hiç dikkat etmiyorum ama gün içinde süt ve yoğurt yemek lazım,
son bir haftadır beni kim görse ne kadar zayıflamışsın diyor hatta kilo al diyenler bile oluyor, sanırım son bir iki haftadır içtiğim limon beni iyice inceltti kilo çok farketmesede giysilerimden anladım bir bedene yakın küçüldüm.
ne limonu bacım ya.
ben bıraktım artık metabolzam çayı falan.zaten elma sirkesi hiç içmiyorum.ohoo çok işim var benim sanırım.
İki haftadır elma sirkesi içiyorum ve fatoşun dediğini yapıyorum
sabah kalkınca
1 yemek kaşığı elma sirkesi
1 yemek kaşığı limon
1 yemek kaşığı su karıştırıp içiyorum aynını yatarkende yapıyorum
sonra içtiğim yeşil çaylara ve diğer bitki çaylarına da limon sıkıyorum.
limon yeşilçayın etkisini çok artırıyormuş.
İki haftadır elma sirkesi içiyorum ve fatoşun dediğini yapıyorum
sabah kalkınca
1 yemek kaşığı elma sirkesi
1 yemek kaşığı limon
1 yemek kaşığı su karıştırıp içiyorum aynını yatarkende yapıyorum
sonra içtiğim yeşil çaylara ve diğer bitki çaylarına da limon sıkıyorum.
limon yeşilçayın etkisini çok artırıyormuş.
elma sirkesini ben bıraktım yavvv..burağın yüzü kabardı isilik olmuş gibi kabardı..aklıma bu geldi..ayşegül sende olmuştu sanırım...bırakınca geçti yoksa iyiydi o..bende yaptım bikaç gün öyle...
limon derken limonlu su dimi...sabahları içtiğin...
hee alıym deseydin verene kadar alnımızın damarı çatlıyo...
fatma senin ideal kilona bişey kalmamış valla...2 kilocuk kalmış ne güzel..bana daha ooo 10 kg var..ayy yaz gelmeden versem iyi olcaktı ama zor gibi...birazı yaza kalcak pöfff...
bir tane form çayım kalmıştı onu iciyorum şimdi almayayamı.şimdilek.elimde mate ve yeşil çay var onlar bitene kadar almayacaım bişey.
şimdi bi galeta ve elma yedim.üstüne form çayı içiyorum
hımm.peki elma sirkesi bağırsaklarında bi sorun teşkil etmiyormu.wc gibi.bende çok yaptı üç gün sonrada bıraktım yaa.evde öylece duruyo.bende istiyorum aslında içmeyi.ben yarın bi kaz daha deneyeyim bakalımm.
hımm limon sıkma fikri güzel tabi.teşekkürler.
elma sirkesini ben bıraktım yavvv..burağın yüzü kabardı isilik olmuş gibi kabardı..aklıma bu geldi..ayşegül sende olmuştu sanırım...bırakınca geçti yoksa iyiydi o..bende yaptım bikaç gün öyle...
hadi yaa.evet bizdede oldu.yani aslında ondanmı oldu yoksa gerçekten şu keçi sütümü alırji yaptı hepsimi etkiledi bilemiyorma ma orktum kestim bende..
selam kızlar ben geldim memleketteydim ayrı kaldım 3 haftadır sizin diyetler ve kilolar iyi gitmiş maaşallah bende kilo almamışımböyle teselli ediyim kendimi gerçi aç karnıma tartılamadım bid e yol şişkinliği vekırmızıların şişkinliğiyle 67.7 geldimsanırım almamışım neyse artıkın kaldığımız yerden devam
selam kızlar,
sabah kahvaltıda beyaz peynirli tostumu yedim, arada bişey yiyip içmiyorum su dışında.
az önce de ızgara tavuklu salata bi dilim çavdar ekmeğim ile yedim, herkese afiyet olsun şekerler...
selam kızlar ben geldim memleketteydim ayrı kaldım 3 haftadır sizin diyetler ve kilolar iyi gitmiş maaşallah bende kilo almamışımböyle teselli ediyim kendimi gerçi aç karnıma tartılamadım bid e yol şişkinliği vekırmızıların şişkinliğiyle 67.7 geldimsanırım almamışım neyse artıkın kaldığımız yerden devam
serap kız epeydir sen kaçamak etmiyordun.neyse olur böyle arada.Kızlar yaa bugün öğlen yemeğim mahvoldu müşteri geldi yemeğe götürdü bizi zorla yemek yedirdi adam yaa söylemesi ayıptır iskender yedim bide tatlı almış bi dilimde ondan yedim adam yemezsen ölümü gör diyo delimi ne yapp ben ne yapıcam şimdi offf
selam canlar dünden beri giremedim pek ferhat evdeydi
dün yediklerim saat 4gibi memelen yumurtasız 2ç.kaşığı az ekmekli
6 dada bulgur pilavı yedim
10 gibide bi yeşil elma yedim
bu sabah sirke içmedim
kahvaltıda patates salatı yaptım 2 küçük patatesten
biraz peynir 1 küçükte sigara böreği yedim pofff
arada bi elma yedim dahada bişey yemedim ecrin uyansın onla yayla çorbası içerimm
bu arada dün dr. tw yemeklerinize pul biber katın dedin metabolizmayı iyi çalıştırıyomuş ne yiyosam katıyorum valla severimde acıyı benden bu kadar şimdilik akşama yemek yapmadım daha ne yapsam diye düşünüyorum pofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?