afiyet olsun kızlar
bende ögle
2 kepce yogurt çorbası
4 köfte büyükgnde.ızgara et.
salata yedim
sonracımaa arkasındandabi paket çikolata kaplı eti form yedim
ne edem .valla yedim..akşamadaha za tutarım..
kızlar bi soru size
şu form biskmüvilerinde kalori hesabına bakılyoruzya mesela 40 gr paket.40 gr paket 170-485 calori diyo.ee bunun hangisini baz alcaz.şmdi bi paketin hepsi 177 kalorimi yoksa 485 kalorim.yoksa tekimi 177 kalori paketin hepsimi 485 kalori oliyy..:26:
ENERJİ 170 KALORI 485 diye biliyorum ben.1 tanesi değil 1 paketin hepsi 485 kalori yani.
ya onlar çok kalorili 485 / 4 tane mi var içinde tanesi 121 kalori oluyor.6 elmaya eş.
en iyisi meyve yemek yada ara öğün 1 domates yada 1 salata falan olmalı.içine un giren herşey sebze-meyveden çok daha fazla kolariye sahip.
evden çıkmadan ilacımı ve sirkeli suyumu içtim ama bu sabah sirkeli sudan acayip iğrendim akşamda kötü olursam ara vereceğim.
Duru yu bıraktım annemlere başım döndü 1 elma yedim yola öyle çıktım.
ofistede bu sabah kahvaltıda 5 kaşık konfleks i light süt ile yedim.
ara öğün 2 tane altınbaşak.
öğlende domates-salata-2 zeytin -peynir ve 1 dilim ama büyük dilimdi çavdar ekmeği yedim.
şimdide yeşil çay içiyorum.
Suat a yağlı gevrek aldım çekmecede pis pis gözüme takılıyor.niyeti bozmam umarım.
ımm birileri çikolata yemişşş:)))
pazartesi zafer benim olcak sanırsam
ben bugün öğlen koca bi tabak salata yedimm ımmm
1.5 litreye yakın su içtim
daha da bişey yemedim tıkadılar fena
akşama çorba salata yicem gene belki birazda bulgur pilavı
kaçamak yapmayın şiiiiiii
ben şimdi 2010 şubat annelerinden baktım tam hatırlmıyordum hamile kaldığım kiloyu.60 kiloymuşum bu ne demek oluyor 62 olan hedefi 60 kiloya çekiyorum.çektim gitti...
ben şimdi 2010 şubat annelerinden baktım tam hatırlmıyordum hamile kaldığım kiloyu.60 kiloymuşum bu ne demek oluyor 62 olan hedefi 60 kiloya çekiyorum.çektim gitti...
ÇEKEMİYORUM ŞİFREYİ YİNE ALMIYOR POFFFFFFF
az kalmış 62 ye valla burcu senin de, süpersin.
hep hedeflediğimizde kalmalıyız aslında, ay darısı benim başıma yahuu :)
Bende bugün yiyemedim doğru dürüst canım istemiyor
burcu az kalmış hedefine canım yaa tebriklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?