Bende merhaba diyorum ve dalıyorum muhabbete
sibel o zaman sende deyiver sende öylesini alsaydın o zaman ben asalakmıyım de kız
aaa bu ne yaa
benm kaynanada şöyle der srekli filanın gelini şöyle filanın gelini böyle..kaynanası şöyle yapmş böyle yapmş kocası hiç ses etmezmiş..annesine bişey demezmiş..sanki biz dayak atıyoz hey allam...kız bunları kaynar kazana atmalı
Bende merhaba diyorum ve dalıyorum muhabbete
sibel o zaman sende deyiver sende öylesini alsaydın o zaman ben asalakmıyım de kız
aaa bu ne yaa
Merhaba canım nasılsın
Bende iyiyim şükür canım herzamanki gibiiyiyim canım sen nasılsınn
benm sıpa uyudu kalkıp yemeğmimi yapsam yoksa sohbete devammı..amannn kendi gelince yaparım..hem yüzünü daha az görmş olurum
Sibel ohhh akıllı olup delinin derdini çekeceğime , Deli olayım akıllılar benim derdimi çeksin hee senin kaynana görümcede ammma köylü kurnazıymış.ayy bana eşimin ailesinihatırlattı hatta eşinin sözlerinide ben sık sık eşimden duyuyorum deja vuuuuu
kız hiç yemiyor olabilirmi.fotosentezlemi yaşıyor.az yiyormuş yavrumm:
sen git kaynanana -görümcene pahlava-börek aç gelin naşşşş.
Bende iyiyim şükür canım herzamanki gibi
Bencede gelince yap hatta deki anne Buraka bakıverde az işim var de .Sen oyalanırken oda paşaya baksın görsün gününü
ben geldimm.
dışarda biraz dolaştık.ama rüzgar vardı ya.neyse..
kızlar bugün pijama partisi yapalımmı ne dersiniz..
ayy tuğba sen sağlık ocağındakilerin lafına ne bakıyosun, götür güzel bi cocuk uzmanına..bizim sağlık ocağındaki hemşireler gibiymiş onlarda..
yemeyen cocuk gerçekten çok zor..Allah yardımcınız olsun..
burak paşa başlamış dillenmeye..utku çok konuşuyo diyodun,şimdi 2 çok konuşan olucak başında sibel :)
o nasıl iş ya,eşini arayıp gelecez gelmeyecez diyolarmış..hayret yanii..
burcucum karnı aç olsa fitili attıktan sonra da uyumaz heralde..hasta olduğu için uyumuyordur kuzucuk..iyileşsin de düzene girer inşllah..
Oh ne iyi ediyor keşke benim sıpacıkta durmasa .Bazen kaynanam da çocuk anne dedi mi sanki kendine söylüyormuş gibi yapmıyor mu deli oluyorum ,birde annem diye cevap veriyor ayyyyok gülüm benm paşa onda hatta onlarda hiç durmuyo..hatta kaynanam şöyle diyo..amannn ne varmış bu annende hadi gittt hadi...aaa bu ne böyle:)))
ne varsa bende kendini sevsin dimi anası nede olsa
ben geldimm.
dışarda biraz dolaştık.ama rüzgar vardı ya.neyse..
kızlar bugün pijama partisi yapalımmı ne dersiniz..
Selam hanımlar nabersiniz
Benim canım çok sıkılıyor ya .Benim bu paşa son zamanlarda ne kahvaltı yapıyor ne yemek yiyor .Eskiden azda olsa yerdi şimdi hiç verme yemez çok fazla emmek dahi istemiyor .Zaten inek sütü , devam sütü vs hiçbişey içmiyor .Birde bu aralar geceleri uyumamak için ağlıyor .Zorla uyutsam bile sabaha kadar yüz kere kalkıyoruz .Galiba yine diş çıkarma döneminde .Çünkü eli hep ağzında .İştah ve uykuda gittiDolayısıyla bende çok ama çok yoruluyorum imdat diye bağırasım geliyor bazen :84:
maşallah valla berkine..arabayı da öğrenmiş demek..biz düü düü diyos :)
burcu burdayken sorayım,duru nasıl? geçen keyifsiz diyodun? dişden miymiş?
ayy zeynep gelmedi bugün,nasıl oldu acaba?
tugbacım başka bi sıkıntı değildir inşallah..kaç dişi oldu mertkan paşanın?
ayşegülün kullandığı mama gibi bişey az yiyen çocuklara veriliyo..hiç yemiyosa kullanamaz onu...
maşallah paşaya.sen nasılsın,Slm kızlar nasılsınız ? Çocuklar nasıl ?
Ahmet artık yürüyor :) Derdini yavaş yavaş anlatıyor artık bana.Canı gezmek istediğinde hemen kafasına vurup baş baş yapıyor.Evde karıştırmadık şey bırakmıyor :) Her dakika başındayım ayrılmaya gelmiyor hemen bi yaramazlık yapıyor.
Kızlar bişey soracagım saglık ocagında atılan aşıların haricinde bi aşı attırdınızmı cocuklara ? Saglık ocagı tüm aşıları atmıyormuş Balıkesire gittiğimde özel doktora götürecegim bakalım bi rutin kontrol ettirecegim ve asıları soracagım ama aklıma takıldı sizden bileniniz var mı ?
yok bacım bugün ben yokum..çok sevgili kaynanam ve saz arkadaşları geliyo
Oh ne iyi ediyor keşke benim sıpacıkta durmasa .Bazen kaynanam da çocuk anne dedi mi sanki kendine söylüyormuş gibi yapmıyor mu deli oluyorum ,birde annem diye cevap veriyor ayyy
Hoşgeldin canım iyi etmişsiniz bende diyecektim Ayşegül gelmedi hala diye geç kaldın zira bundanmş
Ama ben bu akşam size katılamayacağım kocişimle ilgileneyim azıcık.1 haftadır hastaydım yazık adama anladınız siz onu :78:
kızlar maşallah bugün sohbet ilerlemiş
bende şimdi geldim adliyedenn
knanalar gene yapıyo yapçanı çoştular anacım ama ben eve gidiyimde sorcam
Yarın kendi anama gidicem orda kalıcam c.tesi annemi doktora götürücem birazda çarşı yaparız az açılırım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?