güzeim ben doğmdan çıktığımda 60 kiloydum.lohusalıkmta bende çok feci yedim ve 69 valla gözümü kapatmıştım ama sanırım 70 oldum en son düşün yani.10 kilo aldım lohusalıkta şuan ticterime bakasan daha doğum kiloma yeni geldim.bende ne bulduysal yedimm yedim.ama iyede sütüm oldu.halada iyi şükür.ama hata vete.ye tabiki baklava ama 3 ye.tatlı ye.ama pudıng ye.ayran iç.tavuk ye et ye.ama çikolata yeme.ekmek az ye.spor yapamazsın ama havalar düzeliyo al çocugnu hem o hava alır hem sen yürüyüş yapmış olursun.bol su iç..meyve sularıda iyi süt ediyo ama doğal olanını iç.öyle gider zaten.kolay gelsin.mrb canım evet emziriyorum ama papatya arkadaşımında dediği gibi bir yaşına kadar bol bol yedik içtik şimdi diyet zamanı ama öyle ağır diyet herşeyi azar azar yiyerek zayıflamaya çalışıyoruz ben spor yapamadım arkadaşlardanda pek yapabilen yok sanırım arasıra yürüyüş yapabildik bu kadar canım senin bebişin çokmu küçük kaç aylıkki
evet kızlar benim bebişim küçük daha 4 ayın içinde.biliyorum bende rejim yapılmaz.ama herseyden abartarak yıyorum heralde.bişeleri kısıtlamadan herseyden ölçülü yesem olur ama yapamıyorum.hergun baklava börek yanisizde aslında herseyden yıyosunuz,et,süt... yani bebek için yeterli şeyler yıyosunuz.buna ragmen zayıflıyosunuz.masallah dıyeyım nazar değmesin.
öğle yemeğinde akşam yemeği için haşladığım patatesten yeim..bolca biber bolca maydanozla yanında da koca bardak ayran...
ara öğün elma yedim şimdi...
akşama patatesli börek yapcam..evde açıcam bi tane yerim...
6 gibi yicem onuda...ahaliyle akşam yemeği saatide bi greyfurt daha yicem...
afiyet olsun.
saol canım.bende işte o yuzden size yazdım.aslında siz hem dikkat edıyosunuz hemde sütünüz var süper bu.ben de her gun 1 bardak rezene anason içiyorum.ekmek cok yedım ama kısacam bende artık.zaten süt yapan ekmek değilmiş.spor felan yaptın mı canım sen.arkadaslardan coğu yapamıyomuş
kızartma yaptım canım ve 6 tane yedim heheheyemegim pişiyo.hadi bakemm.
fato kızartmayacaksen evet iyi bi yemek.3 tene yeter kız..
güzeim ben doğmdan çıktığımda 60 kiloydum.lohusalıkmta bende çok feci yedim ve 69 valla gözümü kapatmıştım ama sanırım 70 oldum en son düşün yani.10 kilo aldım lohusalıkta şuan ticterime bakasan daha doğum kiloma yeni geldim.bende ne bulduysal yedimm yedim.ama iyede sütüm oldu.halada iyi şükür.ama hata vete.ye tabiki baklava ama 3 ye.tatlı ye.ama pudıng ye.ayran iç.tavuk ye et ye.ama çikolata yeme.ekmek az ye.spor yapamazsın ama havalar düzeliyo al çocugnu hem o hava alır hem sen yürüyüş yapmış olursun.bol su iç..meyve sularıda iyi süt ediyo ama doğal olanını iç.öyle gider zaten.kolay gelsin.
canım saolasın.kızlar valla herkese teşekkür ederım.moralım bokzuktu.sayenızde daha ıyıyım şimdi.canım ben senle aynı durumdayım.kilo aldım lohusalıkta.dedıklerını dıkkate alcam kesinlikle.
kusura bakmayın kızlar bebekle uğrasıyorum,geç cvp verıyorum.
aman ekmek kilodan başka bi işe yaramıyo ben 2 aydır ekmeğide şekeride çıkarttım hayatımdam
ben günde 1 saat spor yapıyodum ve titreşimli bel kemeri takıyodum ameliyat yerim şişti(sezaryan )dr.a gitti,m iç iğlerin reaksiyona uğramış dedi bıraktım onları
ama 1 haftadır mekik çekiyorum senin doğum şeklin nasıl normalse az az başlaya bilirsin mekiğe ama sezaryansa 6. ayda öneriyolar dr.lar sporu
canım ya süpersin 1 saat spor nasıl yapıyosun.ben tembelleşmişim lohusalıkta.
bilgisaraya indirdim ordan yapıyodum ama hafta falan oldu yapamıyorum biraz daha zaman geçsin başlıcam inş. gene sen ufaktan mekik çekmeye başlaya bilirsin sezaryan değilsen
günaydın kızlar sonunda bugün inşallah tartı alıcam kendime unutup eve gelmezsem
bende akşam yemeklerini azalttım dün iki saat yürüdüm oğlum kucağımda bayağı kalori harcamışımdır heralde sizlerde kilo vermeye devam etmişsiniz hepinize kocaman
günaydın..
sabah rutin kahvaltımı ettimm..
serap anaa kız hiçmi bşey lemeydin.e iyi etmemişsin yaaa...şimdide yemiyosun öylemii.bacım olmadıı.kızdımm..
sibel afilet olsun.gider şişkinlik.oh yürüyüş yap bakimm..bende tsim aslında iy olur fakat esiyo yaa..
günaydın canım..
kucağında nasıl yürüdün kız o kaaa..kucakta çocuk taşımasını hiç sevmem çok yorulurum ben...
al al tartıyı sende merak ediyoz bakalım...
bende sevmemde arabadada durmuyor artık hem arabayı hem onu taşımaktansa sade onu taşırım daha iyi
günaydın kızlar sonunda bugün inşallah tartı alıcam kendime unutup eve gelmezsem
bende akşam yemeklerini azalttım dün iki saat yürüdüm oğlum kucağımda bayağı kalori harcamışımdır heralde sizlerde kilo vermeye devam etmişsiniz hepinize kocaman
günaydın sağol canım..ay bi rahatladım görünce..içim sıkılıyodu artık..okula toplantıya gidicem ordanda yürücem biraz iyi olur...
doğru diyosun ikisini birden taşımaktansa...zaten yürüyo furkan arada bi bırakıyosundur dinlenirsin..malum bizimki yürümediği için kucakta pek çekilmiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?