evet bende aynen böyle düşünüyorum olmayınca olmuyo giden hep benden gitti şimdiye kadar artık kızım var ve çok daha da güçlüyüm:)))
iyim ben saolun fıstıklar...ecenaz'ın böyle cici arkadaşları benimde böyle tatlı bacılarım olduktan sonra ohooo
her yerde kapımız var bak :)))
ay ewet bosver yemısım ew ısını kaydirigubbakcemile3kovarmiyiz hiç bulmusuz eski muhabetlri ne güzel topigimiz yine eskisi gibi kalabalik
ıyı olmana sevındım canım. ewet ya herkesın her yerde kapısı war oh ne guzel sırtımız yere gelmez kaydirigubbakcemile2evet bende aynen böyle düşünüyorum olmayınca olmuyo giden hep benden gitti şimdiye kadar artık kızım var ve çok daha da güçlüyüm:)))
iyim ben saolun fıstıklar...ecenaz'ın böyle cici arkadaşları benimde böyle tatlı bacılarım olduktan sonra ohooo
her yerde kapımız var bak :)))
rıca ederım tatlım ne demekya ZEYNEP gönderdiğin linke baktımda süper ya kafama takılan bi çok şeyi netliğe kavuşturdum saol
noldu gız sakın ol amannnnslmmm
vışşşş burası karılar hamamına dönmüş yafff maaşallah
neyse ya offf kafam kazan gibi benim valla
şu an dizimdeki sıpacık gecede uyumadı sabahta
patlamaya hazır bomba gibiyim ona göre heeee
böyle düşünmene çok sevindim..dimi heryerde bi tanıdık...
benimde ütüm var.adamın iki tane gömlegi kaldı yıgınla beni beklio.off ütüden nefret ediyorum.diger işleri çok severimde ütü yokmu sinir ediyo beni..
slmmm
vışşşş burası karılar hamamına dönmüş yafff maaşallah
neyse ya offf kafam kazan gibi benim valla
şu an dizimdeki sıpacık gecede uyumadı sabahta
patlamaya hazır bomba gibiyim ona göre heeee
Valla canim ben islak mendil pek kullanmiyorum
alt açma minderini banyoda makinanin üstüne koydum orda altini degistiriyorum
ve sicak suyla pamuk kareleri kullaniyorum
canlarım..
hamileyken oğlumun kilosu boyu hep 1 -2 hafta önden gidiyordu seviniyorduk gelişimi çok iyi diye amaaaa son hafta doktorumuz oksijensiz kalmış dedi ve doğuma aldı sezeryanla doğum yaptım ömürüm 2720 gr 47 cm doğdu.. çok üzüldüm..
sonrasında sütüm yetmedi yavruma mama verdik doktor tavsiyesiyle hala veriyoruz baya azalttık mamayı 2-3 günde bir sadece yatmadan önce veriyorum ama yine veriyorum işte mama vermek istemiyorum hiç ama ne yapayım..
sonrasında hasta oldu yavrum banyodan sonra mı terlettik de soğuk mı aldı bilmiyorum üşütmüş öksürüyordu doktoru antibiyotik verdi düşünebiliyormusunuz 1 aylık bebeğim antibiyotik kullanıyor.. nasıl kahroluyorum bilemezsiniz..
en çok beni mahveden şey ise insanların yorum yapmaları..
4 kilo çocuk doğuranlar varmış.. bizimki küçücükmüş
yok nasıl süt olmazmış öyle şey olur muymuş yok bilmem kim 2 yaşına kadar emzirmiş de hala fışkırıyormuş..
yok kucağa alıştırma.
yok emzik verme.
bilmem ne bilmem ne..
çok mu kafama takıyorum bilmiyorum ama sinir oluyorum..
başınızı şişirdim kusura bakmayın ama anlatacak kimsem yok.
canlarım..
hamileyken oğlumun kilosu boyu hep 1 -2 hafta önden gidiyordu seviniyorduk gelişimi çok iyi diye amaaaa son hafta doktorumuz oksijensiz kalmış dedi ve doğuma aldı sezeryanla doğum yaptım ömürüm 2720 gr 47 cm doğdu.. çok üzüldüm..
sonrasında sütüm yetmedi yavruma mama verdik doktor tavsiyesiyle hala veriyoruz baya azalttık mamayı 2-3 günde bir sadece yatmadan önce veriyorum ama yine veriyorum işte mama vermek istemiyorum hiç ama ne yapayım..
sonrasında hasta oldu yavrum banyodan sonra mı terlettik de soğuk mı aldı bilmiyorum üşütmüş öksürüyordu doktoru antibiyotik verdi düşünebiliyormusunuz 1 aylık bebeğim antibiyotik kullanıyor.. nasıl kahroluyorum bilemezsiniz..
yok nasıl süt olmazmış öyle şey olur muymuş yok bilmem kim 2 yaşına kadar emzirmiş de hala fışkırıyormuş..
yok kucağa alıştırma.
yok emzik verme.
bilmem ne bilmem ne..
canlarım..
yok kucağa alıştırma.
yok emzik verme.
bilmem ne bilmem ne..
canlarım..
yok kucağa alıştırma.
yok emzik verme.
bilmem ne bilmem ne..
Gülşahçom güçlü olmana sevindim. Allah gücünü daim etsin. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Önemli olan bbebeğinizin huzuru. Hır gür dolu bir evde büyümesindense böyle olması çok daha iyi bence...
kız nur sen avatar resmini hergün hangi haldelsen ohale uygun bi resin koy ona göre biliriz.ne alemdesin.şimdi bitiksin anladıkaklinialirimsmile
kızlar artık göğüslerime vurunca tık tık ses çıkıokaydirigubbakcemile3
nasıl mı çünkü göğüs kalkanı aldım hehhehe
sütüm akıo kyafetlerim batıo die
oda plastik bişiy tık tık ses çıkartıyo
anam masallah kız kaydirigubbakcemile3
bencede walla haklısın kaydirigubbakcemile5
kızlaar o kadar cok sayfa olmus ki ancak yetiştim...geceleri ben uykusu kaçmasın diye bastan beri değiştirmiyorum altını bi kere kaka sesi duydum actım pırtmış hemen kapadım ama anında uyandı.. rahat uyusun değiştirmeyin diyordu nette ben de dinliyourm.. ama bizim uykularımız cok duzenli gece derin dderin uyuyor bastan beri gecede bir kalkıyoruz. 12 de uyuyip gece 3 de uyanıp bi daha sabah 5 bucukta kalkıyor genelde ama bu kalkmalarda ben orla agzına tıkıp bi göğsumden 5-10 dk arası emzirebiiliyorum tabi baska yok hem goguslerim bosalmamıs oluyor hem cpcuk domamış oluyor ama kıyıp uyandıramıyorum dolyısla bizde gece emme emzirme bastan beri yok..boyle. sizde de boyle mi benim sutum bu oglana gece emziremediğimde mi yetmiyor acaba o emmese de 2 saatte bir goguslere hareket olsun sagsam mı?? gunduz de cok istiyor benimkiler yetişmio ??bısey sorucam ya gecelerı bebıslerın altını degısıyomusunuz? ben her kalkmaya degısıyorum ama degısırken uykusu dagılıo tekrar dalması zor oluyo. kaka olmuyo zaten maalesef cogunlukla çiş pişer dıye degısıyorum ama uykusu dagılıo
şimdi de un kurabiyesi arıcam:))ya dün defne grip olacak belirtisi veriyodu bugün bişey yok.çok şükür.zelnoda artık geçti diyebiliriz.ev eski halini alıyo şükür.iyide uyudum.daha ne olsun.yarın iki aylık oluyyoz şükür.şubat 28 çektiya.yarın iki aylık oluyoz.doktora söyleyecegim çok şey var.gelem sizede söylerim..
doktara dememi istediginiz bişey varsa deyin diyem.
bu arada akşam un kurabiyelirimi yedim yattam vallah kaltımki çok güzel dolular.bende tescillendi bu kurabiyenin işe yaradıgı.tabi bu arada bir kilo almışım.offf cınam sıkıloy ama ne edem yarasın..
ayyy valla cok ozeniyorumm..darısı bizeee..Ay kizlar bu arada GÜNAYDIN hepinize
Valla bende sabah bi kalktim üstüm hep islak yine akmis sütler bide gögüs pedi kullaniyom güyakaydirigubbakcemile3 aman masallah diyeyim sütüm olsunda varsin aksin valla
canım al benden de o kadar hep önde gidiyordu sonra aynı senin dediklerini yaşadık ve ben gunde 3 kez mama veriyrum..canlarım..
yok kucağa alıştırma.
yok emzik verme.
bilmem ne bilmem ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?