2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

bende sabah peynirli domatesli kepek ekmeğine sandviç yedim ama akşam inca bir dilim pasta yedim ciciannemizin doğum günüydü tek kaçamağım bu oldu

ooo süersin yaa..hadi bakalım 1 kiloya tamamla artıkın..kaçamak yapmada..hatta 1 kilodan accık fazlada gitsin kızz

kaçamak dün yoktu hafta sonuna kadar olmayacak ama hafta sonu birileri gelir yada gidersek bilemiycem:78: ama bir kilodan fazla gitmesini ümit ediyor ve istiyorum

oh oh maşallah hepinize
bende sabah klasik kahvaltımı yaptım
domates
peynir
1 dilmi ekmek
salatalık
su içiyorum devamlı

amaaa regl olucam bu hafta napsamda şişimmm

afiyet olsun canım, nasıl oldun

günaydın kızlar

dün akşam brüksel lahanası yedim bir kaşık yoğurtla, ama ben de kaçamak yaptım sonra, uzun zamandır makarna yemiyoduk eşim makarna yaptı dayanamadım bu defa yarım tabak yedim :18:

halen kahvaltı yapmadım, canım bişey istemiyo nedense, zorlayayım da yiyeyim az bi şeyler amannnn

maşallah bu oruç sana hem sevap hem kilo kaybı olarak dönecek canım

maşallah bu oruç sana hem sevap hem kilo kaybı olarak dönecek canım

inşallah canım sevabının yanında şöyle bir on kiloda giderse süper olur işin şakası ramazan gelmeden bitirmem lazım borçlarımı bir ramazan daha geçmesin üstünden

Son düzenleme:
inşallah canım sevabının yanında şöyle bir on kiloda giderse süper olur işin şakası ramazan gelmeden bitirmem lazım borçlarımı bir ramazan daha geçmesin üstünden

benimde çok borcum var ama bir türlü başına geçemedim, içimde sıkıntı

ah ablacım ben bi yazabilsem neler yazacam da hangi topiğe yetişmişim de buna yetişeyim

Son düzenleme:
Selam herkese ne var ne yok akşam bende az yedim sulu köfte ve biraz menemenin tadına baktım o kaaa
sabahta kahvaltı istemedi cnm 3-4 burçak bis. Yedim su içiyorum şimdide

günaydın bende dün akşam 7.8 tane yaprak sarması 1 kepçe tarhana çorbası salata yedim

sonra tek kaçamagım 1 tane şekerpare oldu pofff misafir vardı sipariş vediler yap diye hay Allah'ım ya neyse

bu sabahta domatesle yeşil soğandan salata
peynir 1dilimden biraz fazla ekmek
yeşil çay içtim

ara
yarım elma
yarım portakal
1 galeta

ögle yemegi
4 domates ve 2 biber ve 1 yumurtayla acılı bi menemen yaptım
1 dilim ekmek
yogurt 3 kaşık gelir

bizdi pazar günü piknige gidciz eşimin iş arkadaşlarıyla.benim dikkat etmem gerek bu günlerde pazara az yemem için.off derken komşular geldi yarın toplanıyorlarmış benide çağırdılar.epeyder gitmiyordum.epeydir gitmiyordum bu seferde gitmessem ayıp olcakof ordada pasta börek olur...az yerim diyom ama ben tabagı gördümmü bitiririm .en iyisi gitmemektee.bu sefer olmaz..((

oh oh maşallah hepinize
bende sabah klasik kahvaltımı yaptım
domates
peynir
1 dilmi ekmek
salatalık
su içiyorum devamlı

amaaa regl olucam bu hafta napsamda şişimmm
afiyet olsun.

oo süper yaa.az kilodan azda oruç oldugu için su kaybetmiş olabilirsin ayten.inşallah geri gelesinlerde şu kilolar.

bende sabah peynirli domatesli kepek ekmeğine sandviç yedim ama akşam inca bir dilim pasta yedim ciciannemizin doğum günüydü tek kaçamağım bu oldu

afiyet olsun.eh doğum günlerinde diyecek bişey yok dimi:)

afiyet olsun.kız üzülme ne varki yarımtabaktan hem makarna kilo aldırmıyo sosları aldırıyo bacım.sosluysa bilmem ama domatesli bi makarna yada sebzeli çokta güzel olur.

allah kabul etsin bacım.bende kışa inşallahh.rabbim ömür versin benimde hep içimde bi kıntı borçlar.off
inşallah gider şu 10 kiloda.ne kadar tutmayı düşünüyorsun.hep üt üstemi tutcan yoksa ara vererekmi.

ah ablacım ben bi yazabilsem neler yazacam da hangi topiğe yetişmişim de buna yetişeyim

ah bacımm biliyomm giremiyorsun.ama kız aradada olsa gel bişey yazz.mesela pazartesiden pazartesiye gel kilo bildimi yap.arada gel şunu yiyom.şu takviyeyi yapıyom.ne bilem arada gelinir kızz.hadi hadii

Selam herkese ne var ne yok akşam bende az yedim sulu köfte ve biraz menemenin tadına baktım o kaaa
sabahta kahvaltı istemedi cnm 3-4 burçak bis. Yedim su içiyorum şimdide
afiyet olsun diycemdee.ortalıkta yemek yok..kız serapp iyice kestin haaaa

kız fato anlıyom sani yaa.birileri gelince yada birilerine gidince iyi olmuyo yaa..yalnız kimseler gelmeyecek bi yere çıkmayacaksın öyle anca kilo vrdiliyo .off .neyse bitayele yırtmışsın bari

ayşegül benim diyette hep gezmelerim yüzünden bitti bir gün anneme gittim hadi mangal yaptılar ertesi gün kardeşim geldi pasta almış ondan yedim pazartesi eşim evdeydi dışarı çıktık orda yedim derken benim rejim güme gitti dikkat et valla

oruçlarımı 15 gün tutup ara verip sonra devam etmeyi düşünüyorum bakalım dayanabilirsem evet bir kiloda su falanda kaybetmişimdir oruç tutarken ben zayıflıyorum zaten geçen ramazanda 8 kilo verdim

slm kızlar
ayşegül şu komşu gezmeliri kötü oluyo ben almıyom valal tabak bana kötülük etmeyin diyom..nazım geçenlere bişi hazırlatmıyom zaten onlarda benimle sade çay içiyo

fatocum şu şeker pare tarifini bi yazsana bende vardı bi tane kaybettim...internette de belkşi 100 tane hepside birbirinden farklı

dikkat etmek lagzım evet ama nasıl yaa
bende ramazanda zayıflarım ama senin gibi 8 kilo değil.aboo kız ne ediyonda en 8 kilo veriyon.8 kilo su olması inkansız zaten çok güzel veriyormuşsun..inşallah bundada öyle versen bi taşla iki kuş olur.süperr..

yarın dayanırsan bi tane yiyim sonrasını yemeyeyim diyom.ama evet çok sırar ederler ye diye.ahh ahh..yemeyecegm diyorum yaa.bakalımm

ben geçen ramazan orucu açtıktan sonra su içmekten sadece bir kase çorba içebildim ekmek hiç yiyemedim yemeklerden 2 kaşık anca yiyordum 84 kilodan 76 kiloya düştüm böyle

Son düzenleme:
ben geçen ramazan orucu açtıktan sonra su içmekten sadece bir kase çorba içebildim ekmek hiç yiyemedim yemeklerden 2 kaşık anca yiyordum 84 kilodan 76 kiloya düştüm böyle

sadece çorbamı..verirsin tabi.benramazanlıkta ezan okundummu saldırrıım yemeklere arkamdan atlı geliyormuş gibi.yemegimi yer hemen üstünede tatlımı yerim.sonrada çay..sonra iki debelenirim çok yedim eritemiyorum diyegider bi soda içerim.bi kaç saat sonra iyi olunca gider meyve yerim olmada tatlıya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…