2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

ayşegül son halini ekle hele kız merak ettim...bende şöyle 3-5 versem eklicemde..kaplumbağa hızıyla veriyorum malum...valla kilo veren eklesin anacım..motive oluruz..
beni gördün mü ekledim ben heheh
hemde ne motive oluyosun ya bende kendime şok oldum

hee ben şimdiden girdim fato .bi galeta yidim form cayı içtim şimdi bi elma yiyceedim vazcaydım

hadi bakalım bende bugün araba tekeride yok galetede akşam alıcak ferhat
bi elma yerim sonra en yeşilinden hehehe
ben koparayım kıs kafanı ayıpsın yada paintte boya yüzünü heheh

gördm canım pek beğendm süper görünüyo..zaten benm canımı sıkanda göbüş o gitse pek hoş olcak...

ayşegül hani kız foto..burak ortalığı yıktı...fotoya bakcam diye kalkmıyorum hayde bacım

serap burcu fatocum tebrikler
ayşegülcüm inşallah bu hafta görürsün 59u yine ne görmedim canım ya maydanoz kürünümü yazmıştın ama ben katıldım ya aranıza en zayıfıfnızmışım gibi okuyom cnm valla kız sen hangi kür yaptın bıktım demişin ben bilmiyodum

ayşegül nasıl belli değil ya çok belli valla aralarında ne kadar var bu fotoların...kız zayıfsın sen sadece dikka et nerene diyet yapıyon maşallah arkadaşıma...

ayşegül nasıl belli değil ya çok belli valla aralarında ne kadar var bu fotoların...kız zayıfsın sen sadece dikka et nerene diyet yapıyon maşallah arkadaşıma...

ay sağol canım yaa.yapıyı fato.artık 31 olcam şurda az kaldı yaş ilerledikçe kilo verimi her zaman azalır.şmdiden zayıf olayımda nede olsa ilerde kilo alırım..

evet resim bu kadar yerleşti canım anla artık ilk resimde kapladı resmen ama içinci gayet rahat sığdı hehehe
maş. maş. rakibem gidiyo kilolar
sağol rakibem.yaw iyi ettik bee.bence herkesin bi rakibi olsun böyle daha gaza geliriz belkim.hımm.

hemen bakılorumm.

bacakların ne kadar ince maşallah

yok gıı..basenlerimini maşallıhı var daha.göbek epey gitit ama basenlerdende vermeliyim.tabi eskiye oranla iyiyim şükür.

ogle arası: turk kahvesı ve 1 lokum

ogle: 1 tabak bulgur pılavı 3 kasık yogurt

ıpek uyuyunca bakıcam gecmıse kızlar.

aynen kızlar böyle rakip olmak daha mı avantajlı olur dersiniz
ayşegülüm sen yandın bana çattın hehehe kaçamak yapmazsın artık

bende arada ecrinin meyve püresinden aldım bi kaç kaşık
şimdide acılı makarna
yoğurt üstünede rezene çeyı içicem

kızlar gerçektende akşam yemeğini azaltmak baya işe yaradı yahu

ben bide akşam yemeğini erken yaptım bu hafta 5le 6 arası oda işe yaradı diye düşünüyorum

fatoşum bu hareketleri yap canım süper işe yarıyo
ben yapmıştım baya fark etti bende ama dikişlerimden dolayı yapamıyorum bu ara spor
birazdaha zaman geçsin öyle inş. ama şiddetle tavsiye diyorum spor yani

ogle arası: turk kahvesı ve 1 lokum

ogle: 1 tabak bulgur pılavı 3 kasık yogurt

ıpek uyuyunca bakıcam gecmıse kızlar.
afiyet olsun.

hahaketen ben bi eşleştireyim bacıları:)
valla yemedim daha fato.ama bi gözümde bakıyo yaaa..benden pek rakipte olmaz

fato evet erkene almak güzelde 5-6 çok erken yaa.ben 7 de yapıyorum akşam yemegini .acıkırsam bi tanede meyve yiyorum.
bende 1 aydır hiç spor yapmıyorum yaa.üzülüyorum aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…