inş. cnm hadi hayırlısı ya istedikten sonra başarılmıcak bişey yok gerçektendeinşalalh gördüm bu arkadaşı bende daha önceden msj bişle yazdımda dönmedi...
sorma ya onu tutunmu gerisi kolay zaten ahh ahh beim iştahım açıldı bu aralar kaynana sağolsun habire bişey yapıyo pofff az az yemeye çalışıyorum kendime hakim oluyorum yedikten sonra hemen ecrini alıp ya parka yada spr yapıyorum ama çok şişlik var o ne olcak bilmiyorumvay be büyük başarı..insanın boğazını tutabilmesi hakkatten zor bee..
bişey sorcam kızlar
sabah aç karnınamı tartılıyorsunuz
hep aynı yerdemi tartılıyorsunuz birde
tartıda farklı çıktığınız oluyormu
evet ben uyanınca .önce wc ye gidiyom:86:sonrada tartılıyorum.hatta artık eşofmanımıda çıkartıyorum.üstte tşört oluyor o bişey değilde eşofman altı 700gr çekiyo benim.o yüzden onuda çıkartıyorum:78:
aynı yerde tırtılıyorum yerini hiç değiştirmiyorum ve hiç üstü üste hiç farkıl çıkmadım.ben genelde üç kez falan çaker tartılırım farklı olr belkide diye üçüde genelde aynı çıkar.
bende bu sabah tartıldım 72 çıktım hep aynı yerde tartılıyorum sonra 5 kere daha tartıldım 70 çıktım anlamadım evi hep dolaştım gene önce 72 sonra 70 çıktım peşpeşe anlamadım ben bu işten bişey
bilemidm şimdi.vardır bi terslik.ya 72 sin ya 70.ama ı en çok hangisinde daha fazla çıktıysan o olur kilon sanırım.70 olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?