ama kimse yazmıyoooolmaz:
ay benım bocem bugun pek guzel uyuyo masalahhhhh benımde yemegım war dunden yaptım 3 cesıt attım dolaba ewım de temız onuda dun yaptım oturdum keyıf yapıyorum tıkınıyorum ohhhhhhh
dun cılek almıs esım pazardan pudra sekerıne batırıp batırıp yıyorum :tomato:
kız aysegul senın resımdekıler kım? bırı zeyno dıgerı senmısın???
gece uyumadığı gibi sabah 7den beri uyanık çıldırcam yaaaaaaaaa.kimyon nane rezen herşeyi denedim.pırt pırt çıkarıyo.çıt çıt bakıyoooo.valla inanmıcaksınız ama gözünün birini açıyo birini kapatıyo.sonra uyur muyurum die korkuyo herhallll.mafoldumben
kız zeyno sana ne diyeyim ben.10 haftalık hamileyken koydum bu resmi defne iki aylık oldu şimdimi aklına geldi gııı :mymeka:
he anam benim.oda zeyno..daha iki yaşındaydı orda..opuyorumnanaktan
amınnn ıns emer kucuk cadıııEvet dur geldin de şansımı deneyeyim...
AMMMMİİİİİİİİNNNNNN... Esoş emsin diye dua eddin kızlar...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Zeynep süt gaz yapmıyo mu?
Bi de çay uykusuzluk yapıyo bebeğe diye duydum ben...
ıpekte oyle ya bı gun gunduz uyuyo bı gun uyumuyo...gece uyumadığı gibi sabah 7den beri uyanık çıldırcam yaaaaaaaaa.kimyon nane rezen herşeyi denedim.pırt pırt çıkarıyo.çıt çıt bakıyoooo.valla inanmıcaksınız ama gözünün birini açıyo birini kapatıyo.sonra uyur muyurum die korkuyo herhallll.mafoldumben
aman ısın zor ya Allah kolaylık versın...ohhhhh keyifler yerinde desene.benm biri kucağımda biri tepemde.afiyet olsun canım.....
kız zeynoyu tanıdım da. ay yerım saclara bak kıvırcık kaydirigubbakcemile3kız zeyno sana ne diyeyim ben.10 haftalık hamileyken koydum bu resmi defne iki aylık oldu şimdimi aklına geldi gııı :mymeka:
he anam benim.oda zeyno..daha iki yaşındaydı orda..opuyorumnanaktan
heyy neber millet.
misafirim vardı gitttim hemen
kız ayşegül sorularına cevao verecektimki misafir geldi canuum
ay benım bocem bugun pek guzel uyuyo masalahhhhh benımde yemegım war dunden yaptım 3 cesıt attım dolaba ewım de temız onuda dun yaptım oturdum keyıf yapıyorum tıkınıyorum ohhhhhhh
slm kızlar valla gidip gelip okuyorum canım gidiyo sohbet maşallaaa çok güzel kocişlerden şikayetler var sanırım.bizim velet uyumuyoki anacım iş görelim.tabi benmde işime geliyo.hiç oralı olmuyorum..
senı cıkaramadım cok genc duruyosun kardesın falan sandım kaydirigubbakcemile3/QUOTE]
Aha kavgada söylenmez valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Böyle de gaz vereyim hihi
walla canım sen bılırsın. bı gun ıc bakalım bısey degısıcekmı? ben deneye yanıla anladım kı hıcbısey degısmıyo ıpekte hep aynı hep aynı kafamçokkarıştıkız Zeynep ben çay içeyim o zaman yaaaa hiçbi şeye değil de çaya hasretim valla
sagol kusummmmmmmm :lepi:oh sefan olsun afiyet bal şeker olsun ipek böcüğünede süt olsun zemuszemus
senı cıkaramadım cok genc duruyosun kardesın falan sandım kaydirigubbakcemile3/QUOTE]
Aha kavgada söylenmez valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Böyle de gaz vereyim hihi
kız ne guzel genc dedım kaydirigubbakcemile3
gece uyumadığı gibi sabah 7den beri uyanık çıldırcam yaaaaaaaaa.kimyon nane rezen herşeyi denedim.pırt pırt çıkarıyo.çıt çıt bakıyoooo.valla inanmıcaksınız ama gözünün birini açıyo birini kapatıyo.sonra uyur muyurum die korkuyo herhallll.mafoldumben
ayşegül zeynocuk kaç yaşında..
heyy neber millet.
misafirim vardı gitttim hemen
kız ayşegül sorularına cevao verecektimki misafir geldi canuum
bnde oğluma kimyon rezene arda humana veriom
ve de sofraya oturunca uyanıksa eğer herşeyden tattırıyorum parmağımla
akşama yemek ne yapıyosunuz bu arada bide o varyaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?