günaydınlar...
dün gece ipeği uyuttuktan sonra okudum tek tek alıntılarımı yaptım tam yazıcaktım hooop hanfendi uyandı mecbur kapadım çıktım. aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum atladığım varsa kusura bakmayın nolur...
öncelikle hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun.
burcucum z.burnundaki kendi evimizin kiracısı çıkıyor. inş dediğin gibi olurda çok boş kalmaz çünkü ordan alıp buraya veriyoruz aksi takdirde çok zorlanıcaz...
alara ya akdeniz anemisi taşıyıcısı mı dendi... o nereden çıktı şimdi ya ne sende var ne eşinde... fatmacım bi doktora daha mı göstersen... inşallah ciddi bişey değildir iştahsılığı içinde vitamin takviyesi denesen. çinko özellikle iştah açıyor.
ipekte 4 gecedir uyumuyor grip olduk maalesef. ağız burun birbirinde dolaşıyoruz... peditus veriyorum dr a götürmedim gerek yok şimdilik de umarım hf kadar geçer yoksa buluşma işi nanay
oyuncak konusuna gelince ben lego aldım üst üste koyuyor onları. çay takımı aldım onlarla da oynuyor. bebek arabası var içine bebeğini koyup gezdiriyor.müzikli oyuncaKLAR favorimiz ama ne olursa olsun 10 dk dan fazla oyalamıyor şu an... yegane oyuncağı benim maalesef... bütün gün ayağımın altında. beraber oturursak oynuyor yanında durursam yoksa peşimden ayrılmıyor ki şu ara hepsi böyle sanırsam...