ayy burcu bende sevmem yogurdu.valla zoraki yiyom.ben neyi severim biliyormusun.süzme yogurt.hımm bayılırımm..bide bidee ankarada meşhurdur koyun yogurduuu.ikisini severi işte.süzme yogurt alıyoru eve ben yiyom.koyun yogurdunuda en son annemin ellirinden yemiştim.çok özledim valla o yogurdu.ahh bu yıl gidecegim ankaraya valla eve bile getirmeyi kararlıyım.off acıktım..
kızz biz senle az benziyoz haa:) bende everim nutella.evdede var eşim kahvaltıda çok eviyo.ahh inanbi sürümlük bile almıyorum aldımmı hepsin bitiririm bende.dayanamam.of
hımm kalori hesabını o zaman 177/485 se 177 yi baz alcaz dimi.neyse ozaman çok diilmiş yaa.
afiyet olsun.sen geçen haftadan biye bu hafta daha az yer oldun..bacı bu hafta 2 kilo vercee benziyon.
ünaydın dün çarşıdaydım ordan anneme geçtimm
diyet falan kalmadı poffff b yere gitmek istemiyorum kendime hiç hakim olamadım bu hafta ya
kilo veremicem ben bu hafta gibi
günaydınlar nasılsınız bakalım diyet güzelleri
akşam 4 keğçe mercimek yemeği yedim 2 yk da pırasa yedim sonrada spor yaptım biraz elmamı yedim suyumu içtim yattımm
ayşegül az yiyorum ama zorla oda psikolojik bunalımdayım ondanmı neee
ünaydın dün çarşıdaydım ordan anneme geçtimm
diyet falan kalmadı poffff b yere gitmek istemiyorum kendime hiç hakim olamadım bu hafta ya
kilo veremicem ben bu hafta gibi
süzme yoğurtu bende severim ama babaannemin yaptığından olsun mümkünseekşi peynir gibi sert ımmmhhh.hamileyken babaannemin yoğurtu dedim durdum annem yaptı ama tutmadı ee babaannemde rahmetli.babam 4-5 yerden aldı ama beğenmedim en sonunda kastamonudan bi tanıdığı varmışta ondan rica etti ekşili olsun diye onun hanımı yapıp yollamıştı sağolsun.
bende aşermedim diyordum 1 kere aşerdim ama milleti seferber ettim
diyet bitene kadar misafirliğede gitmemek misafirde almamak lazım aslında.hele anneye falan gidince kalabalık oluyor çay peynir helede çeçilse oyyy yenmeden olmuyor dimi.
Dün akşam
3 kaşık salçalı yapmıştı annem makarna 2 kaşıkta çorba içtim.aslında 1 kase içecektim ama duru mama sandalyesinden tekme sallayınca döktü .halıyı sil sandalyeyi sil duru nun üstüne değiş iştah kalmadı.akşamda 1/2 yeşil elma , 500 ml sirkeli su (su bardağı olunca sirkeden iğreniyorum tadı yoğun geliyor)
sabahta klasik kahvaltımı yaptım.ya ekmek 1,5 dilim yiyorum ama domates salat çok yiyorum hatamı yapıyorum acaba.her diyette istediğin kadar yer diyorlar ama bilemedim.
burcu sorma ya ne güzel fırında kabak yapmıştı sarımsaklı yoğurtlu ondan yemiştim kaşık 1dilim ekmekle
sonra misafir geldi onlara kedi dili pasta milföy bide tuzlu simit yapmıştık onlardan da birer tane yedim pofff çok pişman olsamda yedim iştee :82:
bu sabahta yarım dilim ekmek salatalık domates yedim üstünede yeşil çay içtim
salaatlık domatesin fazla yendiğinde kilo yaparmı ou bilmiyom valla canım
hemşom sendemi girdim diyete hani tickerin nerderegli olucam inanılmaz canım tatlı istiyo.kendimi zor tutuyorum mutfağa gitmemek için.
akşama yemek yapmadım ne yapsam hiç halimde yok bugün.eşime söylesem uğraşma dışardan söyleriz diycek(pizza).. ee o zaman benim rejim ne olacak.bu hafta zaten 2 akşam yemeğe davetliydik ne kadar az ve ekmeksiz yediysemde gelen tatlılara hayır diyemedim.
offf bu hafta bende sanırım veremedim kg.zaten şişkinlikte var anlayamıyorum bile verdim mi vermedim mi
sende gel acım.sanada bi tecker yapalım.zaten yagızında tickeri oynamıyo yerinden.yenisi lağzım..:)regli olucam inanılmaz canım tatlı istiyo.kendimi zor tutuyorum mutfağa gitmemek için.
akşama yemek yapmadım ne yapsam hiç halimde yok bugün.eşime söylesem uğraşma dışardan söyleriz diycek(pizza).. ee o zaman benim rejim ne olacak.bu hafta zaten 2 akşam yemeğe davetliydik ne kadar az ve ekmeksiz yediysemde gelen tatlılara hayır diyemedim.
offf bu hafta bende sanırım veremedim kg.zaten şişkinlikte var anlayamıyorum bile verdim mi vermedim mi
moralim bozuk ama sana öyle çok gülüyorum ki ayşegülüm valla çok yaşa sen emi
araba tekerinden bitane yedim paket yani he hehehe
valla ben bu hafta ondan yemedim o yaptı iştah açıcı bende pofff diyorum yani
baktım kalorisine 1 tanesi 468 diyo benim yediğim bide çikolatalı yandım ki ne yandım ya mafoldum şiştim resmen ama hala aklım onlarda
ÖĞLE YEMEĞİNDEN önce k-bar yedim ama yemek olarakta
4 kaşık kornfleks-süt
1/2 yeşil elma ve 1 kivi yedim.
aklıma geldi 3 bardak su içtim.
şimdide kalan yeşil elmayı diyorum.
bu hafta 500 gr a bile razıyım ya.2 günde durumu kurtardım kurtardım kurtaramazsam haftaya ilaçda yok battım.
fatma tokum birşey yemiycem diyorsun pişmaniyeleri götüruyorsun 500+500+500 1500 kalori .ne ettin bacım.günlük kalorin doldu.
haftasonu meyve ile devam et ekmek bile yok sana şu hale bak.koca iskenderin bile bu kadar kalorisi yok.
Ayşegül sende at gitsin kız şu tekerleri aldım bir kere diye şişeceksin haa.seinle bana teker falan yaramaz.aslında ben ara öğünde aç olmuyorum yemiş olmak için yiyorum ama öyle atıştırmalık şeyler bana yaramıyor bitiriyorum bütün paketi.
neyse çıkayım ben.işlerim var.akşama salata ve haşlama tavuk yiycem.zorda olsa ayran..yeter...
yarın belki giremem ama yolculuk sırasında karnım doyugundeğilse benim mide bulanır o yüzden kanrım doygun oylmalı yolculuklarda.bende yarın ögle makarna yemeyi dşünüyorum..ondan sonrasını artık gözüm kara.ne gelirse önümee..bu hafta kilo verme beklintim yok...ama versem tam süper olurdu
herkese iy akşamlarr.pazırtesi görüşürüz herkes kilo vermiş olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?