mrb canım sen emziriyo musun? bende emziriyorum.nasııl zayıfladın,neler yıyerek merak ettım.spor var mı?baska arkadaslara da sordum ama onlar genelde emzirmiyodu.saol şimdiden canım.
afiyet olsun.kız cakımıyonmu sanki az olmuş gibi..
kızlar ara öğünlerde yediiniz elmayı dilimleyin üstüne çok az pekmez gezdirinn sonra tarçın kakao serpinnn muhteşem oluyorrrrrrr
tatlı krizlerinde bunu yapın yiyin kızlar 70.79 kilo topğinde buldum çaldım hehehe
ayy süpermiş tam benlik, yarın getireyim işe bari meyve yemiş oluruz, çok tşk ederizzzz...
nedemek canım inş. işe yarar ben elmayı her türlü yediğim için tatlı krizimde olmadığı için yırtıyorum
bide şu kalex k bar 90 kaloriymiş tatlı krizlerinden ondanda yiyebilirsin az kalorili
ohh ne iyi, ben hamişken her gün elma yiyodum ya, hiç yiyemiyorum şimdi
aa biliyorum kbar ı çok da leziz o iki çeşit, almıştım daha önce, çekmeceme atmıştım :)
sağol bebişim...
kızlar ara öğünlerde yediiniz elmayı dilimleyin üstüne çok az pekmez gezdirinn sonra tarçın kakao serpinnn muhteşem oluyorrrrrrr
tatlı krizlerinde bunu yapın yiyin kızlar 70.79 kilo topğinde buldum çaldım hehehe
yok valla 9.30 da yedim tostu e arada 3,5 saat oluyo o tost beni tok tutuyo öğlene kadar, acıkmadım ayşegülcüm, acıksam muhakkak atarım ağzıma bi yulaflı bi kepekli bişey, ama bu istikrarım öğleden sonra tutmuyo bak misal, salata iyi güzel doyurdu ama akşam üstü kaşınıyorum ben, acaba ne yesem diye dürtüyolar beni
ben de meyveye alıştırmalıyım kendimi ikindide, hiç yemiyorum yaaa öfff pööffff
nedemek canım inş. işe yarar ben elmayı her türlü yediğim için tatlı krizimde olmadığı için yırtıyorum
bide şu kalex k bar 90 kaloriymiş tatlı krizlerinden ondanda yiyebilirsin az kalorili
çok suçluluk duyuyorum yaaa
mrb canım sen emziriyo musun? bende emziriyorum.nasııl zayıfladın,neler yıyerek merak ettım.spor var mı?baska arkadaslara da sordum ama onlar genelde emzirmiyodu.saol şimdiden canım.
hoşgeldin kazasız gelmişsiniyi iyi kilo almadan geldinya.vermeyi bırak şükret...
mrb canım evet emziriyorum ama papatya arkadaşımında dediği gibi bir yaşına kadar bol bol yedik içtik şimdi diyet zamanı ama öyle ağır diyet herşeyi azar azar yiyerek zayıflamaya çalışıyoruz ben spor yapamadım arkadaşlardanda pek yapabilen yok sanırım arasıra yürüyüş yapabildik bu kadar canım senin bebişin çokmu küçük kaç aylıkki
evet kızlar benim bebişim küçük daha 4 ayın içinde.biliyorum bende rejim yapılmaz.ama herseyden abartarak yıyorum heralde.bişeleri kısıtlamadan herseyden ölçülü yesem olur ama yapamıyorum.hergun baklava börek yanisizde aslında herseyden yıyosunuz,et,süt... yani bebek için yeterli şeyler yıyosunuz.buna ragmen zayıflıyosunuz.masallah dıyeyım nazar değmesin.
pınar hanm ben doğumdan sonra çok dikat ettim yediklerime 70 kiloyla hamile kaldım 95le doğuma girdim doğumdan 14gün sonra tartıldığımda 79dum çok şişliğim vardı kilo değil
eve getirilen tatlıydı börekti o tür şeyleri sadece tadımlık yiyodum sadece ekmeği çok az yiyodum süt olsun diye bol su ve rezene çayı içiyodum yani süt olsun diye yemek yemedim hiç böyle 74 kiloya kadar düştüm
ama kış girince 4 kilo aldım evde oturmaktan şimdi hedefim 65 hala emziriyorum kızımı sütümde var yani yemek işe yaramıyo sadece kilo olarak geri dönüyo
saol canım.bende işte o yuzden size yazdım.aslında siz hem dikkat edıyosunuz hemde sütünüz var süper bu.ben de her gun 1 bardak rezene anason içiyorum.ekmek cok yedım ama kısacam bende artık.zaten süt yapan ekmek değilmiş.spor felan yaptın mı canım sen.arkadaslardan coğu yapamıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?