anladım cnm bi emlakçıya felanmı verseniz oraları güzel mis gibi havası var
hayırlısıyla istediğiniz miktara satrarsıız inş.
eşinin işi neolucak cnm soruyorum ama iflas etmedi deme
yok canım iflas durumu değil allaha şükür ama sıkıntı çekeceğiz bir müddet dikkat etmemiz gerekiyor..
ecenaz hiç bulamaç şeklinde kahvaltı yemedi halada yemiyo...biz kahvaltı yaparken zeytinden peynirden yumurtadan işte ne varsa veriyorum biraz biraz...elinede ekmek :)
onun dışında sabah ilk kahvaltısı bisküvili süt...
seçil valla annem de arada bulamaç veriyo dediğin gibi ayrı ayrı daha az yiyo..burak yumurta ve peyniri ayrı ayrı ağzına sürmüyo artık..
geçen pazar menemen yapmıştım,ekşili domatesten..ekmeğe bana bana verdim,burak bayıla bayıla yedi..böylece yumurta da yemiş oldu..bu haftada yiyo diye yaptım ama yemedi
pekmezli cevizli krep yapıp eline vermiştim, o zaman da yemişti..benim için fazla seçenek olmuyo haftada bir gün kahvaltı veriyorum burağa :)..ben hiç bulamaç yapmıyorum,eğer kahvaltısını yapmazsa,bisküvili süt veriyorum..
birde bu pınarın dilim peyniri oluyo tereyağlı,sandviç peyniri diye geçiyo sanırım..onu da güzel yemişti burak..
diğer öğünler pek değil de,kahvaltı bizde de sıkıntı malesef.yemesi gereken şeyleri hiç yemiyo nerdeyse..
ev, de inşallah değerinde satarsınız canım..
int baktım kızlar kahvaltı karışımına bir anne oğlum da kızım da severek yiyor demiş yaptım hemen ömür de yedi aklınızda olsun..
2 bardak süt 2 kaşık un 1 yumurta yağ tuz.. muhallebi gibi yapıyoruz.. ben az da peynir attım içine güzel de oldu..
yemek yapayım da azıcık dışarı çıkalım ömürle hava güzel bugün.. öpüyorum hepinizi...