http://www.porttakal.com/haber-bebek-bakimiyla-ilgili-dogru-bilinen-yanlislar-392113.html
kızlar bı bakın guzel bılgıler war
selammm kızlarrrrrrr bol sütlü mutlu neşeli bir gün olsunnn inş
bence kanamam bıtmedı de henuz hazır hıssetmıyosan. ac bakım dıcek halı yok ya...hadi gözün aydın canım bizim kırkımız aynı gün çıktı en sona biz kaldık ama aynı gün doğum yapmışızkaydirigubbakcemile5
bu arada ana kız pek güzel çıkmışsınız canım maşallah ikinizede
canım geçmiş olsun arascık en kısa zamanda atlatır inş.
bende ilk doğduğu zamanlar pamuğu ıslatıp temizliyordum ev sobalı bebişim üşür diye yıkayamıyorum malesef artık ıslak mendil kullanıyorum
sağol canım iyi fikirmiş oynarız vallakaydirigubbakcemile3
sağol tatlım Şeniz
şimdi biri bana akıl versin ben bu akşam nereye kaçacağım kocişten kaçmam lazım valla çocuk uyumuyor desem annesigile verir gelir çocuğu kaç aydır bugünü bekliyor:1shok:
ewet yaaahımm baya doğru bildiğimiz yanlışlarımız varmış.
emzıge alıstırmadıgın ıyı oldu bak kaydirigubbakcemile3güzel bilgiler var.iyiymiş..
hehe sen yanmışsın kız tubiş.kutsal analık bugün yerle bir olacak gibi gözüküyo:roflol:.....
anasına verse .ayy ana anlar he he..valla kacaman gibi .sende erkenden uyu oglunla.yada daha kanama bitmedi günah olur dee:roflol:....:roflol:....
hg canımmmselammm kızlarrrrrrr bol sütlü mutlu neşeli bir gün olsunnn inş
sağol canımopuyorumnanaktan çok gerekli bilgilermiş doğru bildiğimiz ne çok yanlış bilgi varmış büyüklere söylesen inanamazlar biz sizi böyle büyüttük bişey oldumu diyorlar hemen :dilcikar:
hadi gözün aydın canım bizim kırkımız aynı gün çıktı en sona biz kaldık ama aynı gün doğum yapmışızkaydirigubbakcemile5
bu arada ana kız pek güzel çıkmışsınız canım maşallah ikinizede
canım geçmiş olsun arascık en kısa zamanda atlatır inş.
bende ilk doğduğu zamanlar pamuğu ıslatıp temizliyordum ev sobalı bebişim üşür diye yıkayamıyorum malesef artık ıslak mendil kullanıyorum
sağol canım iyi fikirmiş oynarız vallakaydirigubbakcemile3
sağol tatlım Şeniz
şimdi biri bana akıl versin ben bu akşam nereye kaçacağım kocişten kaçmam lazım valla çocuk uyumuyor desem annesigile verir gelir çocuğu kaç aydır bugünü bekliyor:1shok:
ya bu gögüsten süt akması aslında kanalllardaki bi sorandan olurmuş.kız aykız korkmada.yani benim çok dolu oldugu zamanlarda bile akmadı.aslında öyle olması gerekiyomuş.bilmem dogrumu..bilmiyorumkismile
emzıge alıstırmadıgın ıyı oldu bak kaydirigubbakcemile3
:
kız kaçma sende ne var kaçacak yapıver gitsin.nereye kadar kaçacan.aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
o zaman üç ay omsun bi daha deneyem.allah büyük belkim alır..:1closedeyes:
kız sibel maşallah sen dünden razısın.sen kırkın çıkınca herifin üstüne atlamışsındır.azgın gacıŞeniz naniknanik
canim ne bileyim ama genelde üstüne yatinca baski yapinca akiyo sanirimbilmiyorumkismile
kız sibel maşallah sen dünden razısın.sen kırkın çıkınca herifin üstüne atlamışsındır.azgın gacıŞeniz naniknanik
yok anam yok bizdede tık yok daha adam gece çocuğa bakmaktan bana yanaşmıyo.benmde işime geliyo.
vvaavvvv bu ne güzellik böylee topiğimize bak tü tü tü maşallah...
kızlar çok mutluyum Ecenaz kakasını yaptı hemde ne yapış :)))
ya ama sanki gündüzleri sütüm yetmiyo gibime geliyo şimdilik sadece gündüzler vermek üzere mama alsammı diye düşünüyorum...
haa bide ben adet olduummm...:)))
ayrıca siz yabancı değilsiniz bacılarımsınız benim...kocadan kaçanlar var benim kaçmama gerek yok çünkü ecenaz 1 haftalıktı ayrıldığımızda(
nasıl yanı ne ayrılması kafamçokkarıştıvvaavvvv bu ne güzellik böylee topiğimize bak tü tü tü maşallah...
kızlar çok mutluyum Ecenaz kakasını yaptı hemde ne yapış :)))
ya ama sanki gündüzleri sütüm yetmiyo gibime geliyo şimdilik sadece gündüzler vermek üzere mama alsammı diye düşünüyorum...
haa bide ben adet olduummm...:)))
ayrıca siz yabancı değilsiniz bacılarımsınız benim...kocadan kaçanlar var benim kaçmama gerek yok çünkü ecenaz 1 haftalıktı ayrıldığımızda(
ayol nasıl üstüne yatıyon ya.ben daha yatamıyom.koca memelerden olmiyo...
maşallah oh rahatlamıştır pok çıkınca.bizim kızda dün öyle bi yaptıki banyo yaptırdır..kaydirigubbakcemile3....
sakın mamaya başlama.kendi kendine.sütünü azaltma.tartılsın .odktor karar versin yapma anacım sen demiyomuydun.sütüm akıyo bile diyen.bence verme verme.doktora danış..alıştırma...
adetmi oldun bayagı çabuk olmuş.hadi gözün aydın..
kız ne ayrılması anlamadım ben.kocadanmı.hadi beee. anlat hele..
valla uyurken fark etmiyom yatiyom yan yatarkende baski yapiyo aman olsun napayimboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?