ooo süersin yaa..hadi bakalım 1 kiloya tamamla artıkın..kaçamak yapmada..hatta 1 kilodan accık fazlada gitsin kızz
oh oh maşallah hepinize
bende sabah klasik kahvaltımı yaptım
domates
peynir
1 dilmi ekmek
salatalık
su içiyorum devamlı
amaaa regl olucam bu hafta napsamda şişimmm
günaydın kızlar ben dün sabah aç tartıldım zaten oruçluydum 72,4 geldim bu sabah aç tartıldım 71,1 geldim nasıl iş anlamadım bir günde 1 kilo gitmiş galiba benden özelliklede aynı yerde tartıldım
maşallah bu oruç sana hem sevap hem kilo kaybı olarak dönecek canım
inşallah canım sevabının yanında şöyle bir on kiloda giderse süper olur işin şakası ramazan gelmeden bitirmem lazım borçlarımı bir ramazan daha geçmesin üstünden
benimde çok borcum var ama bir türlü başına geçemedim, içimde sıkıntı
afiyet olsun.oh oh maşallah hepinize
bende sabah klasik kahvaltımı yaptım
domates
peynir
1 dilmi ekmek
salatalık
su içiyorum devamlı
amaaa regl olucam bu hafta napsamda şişimmm
oo süper yaa.az kilodan azda oruç oldugu için su kaybetmiş olabilirsin ayten.inşallah geri gelesinlerde şu kilolar.günaydın kızlar ben dün sabah aç tartıldım zaten oruçluydum 72,4 geldim bu sabah aç tartıldım 71,1 geldim nasıl iş anlamadım bir günde 1 kilo gitmiş galiba benden özelliklede aynı yerde tartıldım
bende sabah peynirli domatesli kepek ekmeğine sandviç yedim ama akşam inca bir dilim pasta yedim ciciannemizin doğum günüydü tek kaçamağım bu oldu
afiyet olsun.kız üzülme ne varki yarımtabaktan hem makarna kilo aldırmıyo sosları aldırıyo bacım.sosluysa bilmem ama domatesli bi makarna yada sebzeli çokta güzel olur.günaydın kızlar
dün akşam brüksel lahanası yedim bir kaşık yoğurtla, ama ben de kaçamak yaptım sonra, uzun zamandır makarna yemiyoduk eşim makarna yaptı dayanamadım bu defa yarım tabak yedim :18:
halen kahvaltı yapmadım, canım bişey istemiyo nedense, zorlayayım da yiyeyim az bi şeyler amannnn
inşallah canım sevabının yanında şöyle bir on kiloda giderse süper olur işin şakası ramazan gelmeden bitirmem lazım borçlarımı bir ramazan daha geçmesin üstünden
ah ablacım ben bi yazabilsem neler yazacam da hangi topiğe yetişmişim de buna yetişeyim
afiyet olsun diycemdee.ortalıkta yemek yokSelam herkese ne var ne yok akşam bende az yedim sulu köfte ve biraz menemenin tadına baktım o kaaa
sabahta kahvaltı istemedi cnm 3-4 burçak bis. Yedim su içiyorum şimdide
günaydın bende dün akşam 7.8 tane yaprak sarması 1 kepçe tarhana çorbası salata yedim
sonra tek kaçamagım 1 tane şekerpare oldu pofff misafir vardı sipariş vediler yap diye hay Allah'ım ya neyse
bu sabahta domatesle yeşil soğandan salata
peynir 1dilimden biraz fazla ekmek
yeşil çay içtim
ayşegül benim diyette hep gezmelerim yüzünden bitti bir gün anneme gittim hadi mangal yaptılar ertesi gün kardeşim geldi pasta almış ondan yedim pazartesi eşim evdeydi dışarı çıktık orda yedim derken benim rejim güme gitti dikkat et valla
oruçlarımı 15 gün tutup ara verip sonra devam etmeyi düşünüyorum bakalım dayanabilirsem evet bir kiloda su falanda kaybetmişimdir oruç tutarken ben zayıflıyorum zaten geçen ramazanda 8 kilo verdim
slm kızlar
ayşegül şu komşu gezmeliri kötü oluyo ben almıyom valal tabak bana kötülük etmeyin diyom..nazım geçenlere bişi hazırlatmıyom zaten onlarda benimle sade çay içiyo
fatocum şu şeker pare tarifini bi yazsana bende vardı bi tane kaybettim...internette de belkşi 100 tane hepside birbirinden farklı
dikkat etmek lagzım evet ama nasıl yaa
bende ramazanda zayıflarım ama senin gibi 8 kilo değil.aboo kız ne ediyonda en 8 kilo veriyon.8 kilo su olması inkansız zaten çok güzel veriyormuşsun..inşallah bundada öyle versen bi taşla iki kuş olur.süperr..
ben geçen ramazan orucu açtıktan sonra su içmekten sadece bir kase çorba içebildim ekmek hiç yiyemedim yemeklerden 2 kaşık anca yiyordum 84 kilodan 76 kiloya düştüm böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?