinle ilgileniyorsun ilerde çok tecrübeli bir anne olacaksın ve bugünleri unutacaksın oğluşunla sen ne zor günleri el ele verip atlattınız bunlarından üstesinden gelirsin canım tabi eşinin de desteğiyle hiç canını sıkma gayet güçlü cesur ve çok iyi bir annesin sen canım olumunekankayizsmile

hasta olan annişlerimize ve tatlı bebişlere çok geçmiş olsun hepimiz için güzel bir gün olsun inş.:Saruboceq:

ögle valla Pinar heryrimiz meydanda gezersem üsütürüm tabi mide bulantisida basladi hafiften kalin kalin giyindim simdi

canım aman dikkat et geçmişolsun
Saol canim benim

geçmiş olsun...
bende aynı şekildeyim canm, dün dışarı çıkmıştık üşüttüm mü ne yaptım bilmiyorumkismile
saol canim sanada çok geçmis olsun

Ecemi doyurdum uyuttum bende gidip yorganin altina girip sicak sicak uyuyayim
Sonra görüsürüz canlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…