2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende pek neşeliyimdir.rahmetli anneme çekmişiz.çok neşeli bi kadındı.üç bacı pek neşeliyzdir.bide taklit yetenegim var benim..valla h şöyle bi araya gelip sohbet etsek nde güzel olurdu dimi..

ay yok bn taklit yapamam hiç ama becerenede çok gülerim
valla ne ii olurdu cidden be

canlar ya tadı damagımda kaldı ama kacmam lazım sut sagıcam goguslerım yıne rahatsızlık vermeye basladı azcık bosaltam... sonrada kocıs gelır bı makarna suyu koyım pırasanın yanına :içelim:
optum sızlerı bebeklerınızıde totolarından ısırdım :sm_cool:
sositososito

kızlar ben çıkıyorum.benim herif devlet memuru.işten çıkmış geliyomuş.telle aradı.senen pastayıda getiriyom.bak bi dedigini iki etmiyom.diyo.hani şu kutsal ana işleri olmasınŞeniz
neyse canlar ben çıkıyom hepinizi öpüyorum çok güzel sohbet oldu .yine bekleriz.by

hoşgeldin canımmm yapışık bebiş topiğine.bizimkilerde aynen öyle yapışık dolaşıyoz.24 saat emmek istiyo..artık utku bile öğrendi ağlaynca anne memeni istiyo emzirsene diyoo..mafoldumben

yapışık bebiş topiğimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayy Esra da öyle Zeynep biberonu sımsıkı tutuyo emerken...Bi de sesli gülüyo arada içim eriyo valla..

Bol bol sütün olsun ,nş. cıanm

güle güle kızlar size..bende çıkarım birazdan.yemek yapcem...öptüm

Ya inanmıyorum geçmişi okuyuncaya herkes gitti mi yaaohaoldumsmile Bugün döktürmüşsünüz valla hadi okumadan yazmayım dedim ama muhabbete yetişemedim. Valla topiğin eski neşesini istiyorum bundan sonra hep böyle olsun inşallahhh:Saruboceq:
Oğlumu yıkadık yatırdık 2.5 saattir uyuyor ben size yetişemedim ama o arada tembelleşmişim galiba :)Bi sürü şey yazacaktım soracaktım yazdıklarınıza cevap yazacaktım yetişemedim.

Ammaaa bugün konuştuklarınızın hepsini az önce kocişe sipariş geçtimmkaydirigubbakcemile3 Bebe bisküvisi, tane kimyon, rezene :)
Gaz problemimiz genel olarak yok ama 3 gecedir akşam 11 de kriz şeklinde ağlamaya başlıyor herhalde gazdan, bu gece kimyon rezene vereyim kuşuma. Ben muskat veriyom oğluma ebruli yazmış galiba onda gördüm. Muskat ve ve 1 kesme şekeri dövdük tülbentten geçirerek incecik yaptık sabah akşam serçe parmağımın ucuyla damağına sürüyorum. Beslermiş diyorlar annemler hep bize yaparmış.

hımm muskat hiç denemedim denemeye değer...

aman dusunmesın ıstemez kaydirigubbakcemile3

ayyy ne guzel bebısle kutlarsınız nıce senelere canım :1hug:

Allah uzuuun yıllar aynı yastıktan ayırmasın canım...

ee bende tattırayım yemeklerden o zman bana erken gibi geliyodu
aykızz bu arada nice senelere eşin ve bebişinle

yıldönümünüz kutlu olsun.kaç yıllık oldunuz.senin herifde kutsalsın diyomu sırnaşık şey hayır demiyosa bugün tam vakti:roflol:
Canim 4 senelik evliyiz ama beraberligimiz taaaa çocukluktan kocis benim çocukluk askim ilk sevdicegim çok seviyom ben onu yaaa:asigim:
Bide su kutsalliga gelince demiyo valla bakalim bakalim aksama bi jest yaparim belkikaydirigubbakcemile3

ohh sefanız olsun.nice yıllara canım kocişle bebişlerle inş....

çok saolun canlarim amin Allah hepimize nice mutlu yillar nasip etsin eslerimizle ve yavrularimizlaopuyorumnanaktan

muskatı bnde denicem inş.
havva o resimdeki sensiiin mi
eğer sensen çok tatlısın muckolumunekankayizsmile

Kızlar bu arada bugün kırkımız çıktı..Ana kız yıkandık paklandık ama hava soğuk ve yağmurlu olduğu için çıkmadık evden. Yarın inşallah...

Canim valla yagmur yagmiyorsa havada çok esmiyosa çikariyorum bir bazen iki saat kadar geziyoruz alisveris yapiyoruz
Doktorda dedi zaten elinden geldi kadar çikar hava alsin alissin diye bizde geziyoz valla anali kizlikaydirigubbakcemile3

Canim benimde genelde 5 dk kadar emiyo ama artik aksamlari 8 azcik emiyo sonra 9da biberonla 120 ml veriyorum içip yatiyo

aykız senin bebek kaç aylık oldu ben bir buçuk oldu çıkmıyoz hava aldırıyorum tabi ama bir saat filan değil korkutyorum hasta olur diye
Ayin 3 de kizim iki aylik olucak ama biz bayadir çikariyoruz gezmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…