2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

kızlar hf sonu dıyete aynen devam ettım dun 40 gr bıtter cukulata yedım sadece ama yurudum sonrasında.

bu hf -1100 gıtmıs gun ıtıbarıyle 76.5 kıloyum.

vakıt bulunca Bakıcam gecmıse uzun uzun.

Son düzenleme:
önceki tickerımın linkini bulamayınca yeni yapmayı bi deniyim dedim
becerdim de nasıl oldu anlamadım
neyse cıkıyorum kızlar doktora falan da gıdıcem wakıt bulunca gırerım gorusuruz.

Günaydın bayanlar nasılsınız...

bende sabah elma sirkeli limonlu karışımımı içtim

şimdi evde oğlum sayesinde kahvaltı yapamadığımdan simit yiyorum maalesef

sonra beşibiryerde çayımı içicem

bu hafta hiç dikkat edememe ragmen yinede 500 gr vermişim

Zeynep ve Ayşegülcüm sizleride tebrik ediyorum güzel vermişsiniz, azimlisiniz maşallah

bu gün başlayalı diyete tam 1 ay oldu 1 ayda 10 kilo verdim tamıtamına şuan 145.3 üm
ayşegül gibi benimde kırmızılar geldi onun şişkinliğide var yoksa cuma günü 500 gr az çıkıyodum ayşegül benide ekle listeye canım hemide en başa ekle hırslanayım olurmu...

maşallah ayşegül zeynep ii gitmiş kilolar
fatmacım dikkat etmedim diyosun 500 gr güzel yinede...

zeynep nasıl oldun canım kanadımı burnun bi daha..

gün ititbari ile maydanoz limon kürüne başladım
15 gün içilip 5 gün ara veriliyo sonra yine 15 gün 5 gün ara
hem zayıflatıyomuş hemde cildi temizliyomuş sivilcelere filan ii geliyomuş beni zayıflatsın cildim güzel zati...
isterseniz tarifi yazarım 10 bağmaydanoz aldım dün pazardan benim adam diyo benim hatun kürlerle bozdu

bide ayşegülcümün yazdığı lahana kürünü yapıp bitirmiştim ama 4 gün değil 7 gün yapılıp ara veriliyomuş onada başladım tekrardan...
ikisi bir arada yapınca bişi olmaz herhalde...

Fatoşcum tekrardan tebrik ediyorum seni, böyle böyle gidecek kilolar inş.

valla fatoşcum ben geçen hafta çok börek çörek yedim hiç veremem derken 500 gr eksik çıktım sevindim

ben maydanoz lahana türü şeyleri içemiyorum maalesef ama çiğ çiğ yiyebiliyorum.

günaydın yol arkadaşlarım...malesef ben tartılamadım henüz..haftasonu ben yokker komşu almış baskülü..dünde bi güzel anasıgle gitmş..kaç sonra gelir belli değil uyuz oldum yaa...insan onu bırakır gider..biliyo ptesi tartılacağımı...birazdan gidip hastanede tartılcam yoksa çatlarım meraktan..maşallah sizler iyi vermşsiniz..kutluyorum sizi

ye arkadaşım ölede fayda eder benim gibi fazla değil killarınız ama çok fayda ediyomuş isteseniz yapın derim...

sibel unutmuştur beliki kız ama aldığı şeyide zamanında getirmesi lazım oo ayrı..sana bişi sordum öteki tarafta bi cevapla bacım

aman canım öyledir o haftalarca kalır istemezsen bişeyin..bende istemeyi sevmem..kendi getirene kadar beklerim..ama bu çok lazım bana biliyo..neyse sağlık olsun hastanede tartılırım..cvpladım bacım sorunu

ayşegül,fatıma ve tabiki fatoşş süper vermişsiniz gerçekten de hele fatoş sana hayranım desem yeridir
kahvaltı edicem şimdi tost ve 3 tane yeşil zeytin yicem.

ekleme yapıyorum 3 fındık 2 de cevız yedım...

bu arada ersınde rejıme basladı cmt gunu ınanmıcaksınız ama 87.500 ıle basladı bu sabah 86.2 geldı
şok oldum 2 gunde 1.300 gr gıdermı yaaa...
benım kadar yıyo cıddı azalttı 13 kg falan verse 75 e dusse yeter zaten ona
maurers te aldı ıcıyo hayırlısı...

Son düzenleme:
süpersiniz kızlarr tebrik ediyorum:81:
fatoş çok iyi gidiyosun canımmm...
ben tartılmadım tartım yok hala...sağlık ocağındaki geçerli :)
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
2 küp peynir yedim

aman canım öyledir o haftalarca kalır istemezsen bişeyin..bende istemeyi sevmem..kendi getirene kadar beklerim..ama bu çok lazım bana biliyo..neyse sağlık olsun hastanede tartılırım..cvpladım bacım sorunu
saol bacım gördümmmm tatalum benim hastaneye sırf tatrtılmayamı gidicen bişi yok dimi...

canım benim saol zeynepçim maşallah eşine valla aman istediği gibi atar inşalalh kilosunu oda...
canım çok merak ediyorum seni valla...bi yere filan çarptınmı burnunu zeynepçim ya

süpersiniz kızlarr tebrik ediyorum:81:
fatoş çok iyi gidiyosun canımmm...
ben tartılmadım tartım yok hala...sağlık ocağındaki geçerli :)
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
2 küp peynir yedim

saol kuşum al güzelim bi tatrtı ben aldım valla gerçi yakınsa gider tartılırısn bizim uzak sağlık ocağı bide hep aynı tartı olması alzımmış

yok fatoş çarpma falan değil ki biyere çarpmadım. başım ağrıyor önce sonra burnum kanıyor ve başımın ağrısı geçiyor hafifliyor. acil doktorunun dediğine göre tansiyon. ama bakalım... hayır olsun fatoşcum ne diyim.

inşallah canım benim ii haberlerle gel evet tansiyon belirtisi gibi ama neden böle birden olsun gerçi uzun zamandır düzen müzen kalmadı hiç birimizde uykusuzluk yorgunluk vucut napsın anacım salıyo bi yerden hayırlısı bacım ii haberlerle gel4 gözle bekliycem gelmeni güzelim....

herkese selamlar nasılsınız hafta sonu bende bozmadım bir tek sabah kahvaltısını dün sabah biraz fazla kaçtı o kadarda olsun demii
BENDE BU HAFTA 1300 GR VERMİŞİM
ZEYNEP AYŞEGÜL FATOŞ TEBRİKLER KIZLARR

ben bu hafta iyi gittim de dün arkadaştaydım..börekler kısırlar kekler:18:
utanıyorum kendimden özür diliyorum herkesten....ama ordan eve yürüyerek geldk..15 k falan:26:

ama ctesi toplamda 4 saat yürüdüm 2saat yürüdüm dinlendim sonra tekrar 2saat yürüdüm..anmlerden halamlara yürüyerek gttk...annm delirdin sanırım oraya ölsem yürümem ben dedi..valla geldiler benle kuzu kuzuçok iyi geldi valla bacaklarım ağrıdı..iyice hamlamışım...günde 2saat yürümem lazım..

Zeynepcim geçmişolsun ihmal etme git doktora canım tansiyonun yüksekmi senin pekii
sagol canım hayır cumaya kadar hersey cok normaldı cuma gecesınden berı aralıklı olarak burnum kanıyor tansıyonum bıraz yuksek bakalım 11 de randewum war ne cıkıcak basıma gene...

kız o kadar yurumeye kısır mısır kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…