güya alıntı yapıyordum o sırada yağız uyandı ayağımda sallarken bende uyumuşum kaldığım yerden devam edeyim bari 

esmacım çok korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum.bak küçücük şey çocuğun gelişimini yaaşlatıyor olabilir sen ihmal etme bu zamanda yapılması gerekiyorsa yaptır canım.drlara güven sıkıntı yapma kendine.

oyy kıyamam aras paşaya.üşümüş mü kuzum.sarıp sarmalasaydın annesi.çok geçmiş olsun.bu son olur inşallah.

geç bile kaldın dr a gitmeye.hadi hayırlı haberlerle gell..
ayşegülcüm süt yoksa eğer ne çocuğa ne kendine eziyet etmene gerek yok.iyi yapmışsın.hem defnenin de memeyi boş boş emmesi ortakulak iltihabına neden olurdu.bak bu vesileyle süt içmeye başlamış daha ne.kendine sıkıntı yapma sen en doğrusunu bilir yaparsın arkadaşım.

a.s. zeynepcim.ipekde erkek fatma olacak anlaşılan.yaramazlıkta şubak kızları erkeklerden geri kalır değil anlaşılan. senin dr da alemmiş nasıl vermiycen 1 hafta.kıyameti koparır be.sütten kesilmeye alışmadıki daha.sen yine başka şeyler içip geirmeye çalış hastalığı.sanada geçmiş olsun.

amin canım.buda sizin son ameliyatınız olur inşallah.sende oğlunu bir daha o durumda görüp üzülmezsin.

ahh duru ahhhh...annen ne yapcak senle yaramaz şirine seni.kafalarını yere vurmalaı zaten bi olay.yağızda arada sinirlenince yapıyor bide bana bakıyo tepki veriyomuyum diye.vermiyosam ayağa kalkıyo önüme geçiyo eliyle kafasına yavaşça vuruyo.kucağıma alıp yapma annecim sen cicisin ben seni çok seviyorum deyincede sanki az önce yapan çocuk o değil.başlıyo eliyle koluyla bi yerleri gösterip bişeyler anlatmaya.
çok işimiz var bizim bu çocuklarla çookkkk...

geçmiş olsun sibel.dinlenmeden geçmez daha fazla ilerlemesin bi kaç gün annen gelsin kalsın sizde.hem sana hem çocuklara bakar.sende dinlenirsin olmaz mı.