Fatma Esmanın oğlu Emir Kağan'ında dişinde lekelenme olmuştu ferro yu kesince geçti.sende 1 hafta kadar dene istersen.muhtemelen demir ilacından dolayı.
Pınar-Zeynep sevindim işlerinizin iyi olmasına kolay gelsin.
Sibel demek Pazar görümceciğine gidiyorsun he bol bol hasret giderin.
Günaydın kızlar nasılsınız ? kocaelı yıne kasvetlı yıne soguk yıne sonbahar dan kalma bır gun gıbı ne zaman duzelecek bılmıyorum...
PINAR VE ZEYNEP tekrar hayırlı olsun arkadaşlar ıkınız ıcınde cok sevındım pıtırcıklarda alısacaklar bu duruma daha da güzel olcak hersey emin olun herşey onlar için ...
Fatmacım Çınarında üst dişlerınde var lekeler sıyah sıyah ama gıtmıyor dıgerlerınde yok ılk o ust dıslerı cıkmısdı Cınarın erkende cıkarttı ya acaba ondanmı dıyordum ama bıberon çürüğü denıyormus ılk zamanlar sütüne pekmez koyuyordum bıberona ondanmış sonra kestım dıgerlerınde yok
zeynep-pınar bacılar işlerinizde kolaylıkar diliyorum..heryeyin yolunda olmasınada sevindim..
burcu geçmiş olsun bacım.havalar düzelmiyo bi türlü.bi iyi bi kötü.bizde şaşırdık bazen bi giydiriyorum çok oldu diyip geri çıkartıyorum..valla korkuorum bende hasta olacaklarn diye(
hımm bi yerden başka bi soağlık ocağına aldırılabiliyormuymuş.bilmiyordum.iyi etmişsin yanındakini seçerek.kuzeninide çok geçmiş olsun..allah korumuş..her okuyan maalesef doktor olamiyo işte..işini iyi bilen birini bulmak zor oldu.kimlere emanetiz ya rabbi..
sevilcim çok geçmiş olsun.acil şifalar olsun..
hülyacım bende gece iyi yapıyorum sütünü gece uyanmasın diye.burak arada yapıyorsa acıkmıştır tabi.
tekrar bennnn...
evet kızlar şimdilik herşey yolunda gidiyor.yağızda alıştı sayılır.akşamları hep kucağımda ama olsun ikimizde çok özlüyoruz birbirimizi.
c.tesi normalde burada mesai 3e kadarmış.ben patronla konuştum çocuklu personele c.tesi izin dedi.nasıl mutlu oldum anlatamam.
eşimin abiside yanımızdaydı oda zaten şirketin muhasebecisi. bi çocuk daha yapsa cumalarıda izin verirmisin dedi.
yarın tatil oğlumla dolu dolu 2 gün geçiricem çok mutluyum.
burcucum kuzenine çok geçmiş olsun.işte dr da iş bitmiyo.iyisini bulmak lazım.yazık ne kadar ağzrı çekmiştir kimbilir.
ayşegülcüm sende mesaiden dolayı gidemiyomuşsun adanaya oh oh sevindim senin adınada.
sevilirem baban rahatsızmış çok geçmiş olsun.
özlemcim seni ve çınarı özledim.öp paşayı yerime.