2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

oh iyi geçmiş aman atlattın işte canım inşallah hastalanmaz canım ya
oh oh maşallah ağırlıycaklar tabi bulnuşlar senin gibi gelini...py yerim ben onu dede dede ha kuzum benim yorulmuşsundur canım iki canlısın sen...
oraya gitme buraya gel sen canım
hülya senin işte iyi nacım değişik yerler görmüş oluyon ben hep isterim konyayı görmek

iyi bir hafta olsun güzel haberler alalım yavrularımız bomba gibi olsun...bu hafta ve bütün ömrümüz boyunca yüzümüz hep gülsün

benimde misafirim var kütahyaya düğüne gitmiştik ya o çift bizde eşimiz kuzeni ve hanımı yani..araba sının işleri var eşimle gitti adam hanımı burda kalkınca kahvaltı edip arası iğneye götürcez onla birlikte dönüşte fotorafçıya gitçez arası foto çektircem resim çıkartıracam...ben kahvaltımı ettim yemeğide hazırladım öğlen yemek yiyip çıkacak misafirler erkenden attım fırına bende...
gelirim yine görüşürüz cancanlar...

sünnet düğünü yine mecbur memlekette olacak ama akıllandım artık bu sefer burcu :) aradaa eşimin başına kakıyorum,boşver diyo,boşverdim ben de geçmişi..

sünneti izne çıktığımda yaptırayım diyorum,daha iyi ilgilenirim burakla ama gerçi o zaman da 36 haftalık falan olcam..üff nasıl olcak bilmiyorum,araştırdık ettik kaldı öyle..2. de erkek olursa biraz daha büyüdüklerinde düğünlerini de beraber yaparım artık

yok fatoş ya öyle olmuyo..geçen de gittik konyaya..organizeden başka yer görmedim :) bi gün daha kalıp gezelim dediler ama ben 1 saat bile uzamasını istemiyorum..belki burak olmasaydı dediğin gibi olurdu..gerçi önceki senelerde de hep izmire gelişimde serbest bölgede çalışır dönerdik..köleyiz biz kölee..:78:

günaydın kızlar..
burak fena üşüttü..öksürük hapşuruk burun akıntısı huysuzluk iştahsızlık ne ararsanız var..
peditus ve aferin veriyorum..bide bol bol ıhlamur vercem bugün..inş düzelir..yoksa dr yolu gözüküyo..bugün evdkilerle biraz bakalım duruma...

ee sizler nasılsınız bacılar..

gidip kahvaltımı edeyim..burak uyumuşken...ona hazırladım yemedi yattı...
geçmişe birazdan bakayım şikerler...

Günaydınnnn,

Sibel git aynı kuaföre kat falan versin yada önlere değişik birşey yapsın boyunu iyice kısaltmadan birşeyler yapabilir belki beğenmedim biraz şöyle yapalım falan de uğraşsınlarolmuyorsada köpük falan al şekillendirmek için 1 aya da zaten uzar.güle güle kullan içine sinmemiş ama olsun.

Demek Kayınvalide görüşleri iyi geçti iyi bari yol gittiniz yorgunluk oldu pürüz çıkmadan geldiniz.
Hülya 2.de erkekse 2.yi doğum sonrasımı kestireceksiniz?öyle olursa Burak ta o aralık sünnet olur hem 2. küçük olacak sana zahmeti olmaz sende burakla ilgilenirsin ee zaten annende yanında olduktan sonra çok zorlanmazsın.

Zeynep çok tatlı olmuş maşallah güleç kız.
Duygu sen nerelerdesin artık gelmiyorsun.
ayy bu arada haftasonu aklıma geldi Özlem yok ya onu merak ediyorum KİMSEDE YOKMU NUMARASI.

sağolsun bizde arabayı doldurduk geldik.eşim hep diyo bak nasl faydaları var.yakın olmak iyidir diyo:) bnde evet bu kadar yakınlık iyidir diyorum..:)
defne maalsef kimseye gitmiyo.bu kız bi başka ablasından.uzaktan sevdi herkes..:

oo misafir hee...hadi bakalım...:)
aras nasıl oldu.igne fayda ettimi.

evet iyi fikir tabi.ikiside erkek olursa bir olurlar.senini çinde iyi olur.onlari çinde..az kaldı zaten kızçene yada bi erkegede..

geçmş olsun sibel..valla bende korkuyom hasta olacaklar diye.of off..nşallah ilerlemeden geçer.

günaydın bucu.
he iyi geçti şükür..
zeyl i diyon dimi..evet oda epeydir girmiyo.sanırım avvada falan vardı numarası yada benmi öyle hatırlıyorum.yok yok havvada var.iyidir inşallahh..iki çocuk heleki küçükse zor oluyo tabi..senin nasıl gecti hafta sonu.

bende işlerime bakayım..yemek falan.bende makineyi çalıştırıpduruyorum.o kadarda ütü çıkıyo pofff..görüşürüzz.

günaydın kızlar, iyi bir hafta olsun inşallah.

hasta olanlara çok geçmiş olsun, inşallah şu bahar geçişlerini kolay atlatırız, ben de kızımı c.tesi 13. ay kontrolüne ve su çiçeği aşısına götürdüm, aşıyı yaptık, çok rahattı şükür, kontrolümüzü de olduk, herşeyi yolunda maşallah

haftasonu evde tadilat vardı, doğalgaz boruları döşendi, yoruldum çok, bugün işte dinleniyorum artık, napayım

kuaför alt katta yapıyor işini..eşim geldi beğenmedi git söyle dedi..eşim diyoki ben bile daha güzel keserim gittm dedim eşim beğenmedi falan diye..yok sibel abla güzel olu falan diyo salak..sanki ben salağım bilmiyorum..önceden işlerini iyi yaparlardı..şimdi pohh etmişler..daha da zor giderim tövbe ettim..güya evimin altında diye hemen koşup gidiyodum..çocuklara bahçeye falan çıkıyodu...gitmem artık..adam baktı moralim bozuk..güzel olmuşsun sıkma canını demeye başladı yalancıııı...
kız burcu kat verilecek yeri kalmadıkiyanlar uzun arka kısa istedim..arkayı baya kısalttı..ensem açıkta yaniyanlarada kat verdi zaten..bidaha kat verdiremem kınalı yapıncağa dönerim artıkın...neyse tek tesellim saçım çabuk uzuyo..1aya biraz uzar inş

zeyl nurturia ya giriyo sanırım..orda görüyorum bazen ben..bi sorun yoktur bence...

hülya bacım sağsalim gidip dönmüşsünüz çok şükür...
ayşegül inş hasta olmaz sıpalar...aman korkuyoruz valla hemen nem kapıyolar...iyi geçmş anlaşılan ziyaret iyi iyi..
fatoş balayınamı geldiler kız size..ne güzel olur şimdi yeni evliyken elele gezmesi...
çiğdem aşısı yarasın kuzumun...sende dinlen bari işyerinde

Çok yorucuydu Cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum.Cumartesi çalıştım eve gittim Duru yu aldım annemin işi vardı eve gittik bi banyoyu 2 saatte yıkadım Duru yu odaya bırakıyorum banyoya gidiyorum aa arkamı dönüyorum arkamda Duru su ile oynuyor ayy onu odaya götür gel arkamda döngüsünden halim kalmadı.sonrada kaldırdığım yürüteci çıkarttımda 1 saatte diğer evin işini bitirdim.

havva gelsinde yada facede yakalarsam sorayım.

günaydın... hava durumuna bende henüz bakmadım inşallah güzel olur.

web sitesi çalışmıyor ama kaydettim bakacağım odanıza.

günaydın bayanlar

ipekte hasta agız burun bırbırınde maalesef... ama ıns pazara kadar duzelır. bu arada bızım araba her an satılabılır ben metrobusle gelırım sorun olmaz da özlem sen gelebilir misin???

zeynoya bayıldım o ne şirinlik öyle yesinler pamucuk yanaklarını

ayşegül hadi bakalım kazasız belasız geldiniz hastalıklarıda savdınızmı senden iyisi yok...

hülya buragın yabancılamamasına sevındım bu arada yıne kapmışsını mamaları

sibel gecmıs olsun cnm bızım kızda hasta dr a goturcem bugun offf... pedıtus verıyorum 4 gundur ama yok gecmedı...

bızım kız 9 da uyandı saatler alındı ya ileri nasıl iyi oldu anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…