2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

arada bi galeta yedim.bugan çok koşturdum yaa.daha yeni yedim ara ögünümü.şimdi kızı uyuttum koştur bi pilav ve salata yapayım ..yetişirsem gelirim.byy.

aman ekmek kilodan başka bi işe yaramıyo ben 2 aydır ekmeğide şekeride çıkarttım hayatımdam

ben günde 1 saat spor yapıyodum ve titreşimli bel kemeri takıyodum ameliyat yerim şişti(sezaryan )dr.a gitti,m iç iğlerin reaksiyona uğramış dedi bıraktım onları
ama 1 haftadır mekik çekiyorum senin doğum şeklin nasıl normalse az az başlaya bilirsin mekiğe ama sezaryansa 6. ayda öneriyolar dr.lar sporu

bende akşam yemeğimi hazırlıyım
mücver istedi canım fazla kaloriside yokmuş kaç tane yesem ki

yemegim pişiyo.hadi bakemm.
fato kızartmayacaksen evet iyi bi yemek.3 tene yeter kız..

canım ya süpersin 1 saat spor nasıl yapıyosun.ben tembelleşmişim lohusalıkta.

canım ya süpersin 1 saat spor nasıl yapıyosun.ben tembelleşmişim lohusalıkta.

bilgisaraya indirdim ordan yapıyodum ama hafta falan oldu yapamıyorum biraz daha zaman geçsin başlıcam inş. gene sen ufaktan mekik çekmeye başlaya bilirsin sezaryan değilsen

bilgisaraya indirdim ordan yapıyodum ama hafta falan oldu yapamıyorum biraz daha zaman geçsin başlıcam inş. gene sen ufaktan mekik çekmeye başlaya bilirsin sezaryan değilsen

sezaryanım canım ben.mekik için çok erken.ama çocuktan fırsat buldukça ufak ufak müzik açıp dans ediyorum.ama yarım saat bile olmuyo.zaten 10 dk da yoruluyorum.ehhhh dedim ya tembelleşmişim.izindeyim,işede gitmiyorum.

günaydınarkadaşlar nasılsınız dün öğlen çok kaçırmıştım akşam dengeledim yemedim su içtim yattım
şimdide su içiyorum

günaydın serapcım..
bende bugün adet oldum..şişliğim gider bu hafta iyi kilo veririm inş..

sabah börek yedim..birazdan yürüyüşe gidicem yakmam lazım:)

günaydın kızlar sonunda bugün inşallah tartı alıcam kendime unutup eve gelmezsem

bende akşam yemeklerini azalttım dün iki saat yürüdüm oğlum kucağımda bayağı kalori harcamışımdır heralde sizlerde kilo vermeye devam etmişsiniz hepinize kocaman

günaydın..
sabah rutin kahvaltımı ettimm..
serap anaa kız hiçmi bşey lemeydin.e iyi etmemişsin yaaa...şimdide yemiyosun öylemii.bacım olmadıı.kızdımm..
sibel afilet olsun.gider şişkinlik.oh yürüyüş yap bakimm..bende tsim aslında iy olur fakat esiyo yaa..

günaydın canım..
kucağında nasıl yürüdün kız o kaaa..kucakta çocuk taşımasını hiç sevmem çok yorulurum ben...
al al tartıyı senide merak ediyoz bakalım kaç kilosun...

Son düzenleme:

günaydın sağol canım..ay bi rahatladım görünce..içim sıkılıyodu artık..okula toplantıya gidicem ordanda yürücem biraz iyi olur...

günaydın canım..
kucağında nasıl yürüdün kız o kaaa..kucakta çocuk taşımasını hiç sevmem çok yorulurum ben...
al al tartıyı sende merak ediyoz bakalım...

bende sevmemde arabadada durmuyor artık hem arabayı hem onu taşımaktansa sade onu taşırım daha iyi

bende sevmemde arabadada durmuyor artık hem arabayı hem onu taşımaktansa sade onu taşırım daha iyi

doğru diyosun ikisini birden taşımaktansa...zaten yürüyo furkan arada bi bırakıyosundur dinlenirsin..malum bizimki yürümediği için kucakta pek çekilmiyo..

al al tartıya sizin ticker hiç değişmedi zati.off hemde ne kolori harcamısındır senn:)

günaydın sağol canım..ay bi rahatladım görünce..içim sıkılıyodu artık..okula toplantıya gidicem ordanda yürücem biraz iyi olur...

valla iyi olyo bende rahatladım şükür..

doğru diyosun ikisini birden taşımaktansa...zaten yürüyo furkan arada bi bırakıyosundur dinlenirsin..malum bizimki yürümediği için kucakta pek çekilmiyo..

evet arada bırakıyorum nereye gideceğini şaşırıyor hemen kaçmaya başlıyor elini tutuncada bırakmaya çalışıyor dün ona tarak alalım dedim ben bakarken onu yere bıraktım bütün biberon çıngırak ne varsa rafta hepsini almış eline seviniyor zor bıraktık yerlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…