Canım hayatta herşey bir sınav dört dörtlük gidiyorsa ömrün yolun sonuna gelmişsindir der hep babam.bu da sizin sınavınız demekki.ALLAH açıkta bırakmasın aç bırakmasın herşey yeniden olur.bir kapı kapanır biri açılır.Eşin çok üzülmüş belliki destek olmak sana düşüyor o yüzden güçlü ol.Zor tabi ama tüm arkadaşlarımızın da dediği gibi sağlık olsun da gerisi boş.
Fatoşcum hep sorucam fırsat olmadı.Aras nasıl oldu?geçmiş olsun diyemedim sana.
güaydınlar
seçil geçmiş olsun cnm sağlık olsun
günaydın herkese
seçilcim üzülme gelen mala gelsin belki hakkınızda hayırlısı böyledir inşallah daha güzelini alırsınız ilerde canını sıkma
gülşah bizimkide gezme delisi oldu valla dün evden çıkmadık diye bütün gün mızırdandı durdu
fatoş dün sormuşsun kapı alçakmı diye kapı kolumuzun yüksekliği 1 metre ama genede açıyor durmak yok artık bize dün kapıyı aç çık peşime mutfak halıma bir bidon suyu dök birde beni gördü kaçmaya başaladı
Seçilcim herşeyde bir hayır vardır üzülme canım, hakkınızda hayırlısı allah sağlık versin yeterki gerisi gelir inş....
sağolun canım arkadaşlarım bugün itibariyle eşim de ben de daha iyiyiz.. kendimizi evi satmak için baya baya hazırladık.. konuştuk uzun uzun hayırlısı böyleymiş allah beternden saklasın dedik..
tekrar teşekkür ederim kızlar.. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..