2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Günaydın ,

vayy kilolar gitmiş valla süpersiniz kızlar.fatoş 2 kürü aynı anda yapma derim bak durdun durdun bi anda yüklenme vucuduna kürler olmadanda şuan gayet iyi gidiyorsun.bence normal diyetini yap sonra vucut buna alışınca metobolizman zaten yavaşlıyacak o zaman değişiklik yapman gerekiyor ki vucut kendini toparlasın işte o arada kürlere başlayabilirsin bence birden yüklenmek doğru değil.hele hele 2 si bir arada olmaz gibime geliyor.

Haftasonu ben 1 dilim baklava hariçi hiç kaçamak yapmadım.cumartesi kahvaltıya misafirlerim olduğu halde hazırladım tabağımı ne börek ne tatlı hiçç dokunmadım bile.
Veeee 65.400 olmuşum.hatta sabah 64.500 gösterdi ama ben pazar akşamları tartıldığım için 65.400 ü dikkate alıyorum.

Iyi gidiyor iyi.zaten ilaçın 1 paketini denemesi için anneme vermiştim ben 2 paket i kullandım için 5 tane falan kaldı bu 5 taneyide kullanayım sonra diyete devam edeceğim.ilaçı bırakıyorum.

Burcu tebrikler canım benden 1 300 gitmiş bu hafta idare eder
hasta olucam ben bu haftada
GÖRDÜM VALLA İYİ SERAP SEN UZUN ZAMANDIR DİYETTESİN ÇOK NORMAL BENCE.BENDE BU HAFTA SON ILAÇ BİRİNCE DİYETE DEVAM EDECEĞİM.
BEN HASTAYDIM ZATEN BİTMEK ÜZERE AMA BEN BU AY HİŞ ŞİŞKİNLİK HİSSETMEDİM.

aYSEGUL BE BENIM SIFREMİ NİYE KABUL ETMİYOR CANIM YA .YENİSİNİ YAPMAYIDA BECEREMEDİM

selam bacılar
hafta sonu hiç uğramadım bile topiğe
cumartesi annemdeydim
1,5 keteyi götürdüm
ama ogün onu yicem diye hiç bişey yemedim
dünde eşim börek kek falan istedi pohh onlardanda 1er dilim lüplettim
ama sabah o korkularla tartıya çıktım
72.100 ü görünce baya şaşırdım belki 10 kere falan çıktım yanlışlıkmı var diye ama her seferinde aynıydı

hepinizi teprik ediyorum bu arada süpersiniz canlarrr

başlangış :78,6
geçen hafta :74.400
bu hafta:72.100
bu hafta giden :1.300
toplam giden:6.500

kızlar haftalık raporları böyle alalım mı bundan sonra

kızlar hf sonu dıyete aynen devam ettım dun 40 gr bıtter cukulata yedım sadece ama yurudum sonrasında.

bu hf -1100 gıtmıs gun ıtıbarıyle 76.5 kıloyum.

vakıt bulunca Bakıcam gecmıse uzun uzun.

maşallah sen 1 kilonun altında hiç vermedin.mana nazar değmesin.

ooo atıştırıp böyleyseee...maşallahh..

Zeynep ve Ayşegülcüm sizleride tebrik ediyorum güzel vermişsiniz, azimlisiniz maşallah

sağolunn..

ekleyeyimm canım.tebriklerr.

ben artık kür içmeyecegim.off sıkıldım valla..ama maydonaz tüketiyorum..
onu çok önce yazdım fatoş sen hiç görmüyon bacım ya.benim gördügümde muhakkak ara verilmeli diyodu .tabi öyle yazıyorsa sende hergün yaparsın canım.

aa ne sinirr..hem kalırmı ya basküll.tartıl ik dakka ver.sende deseydinya gel vede tartıl diye ne diye eve götürüyormuş..

afiyet olsun.oo eşinede iyi iyi benimke asla ilaç eçmezz.öyle kalacak yani

süpersiniz kızlarr tebrik ediyorum:81:
fatoş çok iyi gidiyosun canımmm...
ben tartılmadım tartım yok hala...sağlık ocağındaki geçerli :)
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
2 küp peynir yedim

afiyet olsun.sen fazla yüklenme zaten yeni iyileştinr.

ooo süperrr serapp.tebriklerr..

burcu çok iyi veriyorsun yaa.maşallahh..ee iyi etmişsin annene vererek geri kalanıda verersin zaten.az çok alıştı vucudun diyete.

ya benim şifremi kabul etmiyor düzeltemiyorum

sen bana bi linki ver bende bi deneyeyim olmadı yeniden yaparız ama bi gönder bana.

Bende düzeltiyimmi 75 100 üm bugün itibariyle

yok kızz bi 100 gram içinmi değiştirecenn.haftaya haftaya..

oo maşallahhh çok güzell.tebriklerr....keteyi götürdün haaa..ohhafeyit olsun.

başlangış :78,6
geçen hafta :74.400
bu hafta:72.100
bu hafta giden :1.300
toplam giden:6.500

kızlar haftalık raporları böyle alalım mı bundan sonra

tickerlerimizde yazıyo zaten fato gıı..ilk listedede var kimin hangi tarihte başladıgı..

ben bu hafta pek uymadım.yedimde yedim.herdeyse hergün tatlı yedim.ama yemeyecegim bundan sonra reğliyede atlatıyoruz şükür..daha dikkatli olmam lağzım.artık 59 u görmek istiyorum.cuma gününden beri 60 kiloydum hergün bi hevesle tartıla çıkıyordum 59 oldummuki diye.bugün 60.1 olarak almış oldumneyse yola devam.

sabah 1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
domates
salatalık su
çay canım istemedi.
zeynep hanım sucuk yiyordu hepsini bitiremedi kalanı yedim azdı ama.

şimdi ara
1 galeta
1 meyve form çayı

bütün diyet topikleri haftalık böyle yapıyo canım ama genede siz bilirsiniz

tickerimi değiştim ferhata zayıflamış olaraktan koşuyorum hehehe

bende bu sabah sirkemi içtim

kahvaltıda
azıcık börek yidim :26:
domates salatalık
az peynir
ve yeşil çay içtim

bugün rezeneye başlıcam bende oda baya etkiliymiş hadi hayırlısı

ne bilem bacımpek üşüngeç oldum haa..

iyi olmuş tickerinn..yetiş ferhata.bide ne dikkatimi çekti senle vermemiz gerken kilo aynı.benimde 7.1 kaldı vermem gerken kilocuk senende..:86:

ne bilem bacımpek üşüngeç oldum haa..

iyi olmuş tickerinn..yetiş ferhata.bide ne dikkatimi çekti senle vermemiz gerken kilo aynı.benimde 7.1 kaldı vermem gerken kilocuk senende..:86:

ama yan çizdin sen ya ben senin gazınla resim ekledim eklicen diye hadi ekle görek senide

ozamanla senle yarıştayız heheh bakalım kim önce varıcak hedefe

ama yan çizdin sen ya ben senin gazınla resim ekledim eklicen diye hadi ekle görek senide

ozamanla senle yarıştayız heheh bakalım kim önce varıcak hedefe

kız yeminle eklayamadim.aslında benim senin gibi göbek resmim yok öyle cekinmiş resmim varda ama yinede tabi belli oluyo giden kilo.ayar yapmama lağzım beceremidim.
kız ben senle nasıl yarışayım dalü.sen bi şay yemiyon.bi araba tikeriyle doyuyon ben bi paketle doyuyom.kulvar farkı var ama varım kızz .yarışak hayde nede olsa kayberedim ama olsun kabul ediyom..haydeeeeee bayladıı..

ayşegül ben anmlerdeyken eşimden istemiş baskülü ben evde yoktum...

maşallah fato iyi gidiyon haaa...ben çatlıcam meraktan..öğleden sonra hemen gidp tartılcam...

ibrahim saraçoğlu ayda 1,5-2 kilo verin 3-5 kilo vermeyin diyo..hızla verilen kilolar hızla alınır deyo..

Son düzenleme:

ayşegül son halini ekle hele kız merak ettim...bende şöyle 3-5 versem eklicemde..kaplumbağa hızıyla veriyorum malum...valla kilo veren eklesin anacım..motive oluruz..

olsun ötekini ekle istersen ben yaparım resimleri düzenlerimm
bak böylşe yarışa girince daha bi gaza gelürük heheh bakalım kim incek istediği kiloya önce :76:

sağol cnm sende bi git tartıl bakalım bende merak ettim
valla şu kilolar bi gitsin hızlı hızlıda sonra kontrole geçince rahat ederiz napalım almayız inş. cnm ya okadar emek veriyoz

ibrahim saraçolğlu halt etmiş.bir ayda 2 kilomu olur yaa.4-5 kilo iyidir diyorlar bide bumu çıktı..

ayşegül son halini ekle hele kız merak ettim...bende şöyle 3-5 versem eklicemde..kaplumbağa hızıyla veriyorum malum...valla kilo veren eklesin anacım..motive oluruz..

bacım koyamıyom.kafamı koparıp koycem yapamıyom koparamadım

hee ben şimdiden girdim fato .bi galeta yidim form cayı içtim şimdi bi elma yiyceedim vazcaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…