2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ya sakın başlama mamaya falan.kafandan bu düşünceyi çıkar hemen bence.ayşegülünde dediği gibi kilosuna bakılsın öyle.eşindenmi ayrıldın.

mrb başlayıver biyerden.

Canı hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Kız başla bi yerden açarız biz konularıkaydirigubbakcemile3

canım benım cok uzuldum ya... Allah hakkınızda hayırlısını eylesın... 1 haftalık bebekle neden boyle bısey oldu kı tatlım ya offff....

basla anacım bı yerden

herkese slmmmm
benim kız çok fena gündüz hiç uyumuyor nerdeyse hep kucakta oyun istyiyor fena alıştırdım bunu bizimde gece düzene girdi çok şükür 11 de yatıyo 3 sefer kalkıyor sabahta 6 da uyanıyoor ablayı babayı geçiriyoruz 7:30 da yine yatıyoruz 9:30 uyanıyoruz sonrası allah kerim evde kadın olmasa yanmışız valla her tarafı şey götürecek
kırkı çıkanlarında gözüaydın benim kocişte havvanınki gibi kutsal gözüyle bakanlardan çok işime geliyo valla
kızın altını ben gecede olsa her kalktığımızda değiştiriyorum hemen pişik olmaya müsait ben ılık suyla pamuğu ıslatıp yıkama yapıyorum sonrada kuruluyorum ıslak mendil benim hanıma allerji yaptı
bende hava güzelse mutlaka dışarı çıkarıyorum işyi oluyo gelince pestil gibi uyuyor

gülşah çok üzüldüm.hamileyken bi problerinz oluyordu.ama hallettiniz sanıyordum.üzülme sakın bazı şeyler olmuyorsa bence zorlamayın o kıza yazık.benim kız kardeşimde yeni boşandı hatırlıyorsanız hamileyken ayrıldı diyodum rsmi olarak boşandı artık.oda çok denedi ama olmayınca olmuyo.her evlili yolunda gidecek diye bişey yok.ama halledilecek gib duruyorsa bence kızın için bir şans daha verebilirsin.en azından ecenaz için..eşinede pes dogrusu bi çocugu olmuş ve evlilgi için bişey yapmıyormuklava:

nasıl yanı ne ayrılması kafamçokkarıştı

Sağol Zeynepçim. Darısı çıkmayanların başına...
Gülşahçım gözün aydın. Rahatlamıştır yavrucak....Ne çabuk adet oldun kız. Bakalım ben ne zaman olcam...

yok canım ya sakın başlama mamaya falan.kafandan bu düşünceyi çıkar hemen bence.ayşegülünde dediği gibi kilosuna bakılsın öyle.eşindenmi ayrıldın.

Canı hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Kız başla bi yerden açarız biz konularıkaydirigubbakcemile3

canım benım cok uzuldum ya... Allah hakkınızda hayırlısını eylesın... 1 haftalık bebekle neden boyle bısey oldu kı tatlım ya offff....

saolun kızlar hiç canınız sıkılmasın diye bahsetmedim bunca zamandır..yinede sıkılmasın benimde sıkılmıyo çünkü...hayırlısı inş
tşk ederim iyi dilekleriniz için

saolun kızlar hiç canınız sıkılmasın diye bahsetmedim bunca zamandır..yinede sıkılmasın benimde sıkılmıyo çünkü...hayırlısı inş

valla bencede hiç canını sıkma olmuyosa olmuyo napalım.benmde kızkardeşim boşandı.7ay evli kaldı sadece.üzüldük ağladık ama napalım alıştık gitti.hemde 22 yaşında..

Canim menimde gögüslerim gündüzleri daha yumusak ama sütüm var sükür mamaya baslama eyer kilo alisi güzelse
Esinden ayrilmana üzüldüm ama tabi herseyin hayirlisi

tam bızım duzenımız...11 de yatıyo 2-3 gıbı kalkıyo bıde 6 da kalkıyo gerı yatıyo 9-10 gıbı komple uyanıyoruz... ama gunduzlerı zorlada olsa uyutuyorum ben. yoksa cok sapıtıyo... aksamda 7 den sonra uyutmuyorum uyusada uyandırıyorum...
ewet hatırlıyorum resmen bosandılar demek... hayırlısı olsun ya olmayınca olmuyor demek...
sen ıyıysen hıc problem yok canım ama keske esın azcık cabalasa bı cocugunuz war artık...

başla anam burdayız.gündüz uzati zati...aklinialirimsmile.........

amaan o yardımcı bidebize gelse valla.bende isteremsempatiksalakcinni

ay evde bi yardimci ne iyi olur valla ev islerini yemekleri yapsa bizede bi bebek bakmasi kalsa oh valla gel keyfim gel

aynen valla bütün işlerim duruyo.şimdi açt kapı biri gelcek o olacak.ayyy yardımcı ne iyi olurdu valaa.mafoldumben

evet bende aynen böyle düşünüyorum olmayınca olmuyo giden hep benden gitti şimdiye kadar artık kızım var ve çok daha da güçlüyüm:)))

valla bencede hiç canını sıkma olmuyosa olmuyo napalım.benmde kızkardeşim boşandı.7ay evli kaldı sadece.üzüldük ağladık ama napalım alıştık gitti.hemde 22 yaşında..

Canim menimde gögüslerim gündüzleri daha yumusak ama sütüm var sükür mamaya baslama eyer kilo alisi güzelse
Esinden ayrilmana üzüldüm ama tabi herseyin hayirlisi

camdankalp inşallah senin ve kızın için hayırlısuı neyse o olur herşey düzelir

sen ıyıysen hıc problem yok canım ama keske esın azcık cabalasa bı cocugunuz war artık...

iyim ben saolun fıstıklar...ecenaz'ın böyle cici arkadaşları benimde böyle tatlı bacılarım olduktan sonra ohooo
her yerde kapımız var bak :)))

merhaba canim anlat bakalim seni dinliyoruz

ya ZEYNEP gönderdiğin linke baktımda süper ya kafama takılan bi çok şeyi netliğe kavuşturdum saol

slmmm
vışşşş burası karılar hamamına dönmüş yafff maaşallah
neyse ya offf kafam kazan gibi benim valla
şu an dizimdeki sıpacık gecede uyumadı sabahta
patlamaya hazır bomba gibiyim ona göre heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…