bu akşam çıkıyoruz canım yola..sağ salim gider geliriz inşallah siz de biz de.
yok kız dalmaçyalı peluş köpek arıyorum..atınca kırılmayandan :)
haftaya konya işi varmış,yine bana yol göründü
evet öle canım amin inşallah canımzeynepcim umarım istedgini gibi bi iş bulursun acele etme diycem ama..
burcu zeynepten kaln legolarn var defnede oynuyo onlarla.birleştiriyoda tabi çocuk bunlar iki ün sonra sıkıloy ama 4 günsonra falan geri çıkartıyorum yeniden oynuyo.yani sık sık göstermemek gerek çabuk tüketiyorlar..
esmacım emir düzeliyo öylemi hadi gözün aydın.sevindim.
Zeynebinde var tüfegi aynı ışık saçıyo.küçükken almıştık o hala dudrur.defnni ilgisini çekmiyo o.ama arad çıkarıyoz sesini dinliyo..erkek gibibymeş demek benim kız zeynep top delisi.ayy evde her çaşet top var.defnede yuvarlamayı çok seviyo
fatoş ne kadar kıyamasakta igne deheiyi bi çözüm oluyo.şifa olsun
ben kaçsam o geliyo sveilcim ya dibinden düşmüyo kiselam verdin borçlu çıktın fatoşNeyse bari çok yaklaşma herküle bulaşmasın kuzuya bak iyiki göstermişin
iste yeterki canım neden olmasın olur hayırlısı...canım bende istiyom çalışmak ama ne iş yapacam ki meslek yok aslında özel ingilizce dersi verebilirim ama ne bileyim öğrenci nerden bulacamgünaydın..
Bende çalışmak istiyorum .dün akşam ahaberleri zlerken alt yazı haberler omuyorya ben çocuklar uyurken onu okumayı severim.ne yapayım sesiz sessiz haberr işte.gelir uzmanları eşimin iş bölümü hep gireyim derdim ama yaş sınırı 30 di.dün resmi gazetede yayınlanmış.yaş 35 e çıkmış.aa görünce pek evendik.hemen başlıyorsun çalışmaya dedi benim adam.madexm iş istiyorsun otur çalış.bilgisayada açmayacaksındedi.iki çocukla nasıl olacak dedim.onlar uyuyacak sen oturup çaışacaksın dedi.off ben bu kpss den bıkmıştım yaa.geri hortlattıkkoca sayfalır nasılo kuyup geçecegim ben barajı.üstelik barajı gezmekle bitmiyo.bide gelir uzmanı açacık sınav onuda gececem sonra söçzlü var onuda geccem.ölme eşşeegim öyme demişler..benim adama gböyle deyincede sen şimdiden pes ediyon diyo.biz nasıl geçtik o adımları diyo.offf bende artık çalışacak kafa kaldımı yaww
maşallah paşama oynamalarını sevsinler araslada oynuycaklar inşallah annesi yola çıkarsaselam kızlar hayırlı cumalar. şükür cuma oldu haftasonu hava da güzel gezdiririz çocukları bari oooh.
Berkuş legoları seviyo. Burcucum takıp çıkarmayı seviyorsa bunu da sevecektir. Ben özel almadım kamyon almıştık onun içinden çıktı 10-15 parça onlarla oynuyo ama alıcam. Berkuş içiçe geçen, takılan, açılıp kapanan herşeyi seviyor. Fıçılar var açılıp kapanıp içiçe geçen onlarla, içiçe geçen o kaplarla, legolarla sıkılmadan oynuyo. Bir de tekerlek merakımız var ki felaket arabaları çok seviyor her türlüsünü. Arabalar,legolar,kitaplar, fıçılar ve kutularla sırayla usanmadan oynuyo. He bi de kendi uykusu gelince caillou yu yatırıyo yastığa eee ee ee diye uyutuyoAma silah kılıç mılıç yok bilmiyor zaten hiç görmedi ama almam da.
Yatıp kalkınca veya dışardan gelince hemen oyuncak kutusuna koşuyo özlüyo zaar
hadi canım hayırlı yolculuklarbizde yarın gidiyozya adanaya .işm çok.eve temizle.az bi ütüm var onu yapcam.çocuklar yıkanacak.off sonra inşallah dnlenmeye gelirim.by..
saol canım sorma yav bişeyimiz birtmediamin canım aminn
bak sen durucu cadısına :))
hay allah o nerden çıkmış ya geçmiş olsun fatoşcum ihmal etme ilaçlarını da oğlana nasıl yaklaşmıcan senbakıyosun yani aman dikkat et öpme bari
aras paşayada iğnesi yarasın
saol selmacımamin canım...
Geçmiş olsun fatoş....
Oynar oynar korkak deme damadıma...
Ayşegül hakkında hayırlısı canım inş.istediğin gibi olur herşey....
Sağol canım sanada hayırlı cumalar...
Kolay gelsin hayırlı yolculuklar sizede....
Bencede hava güzel artık kurtuluşun yok
evet ya kıyıyoruz işte evlat böle bişi anacımoyuncaklarda kıyafetlerde çok pahalı malesef..ama hoşumuza giden bişey olunca da paramız da varsa alıyoruz işte hepimiz de :)
canım benim geçmiş olsun taşıyıcı değilseniz nasıl oluyo inşallah çıkmaz canım kilosu için üzülme öyle büyürki anlayamazsın ama anne kalbi dayanmıyo seninki kadar değilsedebi yemeyende benim başımda...ama süte güveniyo ebncede fatmacım kes bak nasıl yer yemekleri...hayırlı cumalar herkese,
doktordan geldik bizde yine gr kilo almamış boyda uzamamış çok üzüldüm çook.talesemi taşıyıcısı dedi doktor alara için.evlenirken yaptırmıştık bizde çıkmamıştı anlamadım ben bu işi. Anne babada yoksa çocukta nasıl olur.haftaya hpimiz talesemi testi yaptırıcaz tekrar bakalım ne çıkıcak.iştahsızlık için çinko verdi bide mama gibi bişi verdi çikolatalısını aldık bakalım içicekmi.hiç sanmıyorum ya.memeyide kesmemi önerdi ama benim kesesim yok.onunla avutuyorum kendimi yemeyince.
aslında doğru diyon canım bizimkide aynı tam bi felaket tellalcisi...bakayım antibiyotik bitsin geçmezse gidicem doktora..ya kızlar ben sağlık ocağındaki doktorlara hiç güvenmiyorum..yani allah mecbur etmesin ama gidip de muayene olmam..
Fatoşcum sen de inanma bence..elbette bi hastalık vardır belki boğazında ama onlar çok abartıyorlar herşeyi..
Ya da bilmiyorum bizim doktor bilmiyo hiçbişey. Hamileyken mecbur çağırıyorlardı kontrole..kan tahlili sonuçlarına göre bana antibiyotik yazdı bigün..kendi doktoruma söyledim çok önemsiz bişey,gerek yok antibiyotiğe dedii..yine burağı 15 günlükken götürdüğümüzde hemşire illa doktor görsün dedi..kafamıza takılan,cocuk doktoruna sorduğumuz soruları ona da sorduk, 3 sorudan 2 sine ters cevap verdi..ben hiç güvenemiyorum özellikle de böyle felaket tellallığı yapanlara..bazıları iyi diyorsunuz ama siz,onları hariç tutuyorum..
Onun yerine devlet hastanesinde uzman bi doktora görün bence vaktin olduğunda.
inşallah yarar canım mama içer inşallahyok cnm benim bildiğim ailedede ne biliyim bende anlamadım ya.bakalım ne çıkıcak yaptırdığımızda.
Inşallah cnm doktorun verdiii mamayı içerde ii gelir
hayırlısı canım inşallah gönlüne göre olur iş olursa...hep aynı hayat hep koşus,turma zatenmerhaba kızlar nasılsınız?bizler iyiyiz şükür evde oturuyoz iş güç hep aynı valla bende karar verdim iş bulabilirsem yaz geçince çalışmak istiyorum zaten 2 yaşına giriyolar seneye tabi kaynanam bakarsa bakmazsada annem ben gelir giderim diyo ama onun evi uzak bize, belki yarım gün kreşe veririm diye düşünüyorum haftada 3 gün felan ama tabi ne olur bilemiyorum yani evde olmakdan çok memnununm ama gençliğimizde çalışmamız lazım diye düşünüyorum nebilim kısmet ben iş konusunda çok şansızım oyüzden çok çabuk bıktım ama artık bakacam ev taksidimiz başlıcak onu bi bitirsem çok rahatlıcam hayorlısı artık şu yazın bi tatil yapımde artık ne olur bilmiyorum düşünüyorum artık..
geçmiş olsun seçilcimbaşım çok ağrıyor çatlayacak gibi...
çok da işim var...
Geçmişe bile bakamadım... Slm verdim kaçıyorum...
bizde özlüyoruz sizleri ihmal etmeyin buraları...geçmiş olsun hepsi aynı koca kış arasın burnu hep ya akıyo ya tıkalıselam kızlar.nasılsınız.
Bu sıralar pek giremiyorum özledim valla hepinizi.
Bi yaramazlık yoktur inşallah.
Yağızın burnu akıyor 2 gündür ama öyle çokda kötü değil.geceleri uyumuyor 3 gecedir mahfetti beni.bu saat oldu hala uyumadı oyun oynuyor bekliyorum bakalım nezaman uykusu gelecek.
Geçmişe bakınayım bi ne var ne yok.
benim oğlanda tatlı sevmiyo ama kahvaltısını ediyo çok şükür ee kaç sat yemeyinece uayaynınca aç oluyo ondankızlar bu arada duru bayadır kahvaltı yemiyodu ya bende tarhana çorbasını seviyo diye kahvaltısını ona hazırlıyorum 2 gündür biraz yiyo hiç değilse klınızda bulunsun..özellikle tatlı sevmeyneler için alternatif olabilir...
evet öle canım amin inşallah canım
ben kaçsam o geliyo sveilcim ya dibinden düşmüyo ki
iste yeterki canım neden olmasın olur hayırlısı...canım bende istiyom çalışmak ama ne iş yapacam ki meslek yok aslında özel ingilizce dersi verebilirim ama ne bileyim öğrenci nerden bulacam
maşallah paşama oynamalarını sevsinler araslada oynuycaklar inşallah annesi yola çıkarsa
hadi canım hayırlı yolculuklar
saol canım sorma yav bişeyimiz birtmedi
saol selmacım
evet ya kıyıyoruz işte evlat böle bişi anacım
canım benim geçmiş olsun taşıyıcı değilseniz nasıl oluyo inşallah çıkmaz canım kilosu için üzülme öyle büyürki anlayamazsın ama anne kalbi dayanmıyo seninki kadar değilsedebi yemeyende benim başımda...ama süte güveniyo ebncede fatmacım kes bak nasıl yer yemekleri...
aslında doğru diyon canım bizimkide aynı tam bi felaket tellalcisi...bakayım antibiyotik bitsin geçmezse gidicem doktora..
inşallah yarar canım mama içer inşallah
hayırlısı canım inşallah gönlüne göre olur iş olursa...hep aynı hayat hep koşus,turma zaten
geçmiş olsun seçilcim
bizde özlüyoruz sizleri ihmal etmeyin buraları...geçmiş olsun hepsi aynı koca kış arasın burnu hep ya akıyo ya tıkalı
benim oğlanda tatlı sevmiyo ama kahvaltısını ediyo çok şükür ee kaç sat yemeyinece uayaynınca aç oluyo ondan
günaydınlar...
dün gece ipeği uyuttuktan sonra okudum tek tek alıntılarımı yaptım tam yazıcaktım hooop hanfendi uyandı mecbur kapadım çıktım. aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum atladığım varsa kusura bakmayın nolur...
öncelikle hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun.
burcucum z.burnundaki kendi evimizin kiracısı çıkıyor. inş dediğin gibi olurda çok boş kalmaz çünkü ordan alıp buraya veriyoruz aksi takdirde çok zorlanıcaz...
alara ya akdeniz anemisi taşıyıcısı mı dendi... o nereden çıktı şimdi ya ne sende var ne eşinde... fatmacım bi doktora daha mı göstersen... inşallah ciddi bişey değildir iştahsılığı içinde vitamin takviyesi denesen. çinko özellikle iştah açıyor.
ipekte 4 gecedir uyumuyor grip olduk maalesef. ağız burun birbirinde dolaşıyoruz... peditus veriyorum dr a götürmedim gerek yok şimdilik de umarım hf kadar geçer yoksa buluşma işi nanay
oyuncak konusuna gelince ben lego aldım üst üste koyuyor onları. çay takımı aldım onlarla da oynuyor. bebek arabası var içine bebeğini koyup gezdiriyor.müzikli oyuncaKLAR favorimiz ama ne olursa olsun 10 dk dan fazla oyalamıyor şu an... yegane oyuncağı benim maalesef... bütün gün ayağımın altında. beraber oturursak oynuyor yanında durursam yoksa peşimden ayrılmıyor ki şu ara hepsi böyle sanırsam...
bende bu gün temizlik yaptım anca geldim umarım herkes iyidir
sibelcim uzar canım sıkma canını güle güle kullan saçını kaynanalar da gitmiş hadi gözün aydın...
zeynepçim ipeğede geçmiş olsun canım bu hafta özlettin kendini...
bayıldım resimlerine cimcimenin harika.tam ısırmalık yanakları.nasılda güzel pozlar vermiş ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?