zeynep kutsalmısın ayyyyy çok güldüm.bizimki kutsal mutsal dinlemez valla
düşünceli erkek başka oluyo heeekaydirigubbakcemile3
aman dusunmesın ıstemez kaydirigubbakcemile3zeynep kutsalmısın ayyyyy çok güldüm.bizimki kutsal mutsal dinlemez valla
düşünceli erkek başka oluyo heeekaydirigubbakcemile3
Kizlar bakiyorumda topigimiz baya kalabalik ne güzel yaa
benimde misafir vardi yeni gitti hemen buraya geldimboshayallersmile
Bide Bugün bizim Evlilik yildönümümüz aksama güzel bi sofra hazirlayip kutlariz kocisle:asigim:
kız zeynoyu tanıdım da. ay yerım saclara bak kıvırcık kaydirigubbakcemile3
senı cıkaramadım cok genc duruyosun kardesın falan sandım kaydirigubbakcemile3
anca aklıma geldı sormak kaydirigubbakcemile3
hosgeldın bacım
Bide Bugün bizim Evlilik yildönümümüz aksama güzel bi sofra hazirlayip kutlariz kocisle:asigim:
bende denemedim hiç emziği alsın diye bal şerbet reçel lokum ne kadar tatlı şey varsa annemler denedi
benim itirazlarıma rağmen ama numaracı tatlı şeyleri çok biliyor şapır şapır ötüyor yalanıyor nerdeyse dudağını yicek kaydirigubbakcemile3
ben kaynanamın ısrarı karşısında arada zeytinyağı içiriyorum onun dışında ne rezene ne kimyon nede başka bişey verdim sadece anne sütü veriyorum kuzuma bende doğru dürüst yemiyorum ama acayip su içiyorum ondan galiba sütüm var çok şükür bebişimi doyuracak kadar kaydirigubbakcemile2
walla ben haftasonunundan 3 cesıt yaptım attım dolaba. kabak pırasa ve nohut yaptım.
her gun bırını cıkarcam yanına da makarna pılaw falan onlar kolay zaten asıl zor olan ana yemektı...
ben boyle yapıyorum. arada menemen falan yapıyorum bazen patates kızartıyorum cay demlıyorum yanına. haftada 1 balık yıyoruz zaten o ayıklanmıs gelıyo sadece fırına suruyorum.
esım bakıyo ıpege hf sonları gırıp 2 saatte bı kac cesıt yapıp dolaba stokluyorum. temızlıgımıde yapınca gun bana kalıyo bole. yoksa yetısmıyo...hafta ıcıde aksamları esıme bırakıp 1-2 saat uyuyup kendıme ayırıyorum.
boyle bı duzen oturttum kendımce
ayşegülcüm ve havvacım valla erken değil canım bn 40 çıkınca başladım
mesala sabahları pekmez yalatıom akşamları yemeklerin suyundan
salatanın suyundan veriom buruşuyo
meyveleri ağzına tutuyom yalanıyo
damak zevki gelişşin ki
ek gıdalara başlayınca zor olmasın
ayşegülcüm ve havvacım valla erken değil canım bn 40 çıkınca başladım
mesala sabahları pekmez yalatıom akşamları yemeklerin suyundan
salatanın suyundan veriom buruşuyo
meyveleri ağzına tutuyom yalanıyo
damak zevki gelişşin ki
ek gıdalara başlayınca zor olmasın
Oyyy maşallah topiğimize bugun rekora gidiyoz kızlar :teytey:
ne güzel valla düzenini kurmuşsun.bende nohut yapayım diyorum ama gaz yapar diyede korkuyorum.aslında herşeyide yemeye çalışıyorum ama..yok yok yapıym nohutu canım çekti valaaaaaa.
merhaba arkadaşlar....nasılsınız bebeklerle nasıl gidiyo benimde 50 günlük bir kızım var..
merhaba arkadaşlar....nasılsınız bebeklerle nasıl gidiyo benimde 50 günlük bir kızım var..
:kedi:seni yalaka seniÇok üzgünüm çoook kaytarıyon dimi:mymeka:
yap ye gı :hulya:ne güzel valla düzenini kurmuşsun.bende nohut yapayım diyorum ama gaz yapar diyede korkuyorum.aslında herşeyide yemeye çalışıyorum ama..yok yok yapıym nohutu canım çekti valaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?