işte öyle oluyor burcu mideler alıştı az yemeğe rahatsızlık veriyor,pişmanlığı kilosu da cabası...BEN 8 Sticks in hepsini yedim.ve Zeynep senin gibi acayip miğdem bulanıyor.
benim neyime çikolata falan offf.
slm kızlar..misafirlerimi az hasarla yolladım şükür..
revani dışında tatlı yemedim..börek yedim 2sigara böreği o kaaa...
bide pirinç lapası yaptım onu yicem..
2günde 1 kilo gidiyomuş..özellikle regl de iyi oluyomuş..ödem atıyomuş..pazartesi bildiirrim..
bu arada kaynanam hiç zayıflamamışsın dedi uyuz..sinirimi bozdu her sofrada bu ne diyeti diyip durdu..hiç yemiyon bu ne oğlan emiyo saçmalıkları sürdü sürekli...gitti de kurtuldum ya öfff..
fatoşş süpersin yaa.maşallahh gidiyo kilolarr..aman amann gitsin..kız sen kürleri ediyonmu bacım.ne alemdeler.çok korkuyodum veremiycem diye adet olmuştum oda bitince şükür
bu haftada tam 3 kilo verdim şimdi fazla verince seviniyom kısa bir zaman sonra yavaşlayacak çünkü.
geçen hafta 145.5
bu hafta 142.5
totalde giden 12.5
maşallah canım sana aman nazar etmesinler kız gerçekten sende güzel veriyon bide kaçamak yapmazsan 2 kg rahat verirsin olsun kilon çok değil bölede gayet iyi gidiyon
hadi dökülün hatunlar nerdesiniz...
sibel git iste nolcak senın malın degıl mı o utansın asıl gıt al bacım tartını
kız nebileyim..akşam eşime istetirim olmazsa..adam polis ya oluyo ya olmuyo evde..şimdi müsaitmi değilmi...olmazsa akşama alırım zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?