oh iyi geçmiş aman atlattın işte canım inşallah hastalanmaz canım yagünaydın..
saate uymak bugün az karışık olcak sanırım defne hala uyuyo:)
bizde akşam geldik.hava çok soğuktu hatta feci rüzgar..inşallah hasta olmazlar.zeynebi orda tutmak imkansız oluyor .terledi .ben onun peşinde.üst değiştir .terlik ver.takip et..off.defnede kimsenin kucagına gitediama esksi gibi değil tai.ilk başlarda hem gitmez hemde ağlardı.en azından uzaktanda olsa gülücük saçtı ama uzaktan:).yani oda tepemdeydi.bide soguk olunca üşüdüm durdum ben..ayaklarımı b ısıtamadım.bri açıyo klimayı ısın diye.e biri gelip of çok sıcak burası kapatın diyo.bende seslenemem kapanıyo e hadi geri üşümeye başla.benim içiin biraz zor geçti yani.dönüştede eşimi teyzesini götürdük maraşa.onunda kız var burda yanlarına gidecekmişti bizim gelecegimizi duyunca bklemiş onlarla gideyim diye.onu eve bınraktık.eve dön zaman bayagı geçti.neyse evdeyiz en azından atlattık ama zeynep inşallah hasta olmaz burnunu cekiyo.hasta olursada benim koca benden bi ton laf duyacakgidelim gdelim deyip durdu..sağolsunlar iyi ağırladılar.bizden böyle..
oh oh maşallah ağırlıycaklar tabi bulnuşlar senin gibi gelini...py yerim ben onu dede dede ha kuzum benim yorulmuşsundur canım iki canlısın sen...günaydın herkese..
biz de akşam döndük,burak hiç yabancılamadı,dede dede diye peşinde gezdi dedesinin. kayınvalide görümce iyi ağırladılar bizi de..yine 2-3 koli yiyecek koydu kayınvalidem..reçel, pekmez, ıhlamur, yaprak..vs.
iyi geçti bizim de ama şimdi yorulduğumu anladım..daha valizleri yerleştirmedim,akşam çamaşır işine koyulcam![]()
oraya gitme buraya gel sen canımmaşallah zeynep nasıl büyümüş,gülücüklü kız olmuş iyice..
nurcum iş için gelicem konyaya..organize sanayi de 2 firma var, hem ziyaret, hem müşteri memnuniyeti..gidip 2 gün yanlarında çalışacağız işte memnun olsunlar diye:) inşallah iptal olur inşallah..
hülya senin işte iyi nacım değişik yerler görmüş oluyon ben hep isterim konyayı görmek