2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Ay işler çok yoğun kaçırdım muhabbeti kim kimle eşleşti ne yapıyoruz
1300 kalorilik diyeti yazdırıyım bende

seni zeyneple eşleştirdik bacı.haftaya ondan daha fazla kilo vercen ona göre..

bak anacım gördünüzmü yemiyo yaa..ben çatlamayayımda kim catlasın..he babam bende bi elma yedim..valla kaşamı bekleyemeyecegim bide gaületa yerim..sonrada akşam yemegi.

Bendede bugün ara öğün yok valla unuttum su içtim şimdide soda içtim
çörek otlu bisküvi yiyim bari 2 tane
tamam zeynepcim diyettaşım benimmm hıhıhı
bu hafta adet olucam belkide gitmez benden hiççç
öğlen karnıbahar ve yoğurt yedim ekmek yemedim

ayşegül 2 resim arasında göbek olayında fark yok çünkü eski halindeki resimdede göbek bağırmyor zaten.koyu renk ya çok belli değil ama enine vermişsin gibi daralmışsın sanki.ama resimelr fatonun ki kadar net değil ya yada bi noktaya odaklanılmamış ya çok fark belli olmuyor.

hahahah ay çok eğlenceli olcak bu rakibelik hadi bakalım ama kim ne yiyosa hadi bakalım

ecrin uyandı ben kızımla ilgilenem öptüm hepinizi görüşrük sonra

gülümmm yeme yeme pazartesi karşıma iyi çık hhheheheh

kızlar selam,

hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum kilolar gitmiş süpersiniz, ben de çok heveslendim sizinle başlarken ama gelemedim, şimdi hazırım kilo kaybetmeye :)

sizden destek bekliyorum, şu anda 74 kg yum, ve doğum öncesi kiloma 9 kilom var, hiç acelem yok, 2 ayda zamana yayarak planlı bir şekilde kiloları vermek niyetindeyim, bana önerilerinizi bekliyorum, sizin deneyiminiz var nihayetinde dimi, ayşegül ve zeynep özellikle sizden lütfen

hg canım hadi Allah kolaylı versin sanada

inş. sağlıklı bi şekilde gider kilolar
gülüm şimdi sana tickerda yapar
benimde 2 kilo kaldı doğum kiloma 1.5 ay oldu başlayalı 6.5u gitti bile istedikden sonra başaramıyacağımız şey yok valla

az önce ceviz yidim

evet burcu bu resimlerde pek iyi çıkmamış.ama yook benimde göbek kötüydü bacım.oturdummu göbekte oruyorduama evet enine bi daralma oldu şükür.şimdiki halimde iyi artık.yani bundan sonra veremesemde çok üzülmem iyi gözküyoru artık.ama tabi verecegim kaçış yok.

kızz rakibemm..ben bi yeşal alma yedim.sonracımaa doymadımm gidemde galeta yiyem kıza irezil olmayayım didemk.bide galeta yedim şimdi yaşıy çay içiyom...hee iyi oldu bak bu saat oldu yimedim datluu..

oo çiğdemm hoşgeldinn.buyurrr gelll.senide eritekk.gel bacım senide listeye dahiledeyim.evet kararlı olmak daha önemli..hazırsan ne zaman başlıyon de bakiimm.74 kilo kötü değil evet bide boy iyi duruyo sende.
şimdi bacım bizde temell şey.dengeli beslenip kendimizı aç bırakmadan az yiyerik zayıflama.
3 ana ögün.bazı arkadaşlarda 3 ara ögün yada 2 ara ögün olarak kendi istegin bilir tabi.böyle besleniyoruz.bizde öneli bi nokta var akşamki meniüzü hafif tutuyoruz.yani çok tıkınmıyoruz..birazda akşam yemegini erken yiyoruz mesela 7 gibi.o saatten sonra eğerki acıkırsak meyve yiyoruz olmadı yeşillik falan midemizi dinlendirmeye ekiyoruz.sabh güzel bi kahvaltı öglen doyuruc.akşamda hafif yemek kilo veremi için iyi oluyo bacım.unlara uy.tatlıyı kes.bir ayda 6 kilo verersin emin ol.
gele sanada bi ticker yapayım kilo tickeri.
hedef kilo
başlangıç kilo
şuanki kilonu yaz sanada ticker yapalım.senedi takibe alalım.
burda ne yiyorsak yazıyoruz.sabah şunu yedim ögle.ara akşam .şunu içiyom bunu yedim.haa kötü zararlı şey yediysekte yazıyoz .kızıyoz.yeme diyozpaçartesiden pazartesiye tartılıp bildirim veriyoruz.iyi kilo vereni alkışlıyoz.veremeyene destek veriyoruz.menülerimiz paylaştığımız için eleştiri yapıyoz yemeklerimimze.yada güzel diyoz.eyli düşüncelerimizi söylüyoruz..
e ozaman hoşgeldin.

bide yeşil cay.mate çay.form cay.beşiy biyerde(emzirmiyorsan) bunları gün içinde içmeye çalışıyoruz.kilo verimi için destekliyo çünkü..
bacım sen sor biz cevaplayak.

ee onun öncesinde ne yedin.allah bilir hiç bişeydir..
valla yedim ben
şimdi yeşil çalımı içiyomm..ohh

ohh maşallah süpersin, benim de niyetim yavaş yavaş senin gibi kg vermek yakınmış kilolarımız da seninle. inşallah benim de gider bakalım..

ay sağol ayşegülcüm, hoşbuldum.
evet allahtan boy var işte bende, ama eski kiloma dönmek istiyorum canım.
canım şu an 74 kg yum, az önce tartıldım, hedefim 65 e inmek, zamanım var, yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum, ben çalışıyorum, sabah kahvaltısını çok düzgün yapamıyorum maalesef, tostla geçiştiriyoruz ne yazık ki h.içi, öğlen yemeği de ne sipariş verirsem, ama akşam üstü krizim var işte, çok kötü bi alışkanlık,ondan vazgeçmem gerek, çok abur cubura alışmışım maalesef, akşam yemeği de 8 gibi yiyorum, ama işin iyi tarafı ben makarna pilav yapmam hiç evde, annemde yeriz arada bir,onda hiç eksik olmaz :)

bugünden sonra dikkat etmeye başlayacağım, iş yoğunluğundan belki gün içinde sizin kadar aktif olmayabilirim ama günlük ve öğünlük yediklerimi sizinle paylaşır, sizinkileri de okurum canım.

çok tşkler bilgiler için.

bence her hafta farklı kişilerle rakip yapalım.mesela bu hafta benle fato
serap-zeynep
burcu-sibel
fatoş-fatma gibi
diger hafta deigşir
ne dersiniz.
ama ama ama burcu ilaç kullanıyo nasıl olacak..yarışabilirmiyiz ki...yoksa olabilir iyi fikir...
hee.yapacın kız az motive.verecegin kilo epey azaldı burcu yaparsın.o kadar eek boşa gitmesin.byoksa kendine gcenemiyorsan okalan anne everdigin pakate geri al

kızlar yaa bu benim..sizce nasıll
ayşegül çok hoş olmuşsun baya belli verdiğin anacım..maşallah gitsin kilolar..

bende tartıldım geldm...net gitmşti yeni geldi..pek memnun olmadım da hadi neyse..pazar günü mahfettim ben diyeti ..oklava gelsin bana...

600 gr vermşim..tok karna tartıldım..domates soslu makarna yedim gittm..

rica ederiz canım.bende akşamları abur cubur çok severim valla gündüz yiyorum arada kaçamak oluyo ama akşam yemiyorumkesinlikle.
sana ticker yaptım al bakiimm.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wUoEbaR/weight.png bunu kopyala ve kontrol paneli var üstte orayı tıklayıp profilim değiştir var orayı tıklayıp seceneklerde çizelge var onu koplayalyıp yapıştır ve altta kaydet var orayıda kaydet tamamıı..
Weight Loss - Diet Ticker bunuda al sakla.kilo verdikçe burdan düzeltme olacak çünkü..istersen sık kulanılanlara ekle.istersen kaydet.işte bu hep sana lağzım olacak..
pın kodunuda unutma nickini yaptım.: demhant

sibel bacım ozaman sende ilaç kullanacaksın:))))
kız her hafta degişecek.bilmeyiz orasını.artık ilaçkulanır gibi kilo vercen:))))))))

sağol sibelcim evet fark var tabi ama pek resimde elli değil gibi.ama pek dubaydım yaa.şükür.

Son düzenleme:
ay şiştim pehhhh yedim ama şiştim akşam 7 de ersin gelince dr a gidicez acile,çorba içicem sadece başka bişi yemem bugun gelince de bi eun dlma yer yatarım. ohhh mis,akşam az yemek çok farkettiriyo.

çiğdem canım,kilon hiç abartı değil. fazla var ama verebilirsin rahatlıkla. ben 83.8 hadi yuvarlayalım 84 kilodan 76.5 e indim. 65 e inene kadar durmicam.
neler yapıyoruzzz
öncelikle kendimizi hiç ama hiç aç bırakmıyoruz. 2-3 saatte bi küçük bi kraker de olsa ye ki miden,metabolizman çalışsın. günlük 1300-1400 taş çatlasın 1500 kaloriyi geçmemeye çalışıyoruz.
işin aslı az az,sağlıklı ve sık sık yemek. az da hareket tabi...
kendini mahrum bırakma bişeyden ölüm orucuna gerek yok. canın bişey isterse makul ölçülerde ye,ama bi sonraki öğünden kıs. buradan oku bizim ne yediğimizi naptığımızı az çok öğünler hakkında bi fikrin olur.
10 kg versen ohhhh dal gibi olursun boyun da var. 10 kg ne ki yapabilirsin canım...

o zaman 600 gr dan fazladır tabi.ama sen genede tickerini 600 gr yap.haftaya daha güzel çıkar işte..iyi iyi 600 gr çok güzel bide yemiş halin yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…