GÖRDÜM VALLA İYİ SERAP SEN UZUN ZAMANDIR DİYETTESİN ÇOK NORMAL BENCE.BENDE BU HAFTA SON ILAÇ BİRİNCE DİYETE DEVAM EDECEĞİM.Burcu tebrikler canım benden 1 300 gitmiş bu hafta idare eder
hasta olucam ben bu haftada
kızlar hf sonu dıyete aynen devam ettım dun 40 gr bıtter cukulata yedım sadece ama yurudum sonrasında.
bu hf -1100 gıtmıs gun ıtıbarıyle 76.5 kıloyum.
vakıt bulunca Bakıcam gecmıse uzun uzun.
Günaydın bayanlar nasılsınız...
bende sabah elma sirkeli limonlu karışımımı içtim
şimdi evde oğlum sayesinde kahvaltı yapamadığımdan simit yiyorum maalesef
sonra beşibiryerde çayımı içicem
bu hafta hiç dikkat edememe ragmen yinede 500 gr vermişim
Zeynep ve Ayşegülcüm sizleride tebrik ediyorum güzel vermişsiniz, azimlisiniz maşallah
bu gün başlayalı diyete tam 1 ay oldu 1 ayda 10 kilo verdim tamıtamına şuan 145.3 üm
ayşegül gibi benimde kırmızılar geldi onun şişkinliğide var yoksa cuma günü 500 gr az çıkıyodum ayşegül benide ekle listeye canım hemide en başa ekle hırslanayım olurmu...
maşallah ayşegül zeynep ii gitmiş kilolar
fatmacım dikkat etmedim diyosun 500 gr güzel yinede...
zeynep nasıl oldun canım kanadımı burnun bi daha..
gün ititbari ile maydanoz limon kürüne başladım
15 gün içilip 5 gün ara veriliyo sonra yine 15 gün 5 gün ara
hem zayıflatıyomuş hemde cildi temizliyomuş sivilcelere filan ii geliyomuş beni zayıflatsın cildim güzel zati...
isterseniz tarifi yazarım 10 bağmaydanoz aldım dün pazardan benim adam diyo benim hatun kürlerle bozdu
bide ayşegülcümün yazdığı lahana kürünü yapıp bitirmiştim ama 4 gün değil 7 gün yapılıp ara veriliyomuş onada başladım tekrardan...
ikisi bir arada yapınca bişi olmaz herhalde...
aa ne sinirr..hem kalırmı ya basküll.tartıl ik dakka ver.sende deseydinya gel vede tartıl diye ne diye eve götürüyormuş..günaydın yol arkadaşlarım...malesef ben tartılamadım henüz..haftasonu ben yokker komşu almış baskülü..dünde bi güzel anasıgle gitmş..kaç sonra gelir belli değil uyuz oldum yaa...insan onu bırakır gider..biliyo ptesi tartılacağımı...birazdan gidip hastanede tartılcam yoksa çatlarım meraktan..maşallah sizler iyi vermşsiniz..kutluyorum sizi
ayşegül,fatıma ve tabiki fatoşş süper vermişsiniz gerçekten de hele fatoş sana hayranım desem yeridir
kahvaltı edicem şimdi tost ve 3 tane yeşil zeytin yicem.
ekleme yapıyorum 3 fındık 2 de cevız yedım...
bu arada ersınde rejıme basladı cmt gunu ınanmıcaksınız ama 87.500 ıle basladı bu sabah 86.2 geldı
şok oldum 2 gunde 1.300 gr gıdermı yaaa...
benım kadar yıyo cıddı azalttı 13 kg falan verse 75 e dusse yeter zaten ona
maurers te aldı ıcıyo hayırlısı...
süpersiniz kızlarr tebrik ediyorum:81:
fatoş çok iyi gidiyosun canımmm...
ben tartılmadım tartım yok hala...sağlık ocağındaki geçerli :)
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
2 küp peynir yedim
herkese selamlar nasılsınız hafta sonu bende bozmadım bir tek sabah kahvaltısını dün sabah biraz fazla kaçtı o kadarda olsun demii
BENDE BU HAFTA 1300 GR VERMİŞİM
ZEYNEP AYŞEGÜL FATOŞ TEBRİKLER KIZLARR
Günaydın ,
vayy kilolar gitmiş valla süpersiniz kızlar.fatoş 2 kürü aynı anda yapma derim bak durdun durdun bi anda yüklenme vucuduna kürler olmadanda şuan gayet iyi gidiyorsun.bence normal diyetini yap sonra vucut buna alışınca metobolizman zaten yavaşlıyacak o zaman değişiklik yapman gerekiyor ki vucut kendini toparlasın işte o arada kürlere başlayabilirsin bence birden yüklenmek doğru değil.hele hele 2 si bir arada olmaz gibime geliyor.
Haftasonu ben 1 dilim baklava hariçi hiç kaçamak yapmadım.cumartesi kahvaltıya misafirlerim olduğu halde hazırladım tabağımı ne börek ne tatlı hiçç dokunmadım bile.
Veeee 65.400 olmuşum.hatta sabah 64.500 gösterdi ama ben pazar akşamları tartıldığım için 65.400 ü dikkate alıyorum.
Iyi gidiyor iyi.zaten ilaçın 1 paketini denemesi için anneme vermiştim ben 2 paket i kullandım için 5 tane falan kaldı bu 5 taneyide kullanayım sonra diyete devam edeceğim.ilaçı bırakıyorum.
ya benim şifremi kabul etmiyor düzeltemiyorum
Bende düzeltiyimmi 75 100 üm bugün itibariyle
selam bacılar
hafta sonu hiç uğramadım bile topiğe
cumartesi annemdeydim
1,5 keteyi götürdüm
ama ogün onu yicem diye hiç bişey yemedim
dünde eşim börek kek falan istedi pohh onlardanda 1er dilim lüplettim
ama sabah o korkularla tartıya çıktım
72.100 ü görünce baya şaşırdım belki 10 kere falan çıktım yanlışlıkmı var diye ama her seferinde aynıydı
hepinizi teprik ediyorum bu arada süpersiniz canlarrr
başlangış :78,6
geçen hafta :74.400
bu hafta:72.100
bu hafta giden :1.300
toplam giden:6.500
kızlar haftalık raporları böyle alalım mı bundan sonra
ne bilem bacımpek üşüngeç oldum haa..bütün diyet topikleri haftalık böyle yapıyo canım ama genede siz bilirsiniz
tickerimi değiştim ferhata zayıflamış olaraktan koşuyorum hehehe
bende bu sabah sirkemi içtim
kahvaltıda
azıcık börek yidim :26:
domates salatalık
az peynir
ve yeşil çay içtim
bugün rezeneye başlıcam bende oda baya etkiliymiş hadi hayırlısı
ne bilem bacımpek üşüngeç oldum haa..
iyi olmuş tickerinn..yetiş ferhata.bide ne dikkatimi çekti senle vermemiz gerken kilo aynı.benimde 7.1 kaldı vermem gerken kilocuk senende..:86:
bütün diyet topikleri haftalık böyle yapıyo canım ama genede siz bilirsiniz
tickerimi değiştim ferhata zayıflamış olaraktan koşuyorum hehehe
bende bu sabah sirkemi içtim
kahvaltıda
azıcık börek yidim :26:
domates salatalık
az peynir
ve yeşil çay içtim
bugün rezeneye başlıcam bende oda baya etkiliymiş hadi hayırlısı
ama yan çizdin sen ya ben senin gazınla resim ekledim eklicen diye hadi ekle görek senide
ozamanla senle yarıştayız heheh bakalım kim önce varıcak hedefe
kız yeminle eklayamadim.aslında benim senin gibi göbek resmim yok öyle cekinmiş resmim varda ama yinede tabi belli oluyo giden kilo.ayar yapmama lağzım beceremidim.
kız ben senle nasıl yarışayım dalü.sen bi şay yemiyon.bi araba tikeriyle doyuyon ben bi paketle doyuyom.kulvar farkı var ama varım kızz .yarışak hayde nede olsa kayberedim ama olsun kabul ediyom..haydeeeeee bayladıı..
olsun ötekini ekle istersen ben yaparım resimleri düzenlerimmkız yeminle eklayamadim.aslında benim senin gibi göbek resmim yok öyle cekinmiş resmim varda ama yinede tabi belli oluyo giden kilo.ayar yapmama lağzım beceremidim.
kız ben senle nasıl yarışayım dalü.sen bi şay yemiyon.bi araba tikeriyle doyuyon ben bi paketle doyuyom.kulvar farkı var ama varım kızz .yarışak hayde nede olsa kayberedim ama olsun kabul ediyom..haydeeeeee bayladıı..
ayşegül ben anmlerdeyken eşimden istemiş baskülü ben evde yoktum...
maşallah fato iyi gidiyon haaa...ben çatlıcam meraktan..öğleden sonra hemen gidp tartılcam...
ibrahim saraçoğlu ayda 1,5-2 kilo verin 3-5 kilo vermeyin diyo..hızla verilen kilolar hızla alınır deyo..
ayşegül ben anmlerdeyken eşimden istemiş baskülü ben evde yoktum...
maşallah fato iyi gidiyon haaa...ben çatlıcam meraktan..öğleden sonra hemen gidp tartılcam...
ibrahim saraçoğlu ayda 1,5-2 kilo verin 3-5 kilo vermeyin diyo..hızla verilen kilolar hızla alınır deyo..
ayşegül son halini ekle hele kız merak ettim...bende şöyle 3-5 versem eklicemde..kaplumbağa hızıyla veriyorum malum...valla kilo veren eklesin anacım..motive oluruz..
olsun ötekini ekle istersen ben yaparım resimleri düzenlerimm
bak böylşe yarışa girince daha bi gaza gelürük heheh bakalım kim incek istediği kiloya önce :76:
sağol cnm sende bi git tartıl bakalım bende merak ettim
valla şu kilolar bi gitsin hızlı hızlıda sonra kontrole geçince rahat ederiz napalım almayız inş. cnm ya okadar emek veriyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?