hulyacım günaydın cnmgünaydın kızlar.
patroncuğum hergün beni sormuş,ne zaman gelecek diye :) rapora gerek yoktu demiş,almamış da zaten.ben de bugün başladım işe.4 gün dinlenmiş oldum,iyi geldi.
bebişimiz erkek olucak..ilk başta şaşırdım aslında, kız olucak diye çok şartlandırmışım sanırım kendimi :) eşim çok sevindi..İnşallah sağlıkla doğar,kız-erkek farketmez tabii...burak paşa için iyi olucak..ee bizim içinde masrafsız olucak,o açıdan iyi..ömer ismini çok düşünmüştük burakda da..sanırım adı da ömer olacak, yanına bi isim daha katarım ama ben..du bakalım son ana kadar çok değişir belki de.
burak çok düştü bana evdeyken..sürekli kucağımda olmak istiyor..annem uyuttuğunda 2 saat uyurken benim uyuttuklarımda hep 1 saat sonra ağlayarak uyandı..burak açısından biraz zorlandım aslında..
patronun burnu sürtmüş cnm anlar inş.da uzaklara göndermes seni
minik paşada hayırlısıyla kucağına alırsın inş. hayırlı evlat olsun kuzum inş.
günaydın cnmmgunaydın kızlar , Hülyanın bır oğluşu daha oluyormuş ne güzel arkadaş gıbı olacaklar burakla Allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın Hülyacım...
bende bi kaç şey okudum basit bir ameliyat dio ama işte gelde bana anlat sağol cnm benimESMA canım hiçç korkma bizim komşunun çocuk oldu çok basit bi oerasyon allah iyiliğini versin inş paşamın geçmişler olsun
bende endokrin testi için verdim kan genel bi tarama yani troid,şeker,kolesterol vs...
he bende ne için kan verdi dedim :) test babında sandım :))
sağol cnm yaCanım çok çok geçmış olsun 2 doktorda aynı seyı soylemıs ama bır doktora daha goster derım once ıyıce arastır sonra karar ver bence aynı şeylerı soylerse zaten bekletme bence zaten kolay bır operasyonmuş çocukda rahatlar Allah'ın ıznıyle düzelır
aslında halam hemşire eşide doktor onada danıştım sürekli orta kulak iltihabı oluyosa yaptır yoksa 4 yaşına kadar bekle dedi bu et çocuğun gelişimini durduruyo dedi bide benimki 4 ay boyunca ne kilo ne boy almıştı . heralde yaptırıcam bi devlet hastanesinede götüreyim bi doktor daha görsün