2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bence kanamam bıtmedı de henuz hazır hıssetmıyosan. ac bakım dıcek halı yok ya...
hımm baya doğru bildiğimiz yanlışlarımız varmış.
ewet yaaa
emzıge alıstırmadıgın ıyı oldu bak kaydirigubbakcemile3
selammm kızlarrrrrrr bol sütlü mutlu neşeli bir gün olsunnn inş
hg canımmm
sağol canımopuyorumnanaktan çok gerekli bilgilermiş doğru bildiğimiz ne çok yanlış bilgi varmış büyüklere söylesen inanamazlar biz sizi böyle büyüttük bişey oldumu diyorlar hemen :dilcikar:

ewet hemende cevapları hazır...

havvacım sızınde kırkınız dolmus hadı gozunuz aydın tatlım masallah esraya omru uzun olsun ınsallahhh

kız kaçma sende ne var kaçacak yapıver gitsin.nereye kadar kaçacan.aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

ya bu gögüsten süt akması aslında kanalllardaki bi sorandan olurmuş.kız aykız korkmada.yani benim çok dolu oldugu zamanlarda bile akmadı.aslında öyle olması gerekiyomuş.bilmem dogrumu..bilmiyorumkismile

canim ne bileyim ama genelde üstüne yatinca baski yapinca akiyo sanirimbilmiyorumkismile

emzıge alıstırmadıgın ıyı oldu bak kaydirigubbakcemile3

:

o zaman üç ay omsun bi daha deneyem.allah büyük belkim alır..:1closedeyes:

kız kaçma sende ne var kaçacak yapıver gitsin.nereye kadar kaçacan.aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

kız sibel maşallah sen dünden razısın.sen kırkın çıkınca herifin üstüne atlamışsındır.azgın gacıŞeniz naniknanik

yok anam yok bizdede tık yok daha adam gece çocuğa bakmaktan bana yanaşmıyo.benmde işime geliyo.

maşallah topik patlaması yaşıyozbmaşallh.veletler hep uyuyomu neolumunekankayizsmile...

vvaavvvv bu ne güzellik böylee topiğimize bak tü tü tü maşallah...
kızlar çok mutluyum Ecenaz kakasını yaptı hemde ne yapış :)))
ya ama sanki gündüzleri sütüm yetmiyo gibime geliyo şimdilik sadece gündüzler vermek üzere mama alsammı diye düşünüyorum...
haa bide ben adet olduummm...:)))
ayrıca siz yabancı değilsiniz bacılarımsınız benim...kocadan kaçanlar var benim kaçmama gerek yok çünkü ecenaz 1 haftalıktı ayrıldığımızda (

maşallah oh rahatlamıştır pok çıkınca.bizim kızda dün öyle bi yaptıki banyo yaptırdır..kaydirigubbakcemile3....
sakın mamaya başlama.kendi kendine.sütünü azaltma.tartılsın .odktor karar versin yapma anacım sen demiyomuydun.sütüm akıyo bile diyen.bence verme verme.doktora danış..alıştırma...
adetmi oldun bayagı çabuk olmuş.hadi gözün aydın..
kız ne ayrılması anlamadım ben.kocadanmı.hadi beee. anlat hele..

nasıl yanı ne ayrılması kafamçokkarıştı

Sağol Zeynepçim. Darısı çıkmayanların başına...
Gülşahçım gözün aydın. Rahatlamıştır yavrucak....Ne çabuk adet oldun kız. Bakalım ben ne zaman olcam...

evet doktor kontrolünü bekliyoru maslında mama için kilosuna bi baksında
ya ayşegül evet akıyo sütümde iyi aslında ama sanki akşamları daha dolu dolu oluyo gece özellikle,ama güzdüz boş gibi (
adet oldum sanırım ya çünkü 40 ımda tamamen bitmiştim bu ara yine pembemsi geliyodu bugünde iyice adet gibi oldum hatta eski sancılarımdan bile var az az..
evet eşimden ayrıyım 2 aydır nerdeyse...henüz bi karara varılmadı ama gidişatımız iyi değil ama hiç sıkmıyorum canımı hayırlısı böyle olcak snaırım kızım ve benim için...

HavvaEsen, zeynepb, aycinperdahci, 07papatya, AYKIZZ, camdankalp38, dineva, sibelce0, cellwe, bitanesii
herkese merhaba hanımlar... aşağıdan kopyalıyorum eksik kalanlar varsa affetsinler..
hepinizin kuzularını öpüyorum..
anlatacağım daha doğrusu paylaşmak ve rahatlamak istediğim o kadar çok şey var ki nereden başlasam bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…