2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

bugünlülk böyle oldu ayşegülcüm yicem ya haklısın az az da olsaa

valla günlükmü olur ik güne bimi olur bilmem acı.canım istiyo.evet sütlü tatlı daha iyi fikir..bi kaşık bile olsa atayım ağzıma..yada tamamen kesmeliyim.aamaan inşallah yemem..
daha vermen gereken 7 kilo var çünkü şimdiden tatlı koyarsan çok zorlanırsın canım daha çok erken çünkü ben tatlıyı tamamen çıkardım ya çayı bile şekersiz içiyorum ki okadar düşkünüm gözümden uzak olunca gönülde istemiyo işte:)))
ay evet yicem şimdi kaşarlı tost yesem olurmu kızlar ayranla
olur tabi canım ama hep kuru şeyler yeme kabızlık çekersin bi tas çorba içebilirsin bide

saol canım ben 24 günde tam 10 kilo verdim şekerim 21. Net söelerim listeye eklersin sağlık ocağındaki tartı fazla tartıyomuş aile hekimimiz öyle dedi zayıfladığımıda anladı böyle devam et tebrik ederim dedi başladığımda 155 imişim şuan 144.9 145 de yani pazartesi tartılırım size uyarım bende artık cancağzım
saol canım öyle tabi istemek önemli bu sefer bozmayacam istediğim kiloya inene kadar inşallah az yiyon bacım ye sen bişiler
saol canım benim toplam 10 tatlım 24 günde 10 kilo verdim

zeynepçim saol kuşum çörektende bişi olmaz canım ya kaçamak değil ödül say bunu doktorlar bile veriyo takılma üzülme
fatmacım sende öle tatlım...

evet tatlıyı kessem daha iyi...ama dayanamayıp koca tatlı yiyecegime minim bi tane almayı artık terci ediyorum.yada sıcak bi çikolata içmeyi düşünüyorum..bakalım inşallah yemem içmemde tutarım kendimi.yani bu hiç olmazsa dedigim seçenek.

benim vücut bayagı toparlandı artık.artık oturdummu eskisi gibi yağ tabakam yok.zok iyi duruyorum şu kiloylada şükür.bu benim olumlu yapıyo sanırım.daha iyi duruyo vucudum.göbek az kaldı bende epey gitti.basende çok diil tabi ama ahala o devam ediyo.inşallah oda gider..
ben nediyorum biliyormusunuz kilo veriminin resmini falandamı koysak.ilk halimez son halimez gibi.yüzümüz çizzeriz..:86:

slmmmm canoslar naaaberr? kizzzzzlarrrr bende zayifladim 7 günde 4 kilo verdim. 61 den 57 hatta 56 ya düstüm. günde muhakkak 2 litre su ictim zaten cok yiyen bi tipim yok ama yinede dikkat ettim. normalde günde 2 kez yemek yerim. yada 1 kez ama 1 kez yedigim zamanlarda cok yüklenebiliyorum bazen kendime , onun icin hafif seyler yiyorum. ayrica kizlar bu 7 günün icinde cay dahil hicbir mesrubat icmedim onun cok etkisi oldugunu düsünüyorum. cünkü her icisimde 2 seker atsam caya baya kilo yapiyor. sabahlri kahvalti yapmiyordum zaten ama sabahlari sadece 1 fincan kahve ictim 1 kesmesekerle. gerci iki gündür ölcüyü kacirdim suan karnim tika basa dolu ama yinede kilomda bir artis olmadi. görenler cok sasiriyorr ay gercektende insana bi mutluluk bi güven geliyo anacimmmm ... hedef evlendigim kiloya düsmek 48! :)

aha duygu gelmişş..kız isveç diyete yapcaktın ne ettin.
ee isveçlerle aran iyi oldumu..

ayşegülüm iyi fikir aslında eski yeni diye gaza geliriz heheh

kıs duygu aferima ama 7günde 4 kilo çok değilmi kıs
naptın öyle biz gr versem göbek atıyoz hehehe
ama maş. düzenli bi diyet uygulandınmı kendine daha sağlıklı gider inş. canım

kızlar ben bide dün şu hollywood diyetine baktım millet baa kilo vermiş
onumu yapsam bu hafta
ilk 2gün sadece meyve suyu bayarmı ki ama hızlı verdiriyomuş

fatoşcum tama tatlım 21 inde ver kilonu ekleyelim.tama p zatertesileri senide bekliyoz kilo bildirimine.
duygu maşallah 7 günde 4 kilo..iz o 4 kiloyu bir ayda vermek için cebelleşiyoruz:)
ama ben senin kadar aç kalamam ölürüm kesin.umarım aldıgın kiloyu geri almazsın.
fato koyalım kız yaa.valla iyi olur:)

aha duygu gelmişş..kız isveç diyete yapcaktın ne ettin.
ee isveçlerle aran iyi oldumu..
gettttttttt anammmmmm yumurta felan bana göre degillll högggg hele ispanak hic sevmedigim seyler yok anacimm isvec diyetine uymadimcünkü günde 3 ögün yazmislar ki ben 2 ögün hatta 1 ögün yiyen birisi olarak cok fazla geldi ayrica yumurta felan hic yemedim. ama mantigini anladim sabahlari kahve ictim ve hicbir mesrubat icmedim canim. o sekilde verdim . az öncede yazdim ya canim günde 1 ögün yedigim zamanlar kendime cok yükleniyodum mesela 100 gram biftek yazmislar ama ben 1 oturusta 300-400 gram yiyoodum ohhhh yaginada baniyodummmm sonucta ne diyet kaliyodu ne de bisiy ama suyumu ihmal etmedim hafif seyler yemeye calistim. zaten tatliyla cikolatayla aram yok derken 7 günde 4 kilo verdim canim

kızlar ben bide dün şu hollywood diyetine baktım millet baa kilo vermiş
onumu yapsam bu hafta
ilk 2gün sadece meyve suyu bayarmı ki ama hızlı verdiriyomuş
yok kız takatimiz kalmaz bizim.bi diyet edek hep berebar diye tıpır tıpır döküldük

günde bir ögünmüüsen 4 kilo değil daha fazla bilem verirdin.değil 48 sen bu yemeyle 40 kilo olurun bacım.tatlıyla aram yok diyon.günde tek ögün yiyom diyon..eee kolay kolay gider sendeki kilo..iyi iyi..

kızlar ben diyete başladığım gün göbişimin resmini çekmiştim şimdide yeni halimi çektim koyıyım mı heheheh

valkla kizlar su 3 gündür felan diyete uymuyorum maglumm arkadaslarla fealn bulustugumuzda hobili girtlak yiyozz ama yinede simdi 56 dayimmm masaaalhhh
valla onu bunu bilmem anacimm bogazini tutunca zayifliyorsun birde su icincee gercii su icince tuvaletten cikmiyorsun o ayri mesele zeynep beni bulamdigi zaman artik direkt tuvaletin kapisina dayaniyooo yakinda yavrumm cis cis derse hic sasmam vallaa kizz fatolinn su hollw. diyetine de bi bakam anacimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…