sabah bi bardak normal su
sonra bardağın dibindeki suya limon sıktım ve elma sirkesi koydum içtim...
sonra rutin kahvaltı..
arada light bisküvi yicem..
kızlar maviyeşilin kakao kremalı bisküvisi tatlı krizi gelince iyi bi çözüm oluyo..ben dün öyle yaptım 3 tane yedim kesti beni..beğendim..bi paket 300 kalori..
ayy bende ona dayanamıyom yaaa aldımı bıtırıyom paketı çaya banıp banıp harika oluyor ahhh ah ben bis çaya batırmayı çok severim de hele ki biskrem
bunca kiloyu boşa almadık bacımmmmmmmmmmmmmm
patates olsa süper olur tabiplates yerine patates yapsak olma mı bide top lazım şimdi ona
helal diyim o zaman yakıyon maş. ben yesem löp löp yağ olurdu
sabah bi bardak normal su
sonra bardağın dibindeki suya limon sıktım ve elma sirkesi koydum içtim...
sonra rutin kahvaltı..
arada light bisküvi yicem..
kızlar maviyeşilin kakao kremalı bisküvisi tatlı krizi gelince iyi bi çözüm oluyo..ben dün öyle yaptım 3 tane yedim kesti beni..beğendim..bi paket 300 kalori..
ayy bende ona dayanamıyom yaaa aldımı bıtırıyom paketı çaya banıp banıp harika oluyor ahhh ah ben bis çaya batırmayı çok severim de hele ki biskrem
bunca kiloyu boşa almadık bacımmmmmmmmmmmmmm
bencede hatta çok az bile oldu bence yarım dilim ufacık oda pasta 1 tane kurabiyeee
bıskuvıye dayanamam cukulatalı bıskuvıye baska sey olsa yemem dururum ama cay-bıskuvı ıkılısı soz konusu olunca fenalardayımhadi ya paket bitiyo haaa...
abowww cok kacırmısın kızzz gunun kaçağıkulağım ağrıyooooosol kulağım duymuyo yaaaay deli olcam hem ağrıyo elimideğdiremiyorum hem tıkalı kaşınıyo üfff
neyse sabahtan beri 1 elma yedim
akşam eşimin doğumgünüydü pasta yedim malesef,kuruyemiş meyve...çok kaçırdım yani
bugün telafi etmem lazım
ayy hele şimdi halleyli tatlı yapıyorum benden ondan olsaydı güzel olurdu beee offf bencede bu kiloları boşuna almadık yemek nasıl yenilir kilo almak isteyenlere ders verilir heeehehehe:)))))
kulağım ağrıyooooosol kulağım duymuyo yaaaay deli olcam hem ağrıyo elimideğdiremiyorum hem tıkalı kaşınıyo üfff
neyse sabahtan beri 1 elma yedim
akşam eşimin doğumgünüydü pasta yedim malesef,kuruyemiş meyve...çok kaçırdım yani
bugün telafi etmem lazım
ayy hele şimdi halleyli tatlı yapıyorum benden ondan olsaydı güzel olurdu beee offf bencede bu kiloları boşuna almadık yemek nasıl yenilir kilo almak isteyenlere ders verilir heeehehehe:)))))
kızlar sabahları brokoli yiyen varmı...ben çok seviyorum yaaa..domatesle beraber..üzerine limon sıkıyorum....
yok yaa.nasıl yiyon acım.töbee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?