hımm benimkide yaklaşık 8-9 kaşık ediormuş dün ölçtüm.e bana yeter.maş. metabolızma calısıyo yanı super benımkıde duruyor ahhhhhhh ahh
sımdı hesapladım 750 kalorı cıvarı almısım bugun azmıs yanı ya hadı en fazla 850 olsun eksık hesap dıyelım. nesfıtle gunu kaparsam super... 1100 u gecmem...
7 yemek kasıgı nesfıt + 125 ml yarım yaglı sut 200 kalorı cıvarı edıyor canım. ben boyle yıyorum.
İbrahim Saraçoğlu Zayıflama Sebze Kürü | Diyet · Zayıflama · Zayıflama Ürünleri · Sağlıklı Beslenme · Kilo Verme · Diyet Çeşitleri · Diyetler · Diyetisyen · Güzellik ve Bakım
aşegul 4 gn degıl 7 gnmş bacım ben boşunamı ettim şimdi
afiyet olsun fakmacım.Günaydın bayanlar
sabah kalkınca elma sirkesi limon ve su karışımını içtim sonra
2 bardak ılık su içtim
1,5 dilim ekmek
1 domates
yarım salatalık biber
3-4 dilim peynir
3 yeşil zeytin yedim
şimdi mate çayımı içicim.
günaydınlar akşam yemek yemedim doğum günü partisine davetliydik yarım dilim pasta ve bir kurabiye yedim okadar
sabah 2 bardak su hapımı içtim
nesfit yedim
fatoşcum canım su içmek istiyor bolca ondan normaldede içerdim zaten çok banada doktorum14-15 bardak demiştii
ben dayanamıyorum aç içmeye fatoş yemek ardı içiyorum.hepsini yani.mateii aç içiyoz anacım
birazdan okuyayım.anladım canım canın istiyosa içmen gerekirmiş zaten
kızlar bir önceki sayfada eklediklerim çok faydalı bence okuyun anacım
afiyet olsun gayet güzül.kulağım tıkandı.resmen kulağımdan nefes alıyorum ve sesim yankılanıyor off bu neydi şimdi.
akşam bir küçük parça tavuk eti ve salata yedim ekmek falan yok.
sonrada 2 bardak su ve 1 buyuk bardak yaklasık 400 cc lik şekersiz bol limonlu ıhlamur içtim.
Sabah 1 bardak su 1 bardak ıhlamur içtim ve ofiste klasık kahvaltımı yaptım.
Fatoş ne kaaa uzun bir yazı oku oku bitmez başlıyayım bari.
fatoscum gercekten guzel bılgıler var. diş fırçalamayı ben yapıyorum hem sabah hem aksam boylece hem dişlerime fayda hemde yemek istemiyorum fırçaladığım zaman. gece atıştırmalarını zaten kestim diyete başlayalı. sadece günlük 1200 kal altına düşmeyin diyor bu doğru az yemek zayıflatmıyor aksine metabolizmayı yavaşlatıyor. buna dikkat etmem gerekiyor... 1200 kalori iyi bizim için.
kızlar günaydın her ne kadar yazamasamda diyete devam ediyorum zayıflayanlar maşallah size ben hala tartı alamadım halbuki dün bütün gün dışarıdaydım bu arada bende etinin mısır patşağından aldım saatlerdir bir taneyi bitirmeye çalışıyorum bakalım tok tutacakmı beni
aysegul koparttın benı sesıme cocuk uyanacak sımdıhımm benimkide yaklaşık 8-9 kaşık ediormuş dün ölçtüm.e bana yeter.
bacım benim okudugum 4 gün kür uygulanıyo 3 gün ara veriliyo diye.ama araştır tabi hangisi kafana yatarsa ama günlük etme bi sakıncası falan olur hım.
afiyet olsun fakmacım.
e olsun sonuçta yemek yememişsin.iyi dengeliyorsun ben olsal hem akşam yemeigi hemde pasta yirim
ben dayanamıyorum aç içmeye fatoş yemek ardı içiyorum.hepsini yani.
birazdan okuyayım.
afiyet olsun gayet güzül.
kız ne oldu kulügına bacım bi görün istersen önemli bişey ne olur
ben ne kadar yedigimi asla hesapetmedim yaa.ben bazen 1200 oluyo bazende 2000 oluyordur herhal
ayten yaa bacım al şu tartıyı,.enide marek ettik bak.iyi iyi devam et diyete.
ya ben sizi anlamıyorum nasıl o bi tae mısır patlıgın bitiremiyorsunuz yaa.ben çokmu ayıyım yaaa
paketin hepsini bitiriyom ben
aysegul koparttın benı sesıme cocuk uyanacak sımdı
sabah rutin kahvaltımı ettim.
üstüne bi paket mısır patlagını yedim.
sanra bi saat sonra
formun çikolata kaplı bisvüvisini yedim.pakitin hepsini.
şimdi yeşil çay içecem.
kızlar asla bi daha ben bu lıgh ürünler almayacagım yedikçe yiyesim var yani.allahtan 3-4 paket kaldı .bi daha asla.çok yiyom ben değelse.
akşam mateyi içtim.tadı güzelmiş.içerim gayrı.
bencede alma sen kız 2 paket form abur cubur mu yedın sabahtan berı
SERAAAAAP alıntı yaptm ama cıkmadı dengelemıstır bence olmuş yani bacım
AYTEEEEENNNN tez vakit baskül al
plates yerine patates yapsak olma mı bide top lazım şimdi onakızlar ilk defa ebru şallını platesini zledim.yani baştan değildi açtıımda yapıyorlardı.ama ne güzelmiş öyle.karındaki yağları eretecek ne güzel hareketler yapıyorlar çok hoşuma gitti yaaa..
kadını sevmezdim ama bu yaptığı şeyler çok hoşuma gidiyo aferin valla..aslında yapmak gerek.en azından plates aletlerimiz olmasada az çok uydurabiliriz
helal diyim o zaman yakıyon maş. ben yesem löp löp yağ olurdukız niyenkiii...
gülme bacım benim diyet böylee..:86:
zeyneptede aynen 4 ay böyle diyet yaptım valla 4 ayda 17 kilo verdim ama
valla yedim yaa.almayacagım siz yazınca yedim ettim heves geldi banada.neyse gördük günümüzü..
burcucum geçmiş olsun
oku bacım guzel bi yazı
zeynepçim sende 1200 çıkar bacım kalorini
famacım olur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?