2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynep kutsalmısın ayyyyy çok güldüm.bizimki kutsal mutsal dinlemez valla
düşünceli erkek başka oluyo heeekaydirigubbakcemile3

Yok anacım kutsal olup mda dokunulmayan benim ya hu... Bi saçımı okşa bari dii mi yok yaa...Bu kadar da kutsallık olmaz ki ya...kaydirigubbakcemile3

zeynep kutsalmısın ayyyyy çok güldüm.bizimki kutsal mutsal dinlemez valla
düşünceli erkek başka oluyo heeekaydirigubbakcemile3
aman dusunmesın ıstemez kaydirigubbakcemile3
Kizlar bakiyorumda topigimiz baya kalabalik ne güzel yaa
benimde misafir vardi yeni gitti hemen buraya geldimboshayallersmile

Bide Bugün bizim Evlilik yildönümümüz aksama güzel bi sofra hazirlayip kutlariz kocisle:asigim:

ayyy ne guzel bebısle kutlarsınız nıce senelere canım :1hug:

seni yalaka seniÇok üzgünüm çoook kaytarıyon dimi:mymeka:

Bide Bugün bizim Evlilik yildönümümüz aksama güzel bi sofra hazirlayip kutlariz kocisle:asigim:

Allah uzuuun yıllar aynı yastıktan ayırmasın canım...

bende denemedim hiç emziği alsın diye bal şerbet reçel lokum ne kadar tatlı şey varsa annemler denedi
benim itirazlarıma rağmen ama numaracı tatlı şeyleri çok biliyor şapır şapır ötüyor yalanıyor nerdeyse dudağını yicek kaydirigubbakcemile3
ben kaynanamın ısrarı karşısında arada zeytinyağı içiriyorum onun dışında ne rezene ne kimyon nede başka bişey verdim sadece anne sütü veriyorum kuzuma bende doğru dürüst yemiyorum ama acayip su içiyorum ondan galiba sütüm var çok şükür bebişimi doyuracak kadar kaydirigubbakcemile2

ee bende tattırayım yemeklerden o zman bana erken gibi geliyodu
aykızz bu arada nice senelere eşin ve bebişinle

yıldönümünüz kutlu olsun.kaç yıllık oldunuz.senin herifde kutsalsın diyomu sırnaşık şey hayır demiyosa bugün tam vakti:roflol:

ohh sefanız olsun.nice yıllara canım kocişle bebişlerle inş....

ayşegülcüm ve havvacım valla erken değil canım bn 40 çıkınca başladım
mesala sabahları pekmez yalatıom akşamları yemeklerin suyundan
salatanın suyundan veriom buruşuyo
meyveleri ağzına tutuyom yalanıyo
damak zevki gelişşin ki
ek gıdalara başlayınca zor olmasın

bende kızın emzigine koymadıgım şey kalmadı.yok tatlı sevmiyo.ucundaki tatlıyı bilem emmedi.vay anasını sayın seyircilir böyle çocuk olurmu yaww

ne güzel valla düzenini kurmuşsun.bende nohut yapayım diyorum ama gaz yapar diyede korkuyorum.aslında herşeyide yemeye çalışıyorum ama..yok yok yapıym nohutu canım çekti valaaaaaa.

merhaba arkadaşlar....nasılsınız bebeklerle nasıl gidiyo benimde 50 günlük bir kızım var..

ne bilem bacım.sen akıllı karısın herhalCADIARZU

valaaa ben korkuyom büyük oğlumda şundanda bundanda dedi kayınvalidem çocuk 2 aylıkken memeyi bıraktı.zaten emesi yoktu.işine geldi...:dilcikar:

Oyyy maşallah topiğimize bugun rekora gidiyoz kızlar :teytey:

dimi ilk defa uzun zamandır..

ne güzel valla düzenini kurmuşsun.bende nohut yapayım diyorum ama gaz yapar diyede korkuyorum.aslında herşeyide yemeye çalışıyorum ama..yok yok yapıym nohutu canım çekti valaaaaaa.

ben herşeyi yiyom.kuru fasulye turşu bilem..
yap kız afiyet olsun

merhaba arkadaşlar....nasılsınız bebeklerle nasıl gidiyo benimde 50 günlük bir kızım var..

hoşgeldin zeyno.allah bagışlasın.gel anam sende gel.ee bebek nasıl uslumu.anlat bakem..gazı varmı.emzik emermi:lepi:

aykıııııııııııııız nice mutlu yıllara canıııııııııııım.
bu şarkıda sana gelsin
ne güzelsin aykıız
birtanesin aykızzhihoyyyt
bnde evlilk yıldönümüm de hamile oldumu öğrenmiştim hehe

seni yalaka seniÇok üzgünüm çoook kaytarıyon dimi:mymeka:
:kedi:
yap ye gı :hulya:

hosgeldın allah bagıslasın bebegını anlat bakalım nasıl bebısın kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…