2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

limon derken limonlu su dimi...sabahları içtiğin...
hee alıym deseydin verene kadar alnımızın damarı çatlıyo...

Son düzenleme:
fatma senin ideal kilona bişey kalmamış valla...2 kilocuk kalmış ne güzel..bana daha ooo 10 kg var..ayy yaz gelmeden versem iyi olcaktı ama zor gibi...birazı yaza kalcak pöfff...

ama evet galeta fikrine katıloyrum.ben çıkarmalıyım ayatımdan.bunlar bitsin almayayacagım.şu meyve olayıda doğru.ama elma yokmu yaa.

bir tane form çayım kalmıştı onu iciyorum şimdi almayayamı.şimdilek.elimde mate ve yeşil çay var onlar bitene kadar almayacaım bişey.
şimdi bi galeta ve elma yedim.üstüne form çayı içiyorum

ne limonu bacım ya.
ben bıraktım artık metabolzam çayı falan.zaten elma sirkesi hiç içmiyorum.ohoo çok işim var benim sanırım.

İki haftadır elma sirkesi içiyorum ve fatoşun dediğini yapıyorum
sabah kalkınca
1 yemek kaşığı elma sirkesi
1 yemek kaşığı limon
1 yemek kaşığı su karıştırıp içiyorum aynını yatarkende yapıyorum

sonra içtiğim yeşil çaylara ve diğer bitki çaylarına da limon sıkıyorum.
limon yeşilçayın etkisini çok artırıyormuş.

hımm.peki elma sirkesi bağırsaklarında bi sorun teşkil etmiyormu.wc gibi.bende çok yaptı üç gün sonrada bıraktım yaa.evde öylece duruyo.bende istiyorum aslında içmeyi.ben yarın bi kaz daha deneyeyim bakalımm.
hımm limon sıkma fikri güzel tabi.teşekkürler.

elma sirkesini ben bıraktım yavvv..burağın yüzü kabardı isilik olmuş gibi kabardı..aklıma bu geldi..ayşegül sende olmuştu sanırım...bırakınca geçti yoksa iyiydi o..bende yaptım bikaç gün öyle...

hadi yaa.evet bizdede oldu.yani aslında ondanmı oldu yoksa gerçekten şu keçi sütümü alırji yaptı hepsimi etkiledi bilemiyorma ma orktum kestim bende..

limon derken limonlu su dimi...sabahları içtiğin...
hee alıym deseydin verene kadar alnımızın damarı çatlıyo...

yok ya ne alması, daha da vericem inş.

fatma senin ideal kilona bişey kalmamış valla...2 kilocuk kalmış ne güzel..bana daha ooo 10 kg var..ayy yaz gelmeden versem iyi olcaktı ama zor gibi...birazı yaza kalcak pöfff...

Az kaldı sibelcim ama 59 olayımda çekerim biraz daha, sende verirsin fazla takma kafana

bir tane form çayım kalmıştı onu iciyorum şimdi almayayamı.şimdilek.elimde mate ve yeşil çay var onlar bitene kadar almayacaım bişey.
şimdi bi galeta ve elma yedim.üstüne form çayı içiyorum

form çayı bende fazla içmemeye çalışıyorum,
elma ve hurma yedim ara ögün olarak

bende hiçbişey yapmıyor gayet normalim hatta anormalim bağırsaklarım :78:

bizim dana emmediği için öyle bir sıkıntım yok olmadı yane

hadi yaa.evet bizdede oldu.yani aslında ondanmı oldu yoksa gerçekten şu keçi sütümü alırji yaptı hepsimi etkiledi bilemiyorma ma orktum kestim bende..

emzirmeyi bırakınca içersin sende bacım, yada tekrar bi dene bakalım olacak mı yine

selam kızlar,

sabah kahvaltıda beyaz peynirli tostumu yedim, arada bişey yiyip içmiyorum su dışında.

az önce de ızgara tavuklu salata bi dilim çavdar ekmeğim ile yedim, herkese afiyet olsun şekerler...

selam kızlar ben geldim memleketteydim ayrı kaldım 3 haftadır sizin diyetler ve kilolar iyi gitmiş maaşallah bende kilo almamışım böyle teselli ediyim kendimi gerçi aç karnıma tartılamadım bid e yol şişkinliği vekırmızıların şişkinliğiyle 67.7 geldimsanırım almamışım neyse artıkın kaldığımız yerden devam

mrb canım sen emziriyo musun? bende emziriyorum.nasııl zayıfladın,neler yıyerek merak ettım.spor var mı?baska arkadaslara da sordum ama onlar genelde emzirmiyodu.saol şimdiden canım.

Kızlar yaa bugün öğlen yemeğim mahvoldu müşteri geldi yemeğe götürdü bizi zorla yemek yedirdi adam yaa söylemesi ayıptır iskender yedim bide tatlı almış bi dilimde ondan yedim adam yemezsen ölümü gör diyo delimi ne yapp ben ne yapıcam şimdi offf

selam canlar dünden beri giremedim pek ferhat evdeydi

dün yediklerim saat 4gibi memelen yumurtasız 2ç.kaşığı az ekmekli
6 dada bulgur pilavı yedim
10 gibide bi yeşil elma yedim

bu sabah sirke içmedim
kahvaltıda patates salatı yaptım 2 küçük patatesten
biraz peynir 1 küçükte sigara böreği yedim pofff

arada bi elma yedim dahada bişey yemedim ecrin uyansın onla yayla çorbası içerimm

bu arada dün dr. tw yemeklerinize pul biber katın dedin metabolizmayı iyi çalıştırıyomuş ne yiyosam katıyorum valla severimde acıyı benden bu kadar şimdilik akşama yemek yapmadım daha ne yapsam diye düşünüyorum pofff

selam kızlar,

sabah kahvaltıda beyaz peynirli tostumu yedim, arada bişey yiyip içmiyorum su dışında.

az önce de ızgara tavuklu salata bi dilim çavdar ekmeğim ile yedim, herkese afiyet olsun şekerler...

afiyet olsun.kız cakımıyonmu sanki az olmuş gibi..

hoşgeldin kazasız gelmişsiniyi iyi kilo almadan geldinya.vermeyi bırak şükret..

serap kız epeydir sen kaçamak etmiyordun.neyse olur böyle arada.

afiyet olsn.bişey olmaz bacım ya..evet bende biliyorum kırmızı biber atın diyorlar.ebkiden acıyı sevirdim ama kızla doğdukta onra acıyı unuttum vallayemklere falan artık katmıyorum..menemene severim bide patatese.güzel oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…