kızlar kaynanam geliyomuş
gülüyorum ama sinirim bozuluyo..
canlarım onların huyudur asla beni arayıpta geliyoruz demezler...biricik oğullarını ve abilerini ararlar..görümcemde öyle yapar...benm yanıma gelir abisini arar..bende derim işyerinde senin yanına geliyolar oturmaya...evdeki insan benm beni arasınlar..manyaklar çünkü...eşime defalarca dedim beni niye aramıyolar bu nasıl iş diye..oda onlara defalarca söyledi..çoğundada ben şahit oldum..ama yinede aynılar..alıştım artık..iptal etme durumuna gelince bir an önce gelsin gitsinler istiyorum..yoksa ekerim ama bu seferde geldilermi gelceklermi telaşı oluyo..bi plan yapıcak oluyorum hopp eşim arıyo annmler geliyo..benden paparayı yiyo ama bişey diyemiyo..çünkü eşim bana şöyle diyo:canım bizimkiler cahil insanlar uğraşma kafanı yorma he de gitsin..onlarla aynımı olalım bizde diyo bende hak vererekten bişey diyemiyorum...
amaaaa senin ailenden biri bişey dese küserler kıskançlık abideleri ler çünkü alık cahil yobazlar
ay çok saydım demi sibelcim ama tahammul sınırı kalmıyoki bacım
işte cnm bende eşimde çok uzun deiliz bizimkide en fazla babası kadar olucakBiliyorum canım sağlıklı olsunda gerisi boş aslında .Sağlık ocağındaki hemşire heray gittiğimizde hep boyu ve kilosu geride diyor .Tamam eşimle ben çok uzun değiliz belkide minyon bir çocuk olur belkide ilerde birden gelişir .Bazen yok yere kafaya takıyoruz işte :78: