2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

kızlar valla ben çok yeri yaa.aceyip bi midem var hepsni alırımallahtan kilo almam.yada almazdım.şimdi ne olacak bilmiyorum ama genelde çabuk yakan bi bünyem var..dıı....inşallah yine öyledir değilse bi kişi benim gibi yesin valla ayda 3-4 kilo alır yaa..benim bu huyu bırakmam lağzım ama dayanamıyorumm

ayşegül ben daha suyu içince çatlayacak gibi oluyorum iftara davet ediyorlar gidiyorum ayıp olmasın diye birer kaşık alabiliyorum ancak senin maşallahın var kız

arası iğneden getiridm 3 gündür yürüyerek gidiyom bunu devam etçem
gelirken kuaföre gittim yeni bi güzellik salonu keşfettim hep uzağa gidiyodum bu hem evime yakın arabayla gezdiğim
için hiç bi yeri bilmiyomuşum ya...yoldurdum kendimi kaş bıyık yüzümm açıldı valla..kız bozma ben şeküllendircem kaşlarını dedi... bide artık zayıfladığımı farkettim yüzümden belli bide olmayan bi eteğime giriyom gari bacılar...

Son düzenleme:

bende havalar düzeldiğinden beri hep yürüyorum oh kuaförede gitmişsin bende bir hafta oldu gideli kaşlarımı aldırdım insan bir kaş aldırınca bile iyi hissediyor kendini e zayıfladın fatoş tabi farkedilecek eski kıyafete girince insan daha bir istekli devam ediyor rejime

ayşegül ben daha suyu içince çatlayacak gibi oluyorum iftara davet ediyorlar gidiyorum ayıp olmasın diye birer kaşık alabiliyorum ancak senin maşallahın var kız

sen iyimişsin yaa.keşke bende sen gibi olsam bi kaşıkla doysam.valla..benim işimi ilrde zor bu işin bide ilerisi var yaş ilerledikçe kilo verimi azalır.şimdi iyi veriyoruz ama ..zor zorr..inşallah kiloyla sorunum olmaz

kız ne diyon 12 kilo verdin belli olmazmı..tabiki belli olmuştur fatoş.maşalah kız ne güzel girdin ha kıyafete.dahası gelsin inşallah.

bakim bende aslında hafif yemek lagzım evet.

evet ayşegül şimdi veriyoruz kilolarıda ilerde alıp vermekten iyice metabolizmamız yavaşlayacak o zaman ne yaparız bilmem

bu kuşhan diyeti fena değilmişmenülerde iyi gib.aa ara ögün yok ben dayanabilirmiyimkii.kilo verimide iyi gibi.her vitaminidi alırsın pek su kaybıda olmaz gibi hımm.

yalnız değilsin ayşegülcüm merak etme bende mideme yaklaşık bi beş kişilik yemek sığdırabiliyorum çok marifetliyimdir o konuda üç servis tabağı kısır yediğimi bilirim yanında kocaman su bardaklarıyla üç bardak kola ve 62-64 kilo aralığında gezinirdim kardeşlerim biz senin kadar yesek 100 kilo olurduk heralde diyolar ki çok az yemelerine rağmen bana göre kilolulardı ama sanırım hamilelik yavaşlattı artıkın kilo alıyorum gene yiyebiliorum ama o kadar ayda 1 kilo olarak geri dönüyo

yaa bende aynı şeyi yaçzacıktım inanırmısın.kuşhan diyetini övüyorlar siz ne düşünüyorsunuz diycektim menüye bi bakıyım unuttum gitti.

ay o adamın adını duyunca benim aklıma diyet kampı geliyo

slm kızlar...sabah peynirli dereotlu omlet yedim..
yanına bi dilimden az ekmek..
ıhlamur içtim..gribim diye...
ara öğün yok...

şimdide domates soslu makarna yedim..

ara öğün galeta ve form çay içicem..

Bende öğlende güveç yedim sebzeli ama hepsini değil yarısını
dışardayım tüm gün öldüm ya ne yemek görüyo gözüm ne bişi

:) evet benhdenmiyşsin.valla kısırıda özledim haa.ah .bende kısır iki tabak dolusu yirim ha.benim küçük ardeş anca yırısın yer yada üçkaşık alır çok doyldum der.valla nasıl doyuyura derim bende.bana arada gülerler acayip yiyorsun diye..ayy yemek çok güzelde inşallah geri almayız.

afiyet olsun bu arad geçmiş olsun bacı.dinlen sen ıhlamurda iç.

baktı baktım.güzel.

Bende öğlende güveç yedim sebzeli ama hepsini değil yarısını
dışardayım tüm gün öldüm ya ne yemek görüyo gözüm ne bişi

bu kadarcıkmı yedin..neyse dışarda olunca evet pek yemek aklımıza gelmiyo dimi..kolay gelsin.

selamlar benimde kulaklarım ağrıyodu dr.a gittik gene iltihaplanmış ilaç antibiyotik verdi

çıkmadan kavurma yedim 1 kaşık dün kayınpeder ordudan geldi eli boş gelmemiş kaynanada sabah yaptı
çok kızıyo her dakka bişey ye yeter bu kadar zayıfladığın çocuk emzriyosun yemekler yapıp duruyo yemem için

artık kıyafetlerim bol geliyo pantolonlar ,y,ce düşmeye başladı alışveriş şart oldu bana

eve gelince 2 tane daha şekerpareden götürdüm kurt gibi açtım(260calori)
akşama lahana yemeği yerim yeter

canım malum diyetteyiz
bize ne kadar yasak olsada nefis işte istiyo

yeni konu çatım tarifi buraya yazmıyım diye
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/432334-sekerpareresimli.html#post18436098

vay be büyük başarı..insanın boğazını tutabilmesi hakkatten zor bee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…