sadece çorbamı..verirsin tabi.benramazanlıkta ezan okundummu saldırrıım yemeklere arkamdan atlı geliyormuş gibi.yemegimi yer hemen üstünede tatlımı yerim.sonrada çay..sonra iki debelenirim çok yedim eritemiyorum diye gider bi soda içerim.bi kaç saat sonra iyi olunca gider meyve yerim olmada tatlıya devam
aarsı iğneden getiridm 3 gündür yürüyerek gidiyom bunu devam etçem
gelirken kuaföre gittim yeni bi güzellik salonu keşfettim hep uzağa gidiyodum bu hem evime yakın arabayla gezdiğim
için hiç bi yeri bilmiyomuşum ya...yoldurdum kendimikaş bıyık yüzümm açıldı valla..kız bozma ben şeküllendircem kaşlarını dedi... bide artık zayıfladığımı farkettim yüzümden belli bide olmayan bi eteğime giriyom gari bacılar...
ayşegül ben daha suyu içince çatlayacak gibi oluyorum iftara davet ediyorlar gidiyorum ayıp olmasın diye birer kaşık alabiliyorum ancak senin maşallahın var kız
kız ne diyon 12 kilo verdin belli olmazmı..tabiki belli olmuştur fatoş.maşalah kız ne güzel girdin ha kıyafete.dahası gelsin inşallah.arası iğneden getiridm 3 gündür yürüyerek gidiyom bunu devam etçem
gelirken kuaföre gittim yeni bi güzellik salonu keşfettim hep uzağa gidiyodum bu hem evime yakın arabayla gezdiğim
için hiç bi yeri bilmiyomuşum ya...yoldurdum kendimikaş bıyık yüzümm açıldı valla..kız bozma ben şeküllendircem kaşlarını dedi... bide artık zayıfladığımı farkettim yüzümden belli bide olmayan bi eteğime giriyom gari bacılar...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/416485-muzaffer-kushan-2-haftada-8-10-kilo-verdiren-diyet.html
bide buna bakın ben eğer kilo verimim düşerse yapacam bunu hemide güzel kesin sonuçmuş
sen iyimişsin yaa.keşke bende sen gibi olsam bi kaşıkla doysam.valla..benim işimi ilrde zor bu işin bide ilerisi var yaş ilerledikçe kilo verimi azalır.şimdi iyi veriyoruz ama ..zor zorr..inşallah kiloyla sorunum olmaz
kız ne diyon 12 kilo verdin belli olmazmı..tabiki belli olmuştur fatoş.maşalah kız ne güzel girdin ha kıyafete.dahası gelsin inşallah
bakim bende aslında hafif yemek lagzım evet.
sadece çorbamı..verirsin tabi.benramazanlıkta ezan okundummu saldırrıım yemeklere arkamdan atlı geliyormuş gibi.yemegimi yer hemen üstünede tatlımı yerim.sonrada çay..sonra iki debelenirim çok yedim eritemiyorum diye gider bi soda içerim.bi kaç saat sonra iyi olunca gider meyve yerim olmada tatlıya devam
yaa bende aynı şeyi yaçzacıktım inanırmısın.kuşhan diyetini övüyorlar siz ne düşünüyorsunuz diycektimmenüye bi bakıyım unuttum gitti.
yalnız değilsin ayşegülcüm merak etme bende mideme yaklaşık bi beş kişilik yemek sığdırabiliyorum çok marifetliyimdir o konuda üç servis tabağı kısır yediğimi bilirim yanında kocaman su bardaklarıyla üç bardak kola ve 62-64 kilo aralığında gezinirdim kardeşlerim biz senin kadar yesek 100 kilo olurduk heralde diyolar ki çok az yemelerine rağmen bana göre kilolulardı ama sanırım hamilelik yavaşlattı artıkın kilo alıyorum gene yiyebiliorum ama o kadar ayda 1 kilo olarak geri dönüyo
ay o adamın adını duyunca benim aklıma diyet kampı geliyo
slm kızlar...sabah peynirli dereotlu omlet yedim..
yanına bi dilimden az ekmek..
ıhlamur içtim..gribim diye...
ara öğün yok...
şimdide domates soslu makarna yedim..
ara öğün galeta ve form çay içicem..
0-100 Kkal | Hafif Tarifler *** Resimli Yemek Tarifleri
diyet tarifleri var...bakın derim..
Bende öğlende güveç yedim sebzeli ama hepsini değil yarısını
dışardayım tüm gün öldüm ya ne yemek görüyo gözüm ne bişi
slm kızlar
ayşegül şu komşu gezmeliri kötü oluyo ben almıyom valal tabak bana kötülük etmeyin diyom..nazım geçenlere bişi hazırlatmıyom zaten onlarda benimle sade çay içiyo
fatocum şu şeker pare tarifini bi yazsana bende vardı bi tane kaybettim...internette de belkşi 100 tane hepside birbirinden farklı
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/378078-sule30un-basari-oykusu.html
kızlar bi bakın hele albümlerdede resmi var gerçekten inanamadımgörünce
fatoşum sende bigün böyle resim koyucaksın bizde sana hayranlıkla bakıcaz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?