2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bende merhaba diyorum ve dalıyorum muhabbete
sibel o zaman sende deyiver sende öylesini alsaydın o zaman ben asalakmıyım de kız
aaa bu ne yaa

yok bende şöyle yapıyorum..kendinin lafı bittkten 5dk sonra...falanın kaynanası şöyle yapmş gelinine şunu almş oğlunun evinin borcuna yardım ediyomuş diye..yüzüme bakıyo ses etmiyo hahahah

Bende merhaba diyorum ve dalıyorum muhabbete
sibel o zaman sende deyiver sende öylesini alsaydın o zaman ben asalakmıyım de kız
aaa bu ne yaa

Merhaba canım nasılsın

benm sıpa uyudu kalkıp yemeğmimi yapsam yoksa sohbete devammı..amannn kendi gelince yaparım..hem yüzünü daha az görmş olurum

iyiyim canım sen nasılsınn
Bende iyiyim şükür canım herzamanki gibi

benm sıpa uyudu kalkıp yemeğmimi yapsam yoksa sohbete devammı..amannn kendi gelince yaparım..hem yüzünü daha az görmş olurum

Bencede gelince yap hatta deki anne Buraka bakıverde az işim var de .Sen oyalanırken oda paşaya baksın görsün gününü

kız hiç yemedikleri oluyo yeminle...ben burağın tüm gün boyunca ağzına lokma koymadığını bilirim..meme emmeden hemde..

Bende iyiyim şükür canım herzamanki gibi

Bencede gelince yap hatta deki anne Buraka bakıverde az işim var de .Sen oyalanırken oda paşaya baksın görsün gününü

yok gülüm benm paşa onda hatta onlarda hiç durmuyo..hatta kaynanam şöyle diyo..amannn ne varmış bu annende hadi gittt hadi...aaa bu ne böyle:)))
ne varsa bende kendini sevsin dimi anası nede olsa

Son düzenleme:
ben geldimm.
dışarda biraz dolaştık.ama rüzgar vardı ya.neyse..
kızlar bugün pijama partisi yapalımmı ne dersiniz..

ayy tuğba sen sağlık ocağındakilerin lafına ne bakıyosun, götür güzel bi cocuk uzmanına..bizim sağlık ocağındaki hemşireler gibiymiş onlarda..

yemeyen cocuk gerçekten çok zor..Allah yardımcınız olsun..

burak paşa başlamış dillenmeye..utku çok konuşuyo diyodun,şimdi 2 çok konuşan olucak başında sibel :)
o nasıl iş ya,eşini arayıp gelecez gelmeyecez diyolarmış..hayret yanii..

burcucum karnı aç olsa fitili attıktan sonra da uyumaz heralde..hasta olduğu için uyumuyordur kuzucuk..iyileşsin de düzene girer inşllah..

aynen canım..ama diyorum ki Allah tan ikiside sevsin konuşmayı biri konuşup diğeri konuşmazsa sıkılırlar birbirlerinden..ikiside konuşsun diyorum eşime odalarına koyar kapıyı çekerim..kim önce davranır konuşursa öbürü onu dinlesin...bana ses etmesinler
evet eşimi ararlar sanki işyerine gidiyolar oturmaya:)

Son düzenleme:
yok gülüm benm paşa onda hatta onlarda hiç durmuyo..hatta kaynanam şöyle diyo..amannn ne varmış bu annende hadi gittt hadi...aaa bu ne böyle:)))
ne varsa bende kendini sevsin dimi anası nede olsa
Oh ne iyi ediyor keşke benim sıpacıkta durmasa .Bazen kaynanam da çocuk anne dedi mi sanki kendine söylüyormuş gibi yapmıyor mu deli oluyorum ,birde annem diye cevap veriyor ayyy

ben geldimm.
dışarda biraz dolaştık.ama rüzgar vardı ya.neyse..
kızlar bugün pijama partisi yapalımmı ne dersiniz..

Hoşgeldin canım iyi etmişsiniz bende diyecektim Ayşegül gelmedi hala diye geç kaldın zira bundanmş
Ama ben bu akşam size katılamayacağım kocişimle ilgileneyim azıcık .1 haftadır hastaydım yazık adama anladınız siz onu :78:

kızlar maşallah bugün sohbet ilerlemiş
bende şimdi geldim adliyedenn
knanalar gene yapıyo yapçanı çoştular anacım ama ben eve gidiyimde sorcam
Yarın kendi anama gidicem orda kalıcam c.tesi annemi doktora götürücem birazda çarşı yaparız az açılırım inş.

kız tuba gitme bakalım üstüne evet diştenrdir ya.benimkide arad sot alıyordu artık asla ve asla içmiyo.bende üzgünüm yani.

hüyla daha önce sormuştun .evet biz cumartesi adanaa gidiyoz.artık bu zamana kadar erteledik.kısmetse kesin yani.

ayşegülün kullandığı mama gibi bişey az yiyen çocuklara veriliyo..hiç yemiyosa kullanamaz onu...

yok anam artık işe yaramıyo valla artık hiçte veresim yok

maşallah paşaya.sen nasılsın,

yok bacım bugün ben yokum..çok sevgili kaynanam ve saz arkadaşları geliyo

yaa.şu kaynanada bi gelememşit.amaan..

seni seni hımmm anladık anladık...sen adamla ilgilen bencede bugün..

hayırdır kız annenin nesi var...geçmiş olsun..önemli bişey değildir inş..

nasılsınız kızlar herkez iyimi
bnim sıpa uyududa ikidk bakıyım dedim
koçişle aramız limoni oldu yine

:92: aman sallayın be şu örümcekleri analarını onlar biz sinir oldukça amaçlarına erişiyolar içlerinden kıskıs gülüyolar dırr
:92: :92:
biz kocalarımıza bakalım :98: :94:

kızlar selamm bnim oğlan zuhal topalı izliyo kendine hatun arıyo zaar sıkıldı bekarlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…