2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kizlar bu arada GÜNAYDIN hepinize

Valla bende sabah bi kalktim üstüm hep islak yine akmis sütler bide gögüs pedi kullaniyom güyakaydirigubbakcemile3 aman masallah diyeyim sütüm olsunda varsin aksin valla

iyi iyi valaa çok sevindim iyileşmenize.afiyet bal şeker bol bolda süt olsun.benim oğlan tam 5 i doldurdu martın 14ünde.

bakıyorumda yine herkes burda oh ohhh.ama bi dolu işim var.napcam.burdanda ayrılamıyorum...burak bey bugün halsiz baya ya.ıh ıh deyip duruyo.ben üşüttüm biraz bendenmi geçti naptı kuşuma.bişey sorcam kızlar ya ben sabah yarım çay kaşığı aferin verdm bişey olurmuki...sanki onun üstüne biraz uyur gibi oldu.inş zararı olmaz.malum küçük yaa.

kızlar sagolun. sanırım anne sütü korudu gibi geliyo.hapemiz grip olduk çünkü.çok şükür çok iyi duruyo.hapşurma falanda yok.neyse yarın kortrol var zaten belli olur..sibel maşallah koca delikanlı olmuş senin oglan.ahh zeynodabi beş olsaydı...kreşe gidiyomu..şu okul kreşine..

aykızz maşallah bacın bide akıyo hee.kı topla onları nimet onlar:roflol:.....

yok şuruptan biye olmaz ama yeni doganlara onlardan verilmiyo. o abisini kullanacagı bu şurup.bizdede var ama defne için olmaz.ama korkma bişey olmazda.bence sen bir yaş aytına biliyosun petidus verilir.ondan dışına çıkma yinede..geçmiş olsun..

evet delikanlı oldu.yok gitmiyo okula.yaz okuluna gitti yazın.bu senede anaokuluna gidecek.:teytey:

ya bu gögüsten süt akması aslında kanalllardaki bi sorandan olurmuş.kız aykız korkmada.yani benim çok dolu oldugu zamanlarda bile akmadı.aslında öyle olması gerekiyomuş.bilmem dogrumu..bilmiyorumkismile

evet biliyorumda evde o vardı.onu verdim zaten onun için tereddüt ettim.vermek istemedim.

günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleriopuyorumnanaktan
bende ilk defa dün gece uyudum zorlada olsa benim minik kuşum uyudu ay kendimi süper hissediyorum uykuya hasret kalmıştımzemuszemus
bu arada bizimde kırkımız çıktı bizim kırk taş seremonimiz varmış bugün yapacağız kırk tane taş toplayıp geleceklermiş banyo suyuna atılıyormuş ne alakaysa evdeki herkesin banyo suyuna atılacakmış sanki onlar doğum yaptı ne saçma fisfisfis

hayırlı olsun kırkınız...olmadı beştaş oynarsınız...:dance:

ya bu gögüsten süt akması aslında kanalllardaki bi sorandan olurmuş.kız aykız korkmada.yani benim çok dolu oldugu zamanlarda bile akmadı.aslında öyle olması gerekiyomuş.bilmem dogrumu..bilmiyorumkismile

bendende akıyo bazen..

kızlarrrr merhabaaaaaaaa
vallaha hızınıza yetişmek mümkün değil nasıl zaman buluyosunuzda giriyosunuz yazıyosunuz şaşıyorum hee..
uyusa bende girip yazacam bişeyler de uyumuyo zilli doğr düzgün gündüzleri. rezene aldım milupanın dün onu verdim azcık işe yaradı.
gündüzleri emzirme sayılarım azaldı gündüz sütüm yetmiyor benim naza kızlar ya. gece emziriyorum. gündüzleri bi meme bi mama yapıyorum sütüm yetmezse bağırıyo anlıyorum yetmediğini. neyse hayırlısı olsun. karnı doysun onunda..

olsun kuzum.mada olsa alacak ..bi düzene artık girmeye başlarlar.ee büyüyorlar..

ewet 1 haftadır her aksam 11 gıbı yatırıyorum yawastan alısıyo gıbı. bıde uyutmaya calıstıgımda emzıgını verıyorum agzına su an kendı kendıne emzıgıyle uyuyo mesela...
ya muskatı bana da verıyomus babanem cok ıyı dıyo al yap dıyo bendemı denesemkı...
hımmm bende zorunlu olmadıkca degısmıyım ya butun uykusu dagılıyo...

Valla bende sabah bi kalktim üstüm hep islak yine akmis sütler bide gögüs pedi kullaniyom güyakaydirigubbakcemile3 aman masallah diyeyim sütüm olsunda varsin aksin valla
oy masallahhhhh
amaann cok gecmıs olsun canım da aferın konusunda bı bılgım yok keske dr sorsaydın bı. ama kesın verme derdı kaydirigubbakcemile3
benden de cok akıyo canım ya bazen tas gıbı oluyo goguslerım ınanılmaz bı acı saplanıyo şakır şakır akıyo ucundan...
hadı 40 ınız hayırlı olsunnnn kaydirigubbakcemile2
aynen canım karnı doysun yeterkı sen yınede ver sutunu aşı nıyetıne doymazsa da mama takvıyesı yap.

Kızlar bu arada bugün kırkımız çıktı..Ana kız yıkandık paklandık ama hava soğuk ve yağmurlu olduğu için çıkmadık evden. Yarın inşallah...
hadi gözün aydın canım bizim kırkımız aynı gün çıktı en sona biz kaldık ama aynı gün doğum yapmışızkaydirigubbakcemile5
bu arada ana kız pek güzel çıkmışsınız canım maşallah ikinizede

havacım hadi gözünüz aydın canım lohusalık bitti esracıkta koca kzı oldu.
zehracım arasında böbreğinde genişleme var antibiyotik tedavisi görüyor...
canım geçmiş olsun arascık en kısa zamanda atlatır inş.

bende ilk doğduğu zamanlar pamuğu ıslatıp temizliyordum ev sobalı bebişim üşür diye yıkayamıyorum malesef artık ıslak mendil kullanıyorum

hayırlı olsun kırkınız...olmadı beştaş oynarsınız...:dance:
sağol canım iyi fikirmiş oynarız vallakaydirigubbakcemile3

sağol tatlım Şeniz

şimdi biri bana akıl versin ben bu akşam nereye kaçacağım kocişten kaçmam lazım valla çocuk uyumuyor desem annesigile verir gelir çocuğu kaç aydır bugünü bekliyor :1shok:

güzel bilgiler var.iyiymiş..

şimdi biri bana akıl versin ben bu akşam nereye kaçacağım kocişten kaçmam lazım valla çocuk uyumuyor desem annesigile verir gelir çocuğu kaç aydır bugünü bekliyor :1shok:

hehe sen yanmışsın kız tubiş.kutsal analık bugün yerle bir olacak gibi gözüküyo:roflol:.....
anasına verse .ayy ana anlar he he..valla kacaman gibi .sende erkenden uyu oglunla.yada daha kanama bitmedi günah olur dee:roflol:....:roflol:....

Oh maşallah canım nazar değmesin...

iyi iyi valaa çok sevindim iyileşmenize.afiyet bal şeker bol bolda süt olsun.benim oğlan tam 5 i doldurdu martın 14ünde.

Maşallah canım kocaman abi olmuş...

Canım hayırlı olsun kırkınız. Bİzim de dündü kırkımız. yıkama suyuna altın attık o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…