rica ederim canım..yerimseniben
Canım benim ya lütlen sakin olmaya çalış..Daha çok küçük bebeğin lohusasın daha.. Hormonlar malesef mutsuz hissetmemize sebep oluyor birde karşındaki insandan destek göremeyince mutsuzluğun hat safaya çıkıyor haklısın..
Bende ilk başlarda yaşadım bebeğime yetebilecekmiyim diye bakamıyormuş gibi hissediyordum annem yanımda olsun istiyordum hep ama 20 günlükken yanlız kaldık ve zamanla herşey yoluna girdi..
Uykusuzluk, yorgunluk ve destek görememekten bunalmışsın maksimen ve Ayşegül'ün dediği gibi güçlü durmaya çalış bunaldığını eşine belli etme ufak tefek yardımlar iste ondan bunaltmadan zamanla oda alışacaktır. Malesef erkekler bir işin zor olduğunu yapmadan anlamıyorlar uzaktan ona çocuk yetiştirmek basit geliyordur belki..
Ağlama sakın kucağında duran mucizeye bak annesi o sana mecbur sütünü düşün..
Gerçekten zaman herşeyin ilacı zamanla herşey yoluna giriyor ama kendini bu kadar yıpratırsan toparlaman daha uzun sürer..İnşallah en kısa sürede toparlarsın canım..
Canım bana doktorum söyledi. Ebeler malesef söylemiyor. Bebeği aşıdan bir gün önce yıkayacakmışsın sonra 3 gün yıkanmayacakmış. Birde ateş yapabilir hazırlıklı olun calpol şurup yarım ölçek verirsin dedi..
Canım demek 40 uçurmaya kaynanan bekliyormuş.. Daha çok bekler..kaydirigubbakcemile3
Bencede babannenlerde gitmen senin için çok iyi olacak kaç zamandır evde tek başına bakıyorsun ipek'e. Maşallah çokda iyi idare ediyorsun

Git ve bomba gibi gel arkadaşım..opuyorumnanaktan
Maşallah Ecem'e canım valla en uslu şubat bebeği galiba nazar değmesin kızımıza..

Benim oğluşumda birkaç gündür odasında yatağında yatıyor artık teyzesi bizde yatağın başucuna ninnili dönence aldık çok hoşuna gitti oğlumun ona bakarak el ve bacaklarını oynatıyor birde mutlu olduğunu belli eden sesler çıkarıyor.
Sözde onunla oyalansın bende işlerimi yaparım diye aldım dönenceyi ama oğluşumun mutlu hali çok hoşuma gitti ayrılamıyorum yanındankaydirigubbakcemile3