bende pek neşeliyimdir.rahmetli anneme çekmişiz.çok neşeli bi kadındı.üç bacı pek neşeliyzdir.bide taklit yetenegim var benim..valla h şöyle bi araya gelip sohbet etsek nde güzel olurdu dimi..
walla ne ıyı olurdu gulmekten kırıp gecırırdık ortalıgı kaydirigubbakcemile3
vallla çok ii olurdu.şu sıralar hepimizin gülmeye ihtiyacı var bence..senağlama
ne derbisi kız noli
hoşgeldin canımmm yapışık bebiş topiğine.bizimkilerde aynen öyle yapışık dolaşıyoz.24 saat emmek istiyo..artık utku bile öğrendi ağlaynca anne memeni istiyo emzirsene diyoo..mafoldumben
ayyy benım kızım 2-3 gundur sesler cıkarıyo gulucukler atıyo... hele yanına uzanıp onla konusurken elıyle yuzume dokunmuyomu dayanamıyorum sapır supur saldırıyorum cocuga. zati su sevgılerı tatlılıkları olmasa cekılcek cıle degıller :)
canlar ya tadı damagımda kaldı ama kacmam lazım sut sagıcam goguslerım yıne rahatsızlık vermeye basladı azcık bosaltam... sonrada kocıs gelır bı makarna suyu koyım pırasanın yanına :içelim:
optum sızlerı bebeklerınızıde totolarından ısırdım :sm_cool:
sositososito
canlar ya tadı damagımda kaldı ama kacmam lazım sut sagıcam goguslerım yıne rahatsızlık vermeye basladı azcık bosaltam... sonrada kocıs gelır bı makarna suyu koyım pırasanın yanına :içelim:
optum sızlerı bebeklerınızıde totolarından ısırdım :sm_cool:
sositososito
kızlar ben çıkıyorum.benim herif devlet memuru.işten çıkmış geliyomuş.telle aradı.senen pastayıda getiriyom.bak bi dedigini iki etmiyom.diyo.hani şu kutsal ana işleri olmasınŞeniz
neyse canlar ben çıkıyom hepinizi öpüyorum çok güzel sohbet oldu .yine bekleriz.by
Ya inanmıyorum geçmişi okuyuncaya herkes gitti mi yaaohaoldumsmile Bugün döktürmüşsünüz valla hadi okumadan yazmayım dedim ama muhabbete yetişemedim. Valla topiğin eski neşesini istiyorum bundan sonra hep böyle olsun inşallahhh:Saruboceq:
Oğlumu yıkadık yatırdık 2.5 saattir uyuyor ben size yetişemedim ama o arada tembelleşmişim galiba :)Bi sürü şey yazacaktım soracaktım yazdıklarınıza cevap yazacaktım yetişemedim.
Ammaaa bugün konuştuklarınızın hepsini az önce kocişe sipariş geçtimmkaydirigubbakcemile3 Bebe bisküvisi, tane kimyon, rezene :)
Gaz problemimiz genel olarak yok ama 3 gecedir akşam 11 de kriz şeklinde ağlamaya başlıyor herhalde gazdan, bu gece kimyon rezene vereyim kuşuma. Ben muskat veriyom oğluma ebruli yazmış galiba onda gördüm. Muskat ve ve 1 kesme şekeri dövdük tülbentten geçirerek incecik yaptık sabah akşam serçe parmağımın ucuyla damağına sürüyorum. Beslermiş diyorlar annemler hep bize yaparmış.
aman dusunmesın ıstemez kaydirigubbakcemile3
ayyy ne guzel bebısle kutlarsınız nıce senelere canım :1hug:
Allah uzuuun yıllar aynı yastıktan ayırmasın canım...
ee bende tattırayım yemeklerden o zman bana erken gibi geliyodu
aykızz bu arada nice senelere eşin ve bebişinle
Canim 4 senelik evliyiz ama beraberligimiz taaaa çocukluktan kocis benim çocukluk askim ilk sevdicegim çok seviyom ben onu yaaa:asigim:yıldönümünüz kutlu olsun.kaç yıllık oldunuz.senin herifde kutsalsın diyomu sırnaşık şey hayır demiyosa bugün tam vakti:roflol:
ohh sefanız olsun.nice yıllara canım kocişle bebişlerle inş....
aykıııııııııııııız nice mutlu yıllara canıııııııııııım.
bu şarkıda sana gelsin
ne güzelsin aykıız
birtanesin aykızzhihoyyyt
bnde evlilk yıldönümüm de hamile oldumu öğrenmiştim hehe
Canim valla yagmur yagmiyorsa havada çok esmiyosa çikariyorum bir bazen iki saat kadar geziyoruz alisveris yapiyoruzslm kızlar nasılsınız bebişler nasıl?
ayşegülcüm canım geçmişolsun...birine gelinece bütün evi geziyo zaten şu grip..
zeynepçim ii uyumuş maşallah ee canım anlamadım sen gece nasıl yatsın istiyosunki benimkide ikikere kalkıyo uyuması 1 saati buluyo
reyhan kız nerde gezdiriyon hava sıcakmı orda biz doktora giderken bile üşütücez diye korkuyoruz....
Canim benimde genelde 5 dk kadar emiyo ama artik aksamlari 8 azcik emiyo sonra 9da biberonla 120 ml veriyorum içip yatiyobende fatoşcum ya izmir gibi yerde acaba üşür mü diye binbir pinpirikle dışarı çıkarıyom fazlamı evham yapıyoruz ne
sağol canım bende deniyim bu gece kimyonu bide aykızz canım sen kaç dak emziriyosun benimki max 7-8 dak genelde 5 dk emiyo hanı diyosun ya besin yüklemesi yapıyom yatmadan önce diyebilmiyorumkismile
Ayin 3 de kizim iki aylik olucak ama biz bayadir çikariyoruz gezmeyeaykız senin bebek kaç aylık oldu ben bir buçuk oldu çıkmıyoz hava aldırıyorum tabi ama bir saat filan değil korkutyorum hasta olur diye
Havvacim hadi hayirli olsun canimKızlar bu arada bugün kırkımız çıktı..Ana kız yıkandık paklandık ama hava soğuk ve yağmurlu olduğu için çıkmadık evden. Yarın inşallah...
Kızlar bu arada bugün kırkımız çıktı..Ana kız yıkandık paklandık ama hava soğuk ve yağmurlu olduğu için çıkmadık evden. Yarın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?