ibrahim saraçolğlu halt etmiş.bir ayda 2 kilomu olur yaa.4-5 kilo iyidir diyorlar bide bumu çıktı..
bacım koyamıyom.kafamı koparıp koycem yapamıyom koparamadım
beni gördün mü ekledim ben hehehayşegül son halini ekle hele kız merak ettim...bende şöyle 3-5 versem eklicemde..kaplumbağa hızıyla veriyorum malum...valla kilo veren eklesin anacım..motive oluruz..
hee ben şimdiden girdim fato .bi galeta yidim form cayı içtim şimdi bi elma yiyceedim vazcaydım
beni gördün mü ekledim ben heheh
hemde ne motive oluyosun ya bende kendime şok oldum
hadi bakalım bende bugün araba tekeride yok galetede akşam alıcak ferhat
bi elma yerim sonra en yeşilinden hehehe
ben koparayım kıs kafanı ayıpsın yada paintte boya yüzünü heheh
gördm canım pek beğendm süper görünüyo..zaten benm canımı sıkanda göbüş o gitse pek hoş olcak...
gördm canım pek beğendm süper görünüyo..zaten benm canımı sıkanda göbüş o gitse pek hoş olcak...
tabi burada pek belli değil yağlarım ama şuan epey bi fark var tabi.teşekkürler fato.
ayşegül nasıl belli değil ya çok belli valla aralarında ne kadar var bu fotoların...kız zayıfsın sen sadece dikka et nerene diyet yapıyon maşallah arkadaşıma...
sağol rakibem.yaw iyi ettik bee.bence herkesin bi rakibi olsun böyle daha gaza geliriz belkim.hımm.evet resim bu kadar yerleşti canım anla artık ilk resimde kapladı resmen ama içinci gayet rahat sığdı hehehe
maş. maş. rakibem gidiyo kilolar
bacakların ne kadar ince maşallah
afiyet olsun.ogle arası: turk kahvesı ve 1 lokum
ogle: 1 tabak bulgur pılavı 3 kasık yogurt
ıpek uyuyunca bakıcam gecmıse kızlar.
hahaketen ben bi eşleştireyim bacıları:)aynen kızlar böyle rakip olmak daha mı avantajlı olur dersiniz
ayşegülüm sen yandın bana çattın hehehe kaçamak yapmazsın artık
bende arada ecrinin meyve püresinden aldım bi kaç kaşık
şimdide acılı makarna
yoğurt üstünede rezene çeyı içicem
kızlar gerçektende akşam yemeğini azaltmak baya işe yaradı yahu
ben bide akşam yemeğini erken yaptım bu hafta 5le 6 arası oda işe yaradı diye düşünüyorum
fatoşum bu hareketleri yap canım süper işe yarıyo
ben yapmıştım baya fark etti bende ama dikişlerimden dolayı yapamıyorum bu ara spor
birazdaha zaman geçsin öyle inş. ama şiddetle tavsiye diyorum spor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?