2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bız geldık doktordan. ıpekte cıddı bı popo darlıgı varmıs. anatomık bıseymıs dogustan yanı. henuz cok kucuk oldugu ıcın cerrahı bısey yapmak ıstemedı doktor. bı aparat aldırdı medıkal malzemeler satan yerden. boyle 10 cm uzunlugunda metal ucu hafıf egımlı uzun bı cubuk gıbı bısey. gunde 2 kere vazelıne surup onu popo delıgınden çentik olan yere kadar ucu assagı gelıcek sekılde sokucam. doktor gosterdı nasıl yapıldıgını. gunde 2 kere yapıcaz.3-4 hafta ıcınde popo normal acıklıgı ulasmazsa o zaman cerrahı ıslem yapıcak...

kızlar bız geldık doktordan. ıpekte cıddı bı popo darlıgı varmıs. anatomık bıseymıs dogustan yanı. henuz cok kucuk oldugu ıcın cerrahı bısey yapmak ıstemedı doktor. bı aparat aldırdı medıkal malzemeler satan yerden. boyle 10 cm uzunlugunda metal ucu hafıf egımlı uzun bı cubuk gıbı bısey. gunde 2 kere vazelıne surup onu popo delıgınden çentik olan yere kadar ucu assagı gelıcek sekılde sokucam. doktor gosterdı nasıl yapıldıgını. gunde 2 kere yapıcaz.3-4 hafta ıcınde popo normal acıklıgı ulasmazsa o zaman cerrahı ıslem yapıcak...

çok geçmiş olsun inşalla bu arada düzelirde operasyona gerek kalmaz

zeynep çok geçmiş olsun işallah düzelirde başka bi işleme gerek kalmaz

çok geçmiş olsun canım.iyi bari bununla kurtulur inşallah...

cellwe kwşkw bir foto olsaydı ben pek anlamadım
biz gazı çok zor çıkartıyoruz çok uğraşıyoruz
papatya gece emzirince gazını çıkarmasak olur muymuş? doktor öyle mi söyledi?

canım foto cekemedim ama soyle paintte cizdim umarım anlasılır :) ekte

herkese kolaylıklar bu arada taze feslegen sut yapıyormus diye duydum mıgrostan aldım
beyaz peynirle enfes oluyor

Eklentiler

• $gaz.webp
    $gaz.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 68
Zeynepcim hadi geçmis olsun canim insallah bu sekilde düzelir de operasyona gerek kalmaz içini ferah tut sen

zeynep gecmiş olsun canım. Buarada gaz ilacları kabız yapıyomus ben azalttım kızım kakasını yapıyo bide zeytinyagı veriyom azcık

tesekkurler kızlar... doktor kendısı nasıl yapılcagını gostermek ıcın bı soktu cubugu bızımkı ne war ne yok cıkardı ıcı bosaldı resmen. doktorun onlugu elı kolu heryerı battı adamcagızın :1shok:
zehracım ıpek kabız degıl hatta cok sulu kakası ama popo delıgı o kadar kapalı ve dar kı onu bıle zor yapıyor...
resmen 3 gunluk kakasını yaptı bugun yawrum ya nasıl rahatlamıssa saatlerdır uyuyo...

Zeynepçim tekrar geçmiş olsun canıminşallah kendiliğinden düzelir işleme gerek kalmaz yavrum rahatlamıştır tabi yapınca kıyamam ya

tesekkurler kızlar... doktor kendısı nasıl yapılcagını gostermek ıcın bı soktu cubugu bızımkı ne war ne yok cıkardı ıcı bosaldı resmen. doktorun onlugu elı kolu heryerı battı adamcagızın :1shok:
zehracım ıpek kabız degıl hatta cok sulu kakası ama popo delıgı o kadar kapalı ve dar kı onu bıle zor yapıyor...
resmen 3 gunluk kakasını yaptı bugun yawrum ya nasıl rahatlamıssa saatlerdır uyuyo...[/QUOT

geçmiş olsun canım kıyamam ben ona inş. bir an önce düzelirde cerrahi bir müdahaleye gerek kalmaz Allah acil şifalar versin :Saruboceq:

Allah im Aras in bakislara bak çok yakisikli çikmis Fatos masallah yanaklarda tam isirmalik olmus aklinialirimsmile

kızlar süt sorunu yaşayan var mı aranızda. sütüm çok çok az geliyor. öle olunca emmek istemiyo. zorla emziriyorum. çok zor geçiyor emzirme saatleri.sanki emziriyorum yinede aynı ölçüde mama yemeye devam. 14 günüm geçti doğumdan bu yana. hala artar diye uğraşıyorum. uzun uzun sağıyorum. o zamn ancak 30 cc çıkıyor :)

herkese selam bol sütlü bol uykulu hiç gazsız bir gün diliyorum hepimizeyerimseniben
bizde bugün sağlık ocağına gittik 2.aşımızı olmaya onuda atlattık çok şükür ama bir dahaki ay 3 tane yapılacakmış hemşire öyle dedieyvahedigeldismile nasıl dayanacaksa minicik kuzum
hastaneden çıktığımızda kilomuz 3250 boyumuz 51 cmdi şimdiki kilomuz 4.5 boyumuzda 53 cm olmuş
gün gün büyüyorlar ama bana hala minnacık geliyor kuzum :asigim:

resmen 3 gunluk kakasını yaptı bugun yawrum ya nasıl rahatlamıssa saatlerdır uyuyo...

Canım geçmiş olsun İnşallah kendiliğinden düzelir müdahaleye gerek kalmaz.:Saruboceq:
Demek doktorun elini kolunu batırdı kuzucum oooh sefası olsun rahatlamıştır.kaydirigubbakcemile3
Gazsız sancısız uyusun inşallah İpeğimiz..:nazar:

herkese selam bol sütlü bol uykulu hiç gazsız bir gün diliyorum hepimizeyerimseniben
bizde bugün sağlık ocağına gittik 2.aşımızı olmaya onuda atlattık çok şükür ama bir dahaki ay 3 tane yapılacakmış hemşire öyle dedieyvahedigeldismile nasıl dayanacaksa minicik kuzum
hastaneden çıktığımızda kilomuz 3250 boyumuz 51 cmdi şimdiki kilomuz 4.5 boyumuzda 53 cm olmuş
gün gün büyüyorlar ama bana hala minnacık geliyor kuzum :asigim:

Maşallah canım kuzucuğuna. Güzel kilo almış. Nazar değmesin.:nazar::nazar:
Ya evet 3 tane aşı yapacaklarmış. Biz 8 nisanda yaptıracağız. 2 si koldan biri bacaktan demişti ebe. akannehirBirde aşıya getirmeden bir gün önce yıkayacakmışız bebişlerimizi aşı olunca 3 gün yıkanmazmış..
Nasıl dayanacaklar bilmiyorum canım şifa olsun inşallah kuzularımıza..:Saruboceq:

Back
X