2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hülyam sağ salim gidin dönün inşallah.yolunuz açık olsun.5 saatte çokmuş yaw.

kayınvaliden yollarına kırmızı halı sermiş seni bekliyorlar.bu gidişiizdede Burağı kestirip sünnet yapmasınlar kız temkinli git.

evet öle canım amin inşallah canım
selam verdin borçlu çıktın fatoş Neyse bari çok yaklaşma herküle bulaşmasın kuzuya bak iyiki göstermişin
ben kaçsam o geliyo sveilcim ya dibinden düşmüyo ki
iste yeterki canım neden olmasın olur hayırlısı...canım bende istiyom çalışmak ama ne iş yapacam ki meslek yok aslında özel ingilizce dersi verebilirim ama ne bileyim öğrenci nerden bulacam
maşallah paşama oynamalarını sevsinler araslada oynuycaklar inşallah annesi yola çıkarsa
bizde yarın gidiyozya adanaya .işm çok.eve temizle.az bi ütüm var onu yapcam.çocuklar yıkanacak.off sonra inşallah dnlenmeye gelirim.by..
hadi canım hayırlı yolculuklar
saol canım sorma yav bişeyimiz birtmedi
saol selmacım
oyuncaklarda kıyafetlerde çok pahalı malesef..ama hoşumuza giden bişey olunca da paramız da varsa alıyoruz işte hepimiz de :)
evet ya kıyıyoruz işte evlat böle bişi anacım
canım benim geçmiş olsun taşıyıcı değilseniz nasıl oluyo inşallah çıkmaz canım kilosu için üzülme öyle büyürki anlayamazsın ama anne kalbi dayanmıyo seninki kadar değilsedebi yemeyende benim başımda...ama süte güveniyo ebncede fatmacım kes bak nasıl yer yemekleri...
aslında doğru diyon canım bizimkide aynı tam bi felaket tellalcisi...bakayım antibiyotik bitsin geçmezse gidicem doktora..
yok cnm benim bildiğim ailedede ne biliyim bende anlamadım ya.bakalım ne çıkıcak yaptırdığımızda.
Inşallah cnm doktorun verdiii mamayı içerde ii gelir
inşallah yarar canım mama içer inşallah
hayırlısı canım inşallah gönlüne göre olur iş olursa...hep aynı hayat hep koşus,turma zaten
başım çok ağrıyor çatlayacak gibi...
çok da işim var...

Geçmişe bile bakamadım... Slm verdim kaçıyorum...
geçmiş olsun seçilcim
bizde özlüyoruz sizleri ihmal etmeyin buraları...geçmiş olsun hepsi aynı koca kış arasın burnu hep ya akıyo ya tıkalı
benim oğlanda tatlı sevmiyo ama kahvaltısını ediyo çok şükür ee kaç sat yemeyinece uayaynınca aç oluyo ondan

günaydınlar...
dün gece ipeği uyuttuktan sonra okudum tek tek alıntılarımı yaptım tam yazıcaktım hooop hanfendi uyandı mecbur kapadım çıktım. aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum atladığım varsa kusura bakmayın nolur...

öncelikle hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun.

burcucum z.burnundaki kendi evimizin kiracısı çıkıyor. inş dediğin gibi olurda çok boş kalmaz çünkü ordan alıp buraya veriyoruz aksi takdirde çok zorlanıcaz...

alara ya akdeniz anemisi taşıyıcısı mı dendi... o nereden çıktı şimdi ya ne sende var ne eşinde... fatmacım bi doktora daha mı göstersen... inşallah ciddi bişey değildir iştahsılığı içinde vitamin takviyesi denesen. çinko özellikle iştah açıyor.

ipekte 4 gecedir uyumuyor grip olduk maalesef. ağız burun birbirinde dolaşıyoruz... peditus veriyorum dr a götürmedim gerek yok şimdilik de umarım hf kadar geçer yoksa buluşma işi nanay

oyuncak konusuna gelince ben lego aldım üst üste koyuyor onları. çay takımı aldım onlarla da oynuyor. bebek arabası var içine bebeğini koyup gezdiriyor.müzikli oyuncaKLAR favorimiz ama ne olursa olsun 10 dk dan fazla oyalamıyor şu an... yegane oyuncağı benim maalesef... bütün gün ayağımın altında. beraber oturursak oynuyor yanında durursam yoksa peşimden ayrılmıyor ki şu ara hepsi böyle sanırsam...

Son düzenleme:

sağol cnm bende anlamadım nasıl oluyo neyseki pek kötü bi etkisi olmuyomuş taşıyıcılığın.Allah beterinden korusun.bu gidişle kesicem heralde memeyide nasıl

cnm daha öncede başka bi doktor taşıyıcı olabilir demişti zaten o zaman pek ciddiye almadık çünkü bizde yok diye biliyoruz .ama bu sefer daha kesin konuştu.olsada olmasada bi tedavisi yokki hastalık değilmiş zaten.ama yinede iştahsızlık halsizlik olabilirmiş.iştah için çinko verdi bakalım inş açar iştahımızı.verdii mamayıda içmedi ya onu napıcam bilemedim.onu bari içeydi biraz etkisi olurdu.
ipeğimede geçmiş olsun ilerlemeden atlatır inş

slm kızlar..kaynanamla görümcem az önce gittiler..onlar gidince bende kuaföre gittm..saçlarımı kestirmeye..kestirdim ama hiç hoşuma gitmedi..hemde kısacık oldular..istediğim gibi yapmadı salak kesimini..moralim sıfır...netcem yaaa...uzar diyorum ama baya kısaldı...eşimde görmedi daha gelir birazdan bakalım o ne dicek...
heryer dağınık hiç toplayasım yok..canım bişey yapmak istemiyo..

bende bu gün temizlik yaptım anca geldim umarım herkes iyidir
sibelcim uzar canım sıkma canını güle güle kullan saçını kaynanalar da gitmiş hadi gözün aydın...
zeynepçim ipeğede geçmiş olsun canım bu hafta özlettin kendini...

bnde temizlik yaptım:)))) bugün
biz temizliyoz arkadan dağıtıyolar sıpalar

anammmm annen yaynis yeye fotolayimi atmisss tabi yazikk okaday yayamazyik yapiomki annemde kafa kaymiyo, baksana konulayi kayistiymis

maşallah zeynep, o gülüşünü yerim ben senin. gerçekten de ısırmalık olmuş, lokma tatlllısı cadı.

günaydın..
saate uymak bugün az karışık olcak sanırım defne hala uyuyo:)
bizde akşam geldik.hava çok soğuktu hatta feci rüzgar..inşallah hasta olmazlar.zeynebi orda tutmak imkansız oluyor .terledi .ben onun peşinde.üst değiştir .terlik ver.takip et..off.defnede kimsenin kucagına gitediama esksi gibi değil tai.ilk başlarda hem gitmez hemde ağlardı.en azından uzaktanda olsa gülücük saçtı ama uzaktan:).yani oda tepemdeydi.bide soguk olunca üşüdüm durdum ben..ayaklarımı b ısıtamadım.bri açıyo klimayı ısın diye.e biri gelip of çok sıcak burası kapatın diyo.bende seslenemem kapanıyo e hadi geri üşümeye başla.benim içiin biraz zor geçti yani.dönüştede eşimi teyzesini götürdük maraşa.onunda kız var burda yanlarına gidecekmişti bizim gelecegimizi duyunca bklemiş onlarla gideyim diye.onu eve bınraktık.eve dön zaman bayagı geçti.neyse evdeyiz en azından atlattık ama zeynep inşallah hasta olmaz burnunu cekiyo.hasta olursada benim koca benden bi ton laf duyacakgidelim gdelim deyip durdu..sağolsunlar iyi ağırladılar.bizden böyle..

günaydın herkese..

biz de akşam döndük,burak hiç yabancılamadı,dede dede diye peşinde gezdi dedesinin. kayınvalide görümce iyi ağırladılar bizi de..yine 2-3 koli yiyecek koydu kayınvalidem..reçel, pekmez, ıhlamur, yaprak..vs.
iyi geçti bizim de ama şimdi yorulduğumu anladım..daha valizleri yerleştirmedim,akşam çamaşır işine koyulcam

maşallah zeynep nasıl büyümüş,gülücüklü kız olmuş iyice..

nurcum iş için gelicem konyaya..organize sanayi de 2 firma var, hem ziyaret, hem müşteri memnuniyeti..gidip 2 gün yanlarında çalışacağız işte memnun olsunlar diye:) inşallah iptal olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…