2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

yine iyisin bacım..ahanda benden hiç gitmedi hemide almışım bi güzel...

kız aysegul ne yıcen o kadar merak ettım bızede yaz

sibel az yemek kılo verdırmıyor maalesef,ara ogun yememek te oyle. 150 gr bısey degıl bu hafta asılır duzeltırsın

ve herkes cok gusel kılo vermıs hele hele serap senı gonulden tebrık edıyorum arkadasım

fatıma senınde hedefıne cok az kalmış moralını bosma,kıloyu korumakta maharet aslında...

bende sımdı ara ogun nıyetıne 3 tane form kraker yedım

sağol canım..evet az yemek verdirmiyo malesef doğru..bu hafta veremediğimi tahmin ettim zaten..bide akşamları dondurmaları mısırları iyi götürdüm..gündüzde baya çikolata ydim bu haftaevvvvvvvet bu hafta korkun benden..

düzeltmeyi yaptım bacılar.ilk sayfada eksik varsa düzeltirim.fato ve burcunun ikinci aylarına bi kaç gün var ozaman onlarda söyler ekleriz.fatoşla benimkide ayın sonuna denk geliyo zaten..

kızlar hiç yazmayayım diyom ama.sabah kahvaltıyı yaptıktan sonra kendimi tatlıya verdim.karnım dayana kadar yedim valla.şuan bayagı doluyum.öglende domatesli ve sosisli makarna yiyecegim.aralarda belkim çikolatada yerim..akşamada çok az yiycem.zaten karnım doygun olackıtr.bgünlük öyle bacılar.yarın yine iyi bi deyetle başlayacagım..
ara ögün ciddi çok önemli oluyo zaten ben ara ögüan yüpmüzsün feci açıkırım mecbur yani.yapın bacılar az yemle değilde ne yediginle bağlıntılı bu kilo vermek..hepimize kolay gelsin..

fatom olsun kız.gidiyorya biz ona bakalım..azda olsa gidiyo şükür.700 gr da hiçte yabana atılacak kilo verimi değil.gayet güzell.yavaş gitsin ama geri gelmesin dimi:))

ara öğün bi kase yoğurt 3 form bisküvi yedim..

öğleyede patates haşlıyorum..bol salatayla yicem...

bide elime geçeni kattım metabolik çay yapıyorum..greyfurt elma limon tarçın karanfil..

aa kızlar evet ara ögünler çok çnemli kesinlikle yani bi kraker bile olsa yemeliyiz bencede
sağol zeynepcim teşekkürler bende seni tebrik ederim canım 2 ayda 10 kilo çok güzel süperrr
ben diyetime devam ediyorum hapın yanındada yani yemiyeyim demiyorum azda yesem yiyorum eğer çok iştahsızsam o başka tabi yarın son hapımı içiçecem 1 hafta normal diyet yapıp deniycem bakalım ne olucak
ayşegül bugün izin verdin kendine demek olsun arada yapılması lasım sonrası gelir yinee

bugün ofiste bayağı bi karışıklık vardı öğlen yemek saatini bayağı bi geçirdim saat 13.00 de 1 bardak light süt içtim sonrada 14.30 da 7 kaşık konfleks ile sütü yedim.

1 saat sonrada 1 elma yerim tamam işte.

akşamada Allah ne verdiyse 2-3 kaşık yerim.

Ayşegül ben akşam tartıldığımı söylüyorum sana canım.Sabah tartıldığıma bakarsak 60-61 olmuşumdur.ama daha olmamışım biliyorum ben.bacaklardan daha vermem lazım.

öyle bacım saldım bugün.bana iyi gelecek inanıyorum:)

kız burcu akşammı tartılıyosun sen..ee gerçek olmazki bacım akşamları.yediginle alakalı olarak kilon değişir akşamları.erken yersen az çıkar.geç yersen kilolu çıkarsın.hem mide akşamları daha doludur.tee eriyene kadar zaten sabah olur.anlaşıldı sen daha zayıfsın.ama sabah tartımka daha doğru sonuç verir.midende yemek kalmaz erimiş oluyo.bu gerçek kilo oluyo bacım.bacaklardan belli oluyr diyosanyürümek iyi geliyor baldırlardaki yağlara.
e akşamı baz alırsak pazar akşamı ben 58.2 çıkmıştım.sabah 700 gr fark ediyo.bazen 1 kilo bile fark ediyo..

ben bugün tıka basa yedim.ohh kurtuldum.hep aklımdaydı:))
yarına başlarım artık inşallah..
şu benim olmayan siyah kotuma bi deneyeyim dedim ayy bacatlardan kaydım geçtim ya.o kadar bol olmuş bacaklar.eskiden dizlerde kalıyordu hiç giremiyordum.sonra baldırlara kadar girmiştim.sonrasındada bacaklardan girip popoyuda girdirmiştim ama düğmelirin kavuşturmam teee çok zordu öyle uzakti iki düğme arası.bugün giydim.ıkınarakta olsa düğmeyi kapattım.tabi o pantolanla oturursam kesin düğmesi patlarama rahat yürünür.iyi o dereceye gelmişim.55 kiloyla sanırım kapanacak inşallah o pantolonda.
ben kimseciklere vermedim giysimi.kilomu verecegimden hiç süphel olmadı.güveniyordum

çiğdem gel kız buraya.şu saat oldu hiç kilo bildirimi yapmadım.kaçak senii.ne oldu de bakiimm

bende vermedim ama doğumdan sonra baya aldım pantolon..onlar nolcak onlara üzülüyorum bende

çiğdem gel kız buraya.şu saat oldu hiç kilo bildirimi yapmadım.kaçak senii.ne oldu de bakiimm

kaçıyorum tatlım, bu hafta hiç dikkat etmedim, hiçççç
tartılmadım da sabah, çok utanıyorum kilo almış bile olabilirim
ben diyet yapamıyorummmmm, çok iradesizim yemek konusunda çokkk

bende vermedim ama doğumdan sonra baya aldım pantolon..onlar nolcak onlara üzülüyorum bende

yok ben aksine hiç giysi almadım.zaten hamile kıyafetlerim üstüme oluyurdu.o bol gelince eh bir iki geneşleyen pantolanlarım vardı onları giydim likralı oluyurya.onlardan şimdi epey giysim oldu şükür..onlarıda ved hayrına.yada tekrar bebek sahibi olcam dersen ilerde lağzım olur katla sakla dursun..

saklarım bakarsın bi tane daha gelir bebiş..ilk sıralar giyerim onlarıda:))

öğlen 2 dılım ekmek menemen ve yarım kıbrıt kutusu kadar peynır yedım ayran ıctım

arada 3-5 tane kuru dut,5 fındık,3 cevıs yedım doymadım 5 tane de dıyet cubuk attım agsıma

aksama da kofte var yagsıs tavada ısıtırım yada mıkrodalgada pişiririm yagsıs pişsin,yanına haşlanmış patates ve tarhana çorbası

kaçıyorum tatlım, bu hafta hiç dikkat etmedim, hiçççç
tartılmadım da sabah, çok utanıyorum kilo almış bile olabilirim
ben diyet yapamıyorummmmm, çok iradesizim yemek konusunda çokkk

bendensin tatlım..bende bu hafta veremedim hatta aldım bile
gel gel çekinme vermekte var almakta:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…