ye arkadaşım ölede fayda eder benim gibi fazla değil killarınız ama çok fayda ediyomuş isteseniz yapın derim...
sibel unutmuştur beliki kız ama aldığı şeyide zamanında getirmesi lazım oo ayrı..sana bişi sordum öteki tarafta bi cevapla bacım
saol bacım gördümmmm tatalum benim hastaneye sırf tatrtılmayamı gidicen bişi yok dimi...aman canım öyledir o haftalarca kalır istemezsen bişeyin..bende istemeyi sevmem..kendi getirene kadar beklerim..ama bu çok lazım bana biliyo..neyse sağlık olsun hastanede tartılırım..cvpladım bacım sorunu
ayşegül,fatıma ve tabiki fatoşş süper vermişsiniz gerçekten de hele fatoş sana hayranım desem yeridir
kahvaltı edicem şimdi tost ve 3 tane yeşil zeytin yicem.
ekleme yapıyorum 3 fındık 2 de cevız yedım...
bu arada ersınde rejıme basladı cmt gunu ınanmıcaksınız ama 87.500 ıle basladı bu sabah 86.2 geldı
şok oldum 2 gunde 1.300 gr gıdermı yaaa...
benım kadar yıyo cıddı azalttı 13 kg falan verse 75 e dusse yeter zaten ona
maurers te aldı ıcıyo hayırlısı...
süpersiniz kızlarr tebrik ediyorum:81:
fatoş çok iyi gidiyosun canımmm...
ben tartılmadım tartım yok hala...sağlık ocağındaki geçerli :)
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
2 küp peynir yedim
sagol canım hayır cumaya kadar hersey cok normaldı cuma gecesınden berı aralıklı olarak burnum kanıyor tansıyonum bıraz yuksek bakalım 11 de randewum war ne cıkıcak basıma gene...Zeynepcim geçmişolsun ihmal etme git doktora canım tansiyonun yüksekmi senin pekii
ben bu hafta iyi gittim de dün arkadaştaydım..börekler kısırlar kekler:18:
utanıyorum kendimden özür diliyorum herkesten....ama ordan eve yürüyerek geldk..15 k falan:26:
ama ctesi toplamda 4 saat yürüdüm 2saat yürüdüm dinlendim sonra tekrar 2saat yürüdüm..anmlerden halamlara yürüyerek gttk...annm delirdin sanırım oraya ölsem yürümem ben dedi..valla geldiler benle kuzu kuzuçok iyi geldi valla bacaklarım ağrıdı..iyice hamlamışım...günde 2saat yürümem lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?