Ay işler çok yoğun kaçırdım muhabbeti kim kimle eşleşti ne yapıyoruz
1300 kalorilik diyeti yazdırıyım bende
araba tekerimde yok bugün ama genede canım bişey istemiyo
akşama çorba salata gecede elma yer kapatırım günü çatla gülümmmm hehehe
zeyno güzel liste hem doyurucu bende ki listeye benziyo ama bi uyamadım poff bu iştah yüzünden
kızlar selam,
hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum kilolar gitmiş süpersiniz, ben de çok heveslendim sizinle başlarken ama gelemedim, şimdi hazırım kilo kaybetmeye :)
sizden destek bekliyorum, şu anda 74 kg yum, ve doğum öncesi kiloma 9 kilom var, hiç acelem yok, 2 ayda zamana yayarak planlı bir şekilde kiloları vermek niyetindeyim, bana önerilerinizi bekliyorum, sizin deneyiminiz var nihayetinde dimi, ayşegül ve zeynep özellikle sizden lütfen
evet burcu bu resimlerde pek iyi çıkmamış.ama yook benimde göbek kötüydü bacım.oturdummu göbekte oruyorduayşegül 2 resim arasında göbek olayında fark yok çünkü eski halindeki resimdede göbek bağırmyor zaten.koyu renk ya çok belli değil ama enine vermişsin gibi daralmışsın sanki.ama resimelr fatonun ki kadar net değil ya yada bi noktaya odaklanılmamış ya çok fark belli olmuyor.
hahahah ay çok eğlenceli olcak bu rakibelik hadi bakalım ama kim ne yiyosa hadi bakalım
ecrin uyandı ben kızımla ilgilenem öptüm hepinizi görüşrük sonra
gülümmm yeme yeme pazartesi karşıma iyi çık hhheheheh
kızlar selam,
hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum kilolar gitmiş süpersiniz, ben de çok heveslendim sizinle başlarken ama gelemedim, şimdi hazırım kilo kaybetmeye :)
sizden destek bekliyorum, şu anda 74 kg yum, ve doğum öncesi kiloma 9 kilom var, hiç acelem yok, 2 ayda zamana yayarak planlı bir şekilde kiloları vermek niyetindeyim, bana önerilerinizi bekliyorum, sizin deneyiminiz var nihayetinde dimi, ayşegül ve zeynep özellikle sizden lütfen
hg canım hadi Allah kolaylı versin sanada
inş. sağlıklı bi şekilde gider kilolar
gülüm şimdi sana tickerda yapar
benimde 2 kilo kaldı doğum kiloma 1.5 ay oldu başlayalı 6.5u gitti bile istedikden sonra başaramıyacağımız şey yok valla
az önce ceviz yidim
hg canım hadi Allah kolaylı versin sanada
inş. sağlıklı bi şekilde gider kilolar
gülüm şimdi sana tickerda yapar
benimde 2 kilo kaldı doğum kiloma 1.5 ay oldu başlayalı 6.5u gitti bile istedikden sonra başaramıyacağımız şey yok valla
az önce ceviz yidim
oo çiğdemm hoşgeldinn.buyurrr gelll.senide eritekk.gel bacım senide listeye dahiledeyim.evet kararlı olmak daha önemli..hazırsan ne zaman başlıyon de bakiimm.74 kilo kötü değil evet bide boy iyi duruyo sende.
şimdi bacım bizde temell şey.dengeli beslenip kendimizı aç bırakmadan az yiyerik zayıflama.
3 ana ögün.bazı arkadaşlarda 3 ara ögün yada 2 ara ögün olarak kendi istegin bilir tabi.böyle besleniyoruz.bizde öneli bi nokta var akşamki meniüzü hafif tutuyoruz.yani çok tıkınmıyoruz..birazda akşam yemegini erken yiyoruz mesela 7 gibi.o saatten sonra eğerki acıkırsak meyve yiyoruz olmadı yeşillik falan midemizi dinlendirmeye ekiyoruz.sabh güzel bi kahvaltı öglen doyuruc.akşamda hafif yemek kilo veremi için iyi oluyo bacım.unlara uy.tatlıyı kes.bir ayda 6 kilo verersin emin ol.
gele sanada bi ticker yapayım kilo tickeri.
hedef kilo
başlangıç kilo
şuanki kilonu yaz sanada ticker yapalım.senedi takibe alalım.
burda ne yiyorsak yazıyoruz.sabah şunu yedim ögle.ara akşam .şunu içiyom bunu yedim.haa kötü zararlı şey yediysekte yazıyoz .kızıyoz.yeme diyozpaçartesiden pazartesiye tartılıp bildirim veriyoruz.iyi kilo vereni alkışlıyoz.veremeyene destek veriyoruz.menülerimiz paylaştığımız için eleştiri yapıyoz yemeklerimimze.yada güzel diyoz.eyli düşüncelerimizi söylüyoruz..
e ozaman hoşgeldin.
ama ama ama burcu ilaç kullanıyo nasıl olacak..yarışabilirmiyiz ki...yoksa olabilir iyi fikir...bence her hafta farklı kişilerle rakip yapalım.mesela bu hafta benle fato
serap-zeynep
burcu-sibel
fatoş-fatma gibi
diger hafta deigşir
ne dersiniz.
ayşegül çok hoş olmuşsun baya belli verdiğin anacım..maşallah gitsin kilolar..hee.yapacın kız az motive.verecegin kilo epey azaldı burcu yaparsın.o kadar eek boşa gitmesin.byoksa kendine gcenemiyorsan okalan anne everdigin pakate geri al
kızlar yaa bu benim..sizce nasıll
ay sağol ayşegülcüm, hoşbuldum.
evet allahtan boy var işte bende, ama eski kiloma dönmek istiyorum canım.
canım şu an 74 kg yum, az önce tartıldım, hedefim 65 e inmek, zamanım var, yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum, ben çalışıyorum, sabah kahvaltısını çok düzgün yapamıyorum maalesef, tostla geçiştiriyoruz ne yazık ki h.içi, öğlen yemeği de ne sipariş verirsem, ama akşam üstü krizim var işte, çok kötü bi alışkanlık,ondan vazgeçmem gerek, çok abur cubura alışmışım maalesef, akşam yemeği de 8 gibi yiyorum, ama işin iyi tarafı ben makarna pilav yapmam hiç evde, annemde yeriz arada bir,onda hiç eksik olmaz :)
bugünden sonra dikkat etmeye başlayacağım, iş yoğunluğundan belki gün içinde sizin kadar aktif olmayabilirim ama günlük ve öğünlük yediklerimi sizinle paylaşır, sizinkileri de okurum canım.
çok tşkler bilgiler için.
ama ama ama burcu ilaç kullanıyo nasıl olacak..yarışabilirmiyiz ki...yoksa olabilir iyi fikir...
ayşegül çok hoş olmuşsun baya belli verdiğin anacım..maşallah gitsin kilolar..
bende tartıldım geldm...net gitmşti yeni geldi..pek memnun olmadım da hadi neyse..pazar günü mahfettim ben diyeti ..oklava gelsin bana...
600 gr vermşim..tok karna tartıldım..domates soslu makarna yedim gittm..
ayşegül baya incelmişssin kız sopa gibi duruyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?