2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ama kimse yazmıyoooolmaz:

ohhhhh keyifler yerinde desene.benm biri kucağımda biri tepemde.afiyet olsun canım.....

kız aysegul senın resımdekıler kım? bırı zeyno dıgerı senmısın???

kız zeyno sana ne diyeyim ben.10 haftalık hamileyken koydum bu resmi defne iki aylık oldu şimdimi aklına geldi gııı :mymeka:
he anam benim.oda zeyno..daha iki yaşındaydı orda..opuyorumnanaktan

Oyy yerim ben onu yaaa

kız zeyno sana ne diyeyim ben.10 haftalık hamileyken koydum bu resmi defne iki aylık oldu şimdimi aklına geldi gııı :mymeka:

ayşegül zeynocuk kaç yaşında..

heyy neber millet.
misafirim vardı gitttim hemen
kız ayşegül sorularına cevao verecektimki misafir geldi canuum

amınnn ıns emer kucuk cadııı
canım walla ben herseyı yıyorum. gayet denedım onayladım kendımce yedıklerım ıpegı etkılemıyo. dıkkat etsemde aynı gaz yesemde. mesela gecen kuru fasulye yedım baktım herzamankınden farklı degıl. sut ıcmedım 2 gun yıne baktım yıne aynı. bı degısıklık yok. her zaman nasılsa hep oyle... doktorum demıstı senın yedıklerın yuzde 5 etkıler onu demıstı. gercekten oyle sanırım...
ıpekte oyle ya bı gun gunduz uyuyo bı gun uyumuyo...
bakma uyuyo dedıgıme dun mesela sabah 8 de kalktı gece 11 de yatana dek toplasan 1-2 saat uyumamıstır... bugunde oglen 2 den berı uyuyo...
bı gunu dıgerını tutmuyor.boyle boyle bı duzen oturtcaz ıns.
ohhhhh keyifler yerinde desene.benm biri kucağımda biri tepemde.afiyet olsun canım.....
aman ısın zor ya Allah kolaylık versın...

bnde oğluma kimyon rezene arda humana veriom
ve de sofraya oturunca uyanıksa eğer herşeyden tattırıyorum parmağımla

kız zeynoyu tanıdım da. ay yerım saclara bak kıvırcık kaydirigubbakcemile3
senı cıkaramadım cok genc duruyosun kardesın falan sandım kaydirigubbakcemile3
anca aklıma geldı sormak kaydirigubbakcemile3
heyy neber millet.

hosgeldın bacım

oh sefan olsun afiyet bal şeker olsun ipek böcüğünede süt olsun zemuszemus

slm kızlar valla gidip gelip okuyorum canım gidiyo sohbet maşallaaa çok güzel kocişlerden şikayetler var sanırım.bizim velet uyumuyoki anacım iş görelim.tabi benmde işime geliyo.hiç oralı olmuyorum..

he senbe benim sabah yaptıgım gibi.bend oralı olmadım ama valla yine aldım kucaga..

bende çilek çok severim.hele kokusu .hımmmmıhhhcokacimcoook

kız Zeynep ben çay içeyim o zaman yaaaa hiçbi şeye değil de çaya hasretim valla
walla canım sen bılırsın. bı gun ıc bakalım bısey degısıcekmı? ben deneye yanıla anladım kı hıcbısey degısmıyo ıpekte hep aynı hep aynı kafamçokkarıştı
oh sefan olsun afiyet bal şeker olsun ipek böcüğünede süt olsun zemuszemus
sagol kusummmmmmmm :lepi:

bende tattırıyım dıyorum yaw cevremde herkes tattırmıs tabak tabak yedırcek degılız ya sadece tadına baktırcaz. ama sonradan sutu ya ıstemezse??? kafam karısık bu konuda aydınlatın benı bacılar kaydirigubbakcemile3

zeynep kutsalmısın ayyyyy çok güldüm.bizimki kutsal mutsal dinlemez valla
düşünceli erkek başka oluyo heeekaydirigubbakcemile3

Kizlar bakiyorumda topigimiz baya kalabalik ne güzel yaa
benimde misafir vardi yeni gitti hemen buraya geldimboshayallersmile

Bide Bugün bizim Evlilik yildönümümüz aksama güzel bi sofra hazirlayip kutlariz kocisle:asigim:

benimkide bazne tek gözüyle bizi kontrol ediyo.yanıdalarmı gittilermi diye..bu veletler hep aynı...

ayşegül zeynocuk kaç yaşında..

şimdi 3,5 oldu teyzesi.sıpam büyüdü şükür..

heyy neber millet.

ver kız sordugum soruları cevapla tek tek.bekliyom

bnde oğluma kimyon rezene arda humana veriom
ve de sofraya oturunca uyanıksa eğer herşeyden tattırıyorum parmağımla

hakkatenmi.kız ne veriyon mesela..erkence sen.sen yakında eskerede gönderirsinturkbayragi

akşama yemek ne yapıyosunuz bu arada bide o varyaa..

walla ben haftasonunundan 3 cesıt yaptım attım dolaba. kabak pırasa ve nohut yaptım.
her gun bırını cıkarcam yanına da makarna pılaw falan onlar kolay zaten asıl zor olan ana yemektı...
ben boyle yapıyorum. arada menemen falan yapıyorum bazen patates kızartıyorum cay demlıyorum yanına. haftada 1 balık yıyoruz zaten o ayıklanmıs gelıyo sadece fırına suruyorum.
esım bakıyo ıpege hf sonları gırıp 2 saatte bı kac cesıt yapıp dolaba stokluyorum. temızlıgımıde yapınca gun bana kalıyo bole. yoksa yetısmıyo...hafta ıcıde aksamları esıme bırakıp 1-2 saat uyuyup kendıme ayırıyorum.
boyle bı duzen oturttum kendımce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…