2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben bi yandan toz alıyom biyandan size laf yetiştiriyom bana laf yok elim işte gözüm başka yerdekaydirigubbakcemile3

ben bi yandan toz alıyom biyandan size laf yetiştiriyom bana laf yok elim işte gözüm başka yerdekaydirigubbakcemile3
anam masallah kız kaydirigubbakcemile3
geldim kızlar maşaallah ne muhabbet allah artırsın kocişlerede kızmayın cnm onlarda ne zamandır sabır gösteriyolar olcak o kadar:)
bencede walla haklısın kaydirigubbakcemile5

kızlar hem ticker denemesi yapayım hemde sizlere birşe sorayım.
ben uzun zamandır girmiyorum nete bunları konuştunuz mu bilemiyorum.
doğumdan sonra korunma yöntemleri hakkında ne düşünüyorsunuz.
kusura bakmayın biraz özel oldu.

yok anam o temizlikten bişey bekleme bak görüyom orası tozlu kalmışsempatiksalakcinni hadi sen yırttın...

geldim kızlar maşaallah ne muhabbet allah artırsın kocişlerede kızmayın cnm onlarda ne zamandır sabır gösteriyolar olcak o kadar:)

yok anam ben kızarım.kızarımda.sevirimdeŞeniz

benim oğlan uyumuyorki totosuna şamarı yicek şimdi bugün coştum daha yazacamda fırsat olmuyor olsa kafanızı şişirirdim iyiceaklinialirimsmile

yaa kızlar bu bebe bisküvisi un kurabiyesi pasta filan gerçekten sütmü yapıyomuş bol bol sıvı al dediler bana bende öle yapıyon valla

ya ben günlük un kurabiyesi yiyorum.hem gündüz yiyom.bide yatmadan önce yiyom.hem gece çok dolu oluyo hemde dolgun bi vaziyette kalkıyom.açıkcası ben çok su içmiyorum ama nasıl oluyosa sütüm var.

şuan bebe bisküvisi yiyom.yanında ıhlamur içiyom.hadi bakem dolacakmıyerimseniben

biz şimdilik dogal korunuyoruz.bakalım ilerde neye karar verecegim.igne olacak gibi..

benim oğlan uyumuyorki totosuna şamarı yicek şimdi bugün coştum daha yazacamda fırsat olmuyor olsa kafanızı şişirirdim iyiceaklinialirimsmile

tuba demiştin ikik çocuk diye.
iki çocuk çok güzel ya ..evet çok zor ama çok memnunum.çocukları zaten çok seven birisiydim.iyi anlaşırım.bir yaşındakiyle bir yaşında olurum.atmış yaşındakiyle atmış yaşında olurum.
keşke maddi gücüm el verseydide bi tane daha yapsaydım.hatta bi tane daha....

ee hem çocuklu hem çeneci olursan temizlik anca o kaa olur canımcım...opuyorumnanaktan

hee diyene bak sen.benimkileride pok götürüyo.10-15 gün sonra birini çagırsam iyi olacak.

dolcak ayşegül dolcak merak etme...psikoloji önemli biliyosun..

öylemi.dur adapte olam.hımmmmm hımmmm dolacak..dolacak.taşacaaaaaakkkk:sm_cool:

walla benım toktor 2.adetınden sonra spıral dedı o zamana dek esın kondom kullansın dedı. gercı sımdıye dek 1 kez oldu ama ondada kondom falan kullanmadık baska yontemlerle oldu ıste... Allah a emanet...
sempatiksalakcinni
masallah kız ewı kreşe cevırcen kaydirigubbakcemile3

masallah kız ewı kreşe cevırcen kaydirigubbakcemile3

hee çevirecemde koca istemiyo..işin şakası bi yana.çocukların geleceklerini düşündügümüz için iki yeter diyoruz.degilse bi yemesi giyymesiyle batmayızda.üniverseteleri.dershaneleri.bunlarıda hesaba katarsan iki tane yeter.hatta bi tane...

Son düzenleme:
slm kızlar valla gidip gelip okuyorum canım gidiyo sohbet maşallaaa çok güzel kocişlerden şikayetler var sanırım.bizim velet uyumuyoki anacım iş görelim.tabi benmde işime geliyo.hiç oralı olmuyorum..

ay benım bocem bugun pek guzel uyuyo masalahhhhh benımde yemegım war dunden yaptım 3 cesıt attım dolaba ewım de temız onuda dun yaptım oturdum keyıf yapıyorum tıkınıyorum ohhhhhhh
dun cılek almıs esım pazardan pudra sekerıne batırıp batırıp yıyorum :tomato:

Evet dur geldin de şansımı deneyeyim...

AMMMMİİİİİİİİNNNNNN... Esoş emsin diye dua eddin kızlar...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Zeynep süt gaz yapmıyo mu?
Bi de çay uykusuzluk yapıyo bebeğe diye duydum ben...

gece uyumadığı gibi sabah 7den beri uyanık çıldırcam yaaaaaaaaa.kimyon nane rezen herşeyi denedim.pırt pırt çıkarıyo.çıt çıt bakıyoooo.valla inanmıcaksınız ama gözünün birini açıyo birini kapatıyo.sonra uyur muyurum die korkuyo herhallll.mafoldumben

;Ohhh maşallah Allah keyfinizi bozmsasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…