oh iyi geçmiş aman atlattın işte canım inşallah hastalanmaz canım yagünaydın..
saate uymak bugün az karışık olcak sanırım defne hala uyuyo:)
bizde akşam geldik.hava çok soğuktu hatta feci rüzgar..inşallah hasta olmazlar.zeynebi orda tutmak imkansız oluyor .terledi .ben onun peşinde.üst değiştir .terlik ver.takip et..off.defnede kimsenin kucagına gitediama esksi gibi değil tai.ilk başlarda hem gitmez hemde ağlardı.en azından uzaktanda olsa gülücük saçtı ama uzaktan:).yani oda tepemdeydi.bide soguk olunca üşüdüm durdum ben..ayaklarımı b ısıtamadım.bri açıyo klimayı ısın diye.e biri gelip of çok sıcak burası kapatın diyo.bende seslenemem kapanıyo e hadi geri üşümeye başla.benim içiin biraz zor geçti yani.dönüştede eşimi teyzesini götürdük maraşa.onunda kız var burda yanlarına gidecekmişti bizim gelecegimizi duyunca bklemiş onlarla gideyim diye.onu eve bınraktık.eve dön zaman bayagı geçti.neyse evdeyiz en azından atlattık ama zeynep inşallah hasta olmaz burnunu cekiyo.hasta olursada benim koca benden bi ton laf duyacakgidelim gdelim deyip durdu..sağolsunlar iyi ağırladılar.bizden böyle..
oh oh maşallah ağırlıycaklar tabi bulnuşlar senin gibi gelini...py yerim ben onu dede dede ha kuzum benim yorulmuşsundur canım iki canlısın sen...günaydın herkese..
biz de akşam döndük,burak hiç yabancılamadı,dede dede diye peşinde gezdi dedesinin. kayınvalide görümce iyi ağırladılar bizi de..yine 2-3 koli yiyecek koydu kayınvalidem..reçel, pekmez, ıhlamur, yaprak..vs.
iyi geçti bizim de ama şimdi yorulduğumu anladım..daha valizleri yerleştirmedim,akşam çamaşır işine koyulcam
oraya gitme buraya gel sen canımmaşallah zeynep nasıl büyümüş,gülücüklü kız olmuş iyice..
nurcum iş için gelicem konyaya..organize sanayi de 2 firma var, hem ziyaret, hem müşteri memnuniyeti..gidip 2 gün yanlarında çalışacağız işte memnun olsunlar diye:) inşallah iptal olur inşallah..
günaydın herkese..
biz de akşam döndük,burak hiç yabancılamadı,dede dede diye peşinde gezdi dedesinin. kayınvalide görümce iyi ağırladılar bizi de..yine 2-3 koli yiyecek koydu kayınvalidem..reçel, pekmez, ıhlamur, yaprak..vs.
iyi geçti bizim de ama şimdi yorulduğumu anladım..daha valizleri yerleştirmedim,akşam çamaşır işine koyulcam
oh iyi geçmiş aman atlattın işte canım inşallah hastalanmaz canım ya
oh oh maşallah ağırlıycaklar tabi bulnuşlar senin gibi gelini...py yerim ben onu dede dede ha kuzum benim yorulmuşsundur canım iki canlısın sen...
oraya gitme buraya gel sen canım
hülya senin işte iyi nacım değişik yerler görmüş oluyon ben hep isterim konyayı görmek
iyi bir hafta olsun güzel haberler alalım yavrularımız bomba gibi olsun...bu hafta ve bütün ömrümüz boyunca yüzümüz hep gülsün
benimde misafirim var kütahyaya düğüne gitmiştik ya o çift bizde eşimiz kuzeni ve hanımı yani..araba sının işleri var eşimle gitti adam hanımı burda kalkınca kahvaltı edip arası iğneye götürcez onla birlikte dönüşte fotorafçıya gitçez arası foto çektircem resim çıkartıracam...ben kahvaltımı ettim yemeğide hazırladım öğlen yemek yiyip çıkacak misafirler erkenden attım fırına bende...
gelirim yine görüşürüz cancanlar...
sünnet düğünü yine mecbur memlekette olacak ama akıllandım artık bu sefer burcu :) aradaa eşimin başına kakıyorum,boşver diyo,boşverdim ben de geçmişi..
sünneti izne çıktığımda yaptırayım diyorum,daha iyi ilgilenirim burakla ama gerçi o zaman da 36 haftalık falan olcam..üff nasıl olcak bilmiyorum,araştırdık ettik kaldı öyle..2. de erkek olursa biraz daha büyüdüklerinde düğünlerini de beraber yaparım artık
günaydın kızlar..
burak fena üşüttü..öksürük hapşuruk burun akıntısı huysuzluk iştahsızlık ne ararsanız var..
peditus ve aferin veriyorum..bide bol bol ıhlamur vercem bugün..inş düzelir..yoksa dr yolu gözüküyo..bugün evdkilerle biraz bakalım duruma...
ee sizler nasılsınız bacılar..
Günaydınnnn,
Sibel git aynı kuaföre kat falan versin yada önlere değişik birşey yapsın boyunu iyice kısaltmadan birşeyler yapabilir belki beğenmedim biraz şöyle yapalım falan de uğraşsınlarolmuyorsada köpük falan al şekillendirmek için 1 aya da zaten uzar.güle güle kullan içine sinmemiş ama olsun.
Demek Kayınvalide görüşleri iyi geçti iyi bari yol gittiniz yorgunluk oldu pürüz çıkmadan geldiniz.
Hülya 2.de erkekse 2.yi doğum sonrasımı kestireceksiniz?öyle olursa Burak ta o aralık sünnet olur hem 2. küçük olacak sana zahmeti olmaz sende burakla ilgilenirsin ee zaten annende yanında olduktan sonra çok zorlanmazsın.
Zeynep çok tatlı olmuş maşallah güleç kız.
Duygu sen nerelerdesin artık gelmiyorsun.
ayy bu arada haftasonu aklıma geldi Özlem yok ya onu merak ediyorum KİMSEDE YOKMU NUMARASI.
Günaydınnnn,
Sibel git aynı kuaföre kat falan versin yada önlere değişik birşey yapsın boyunu iyice kısaltmadan birşeyler yapabilir belki beğenmedim biraz şöyle yapalım falan de uğraşsınlarolmuyorsada köpük falan al şekillendirmek için 1 aya da zaten uzar.güle güle kullan içine sinmemiş ama olsun.
Demek Kayınvalide görüşleri iyi geçti iyi bari yol gittiniz yorgunluk oldu pürüz çıkmadan geldiniz.
Hülya 2.de erkekse 2.yi doğum sonrasımı kestireceksiniz?öyle olursa Burak ta o aralık sünnet olur hem 2. küçük olacak sana zahmeti olmaz sende burakla ilgilenirsin ee zaten annende yanında olduktan sonra çok zorlanmazsın.
Zeynep çok tatlı olmuş maşallah güleç kız.
Duygu sen nerelerdesin artık gelmiyorsun.
ayy bu arada haftasonu aklıma geldi Özlem yok ya onu merak ediyorum KİMSEDE YOKMU NUMARASI.
günaydın bucu.
he iyi geçti şükür..
zeyl i diyon dimi..evet oda epeydir girmiyo.sanırım avvada falan vardı numarası yada benmi öyle hatırlıyorum.yok yok havvada var.iyidir inşallahh..iki çocuk heleki küçükse zor oluyo tabi..senin nasıl gecti hafta sonu.
Kızlar günaydın herkese
İstanbul grubu bu pazar günü Havvanın evinde toplanıyoooor... inşallah hava güzel olur ya hu....
Bu arada oğlumun yeni odasını görmek isterseniz sizi bloguma davet etmek isterim.
Küçük Prensim: Bebek odasından çocuk odasına geçiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?