selam canlar
benimde bu hafta 700 gr gitmiş dünden beri wc ye çıkamadım bende ve reglinin son günleri biraz şişlik var olsun genede 700 olsun giden hiç yoktan iyidir zaten bu hafta çikolata yedim baya heheh
70.900
kız aysegul ne yıcen o kadar merak ettım bızede yaz
sibel az yemek kılo verdırmıyor maalesef,ara ogun yememek te oyle. 150 gr bısey degıl bu hafta asılır duzeltırsın
ve herkes cok gusel kılo vermıs hele hele serap senı gonulden tebrık edıyorum arkadasım
fatıma senınde hedefıne cok az kalmış moralını bosma,kıloyu korumakta maharet aslında...
bende sımdı ara ogun nıyetıne 3 tane form kraker yedım
selam canlar
benimde bu hafta 700 gr gitmiş dünden beri wc ye çıkamadım bende ve reglinin son günleri biraz şişlik var olsun genede 700 olsun giden hiç yoktan iyidir zaten bu hafta çikolata yedim baya heheh
70.900
yine iyisin bacım..ahanda benden hiç gitmedi hemide almışım bi güzel...
öyle bacım saldım bugün.bana iyi gelecek inanıyorum:)aa kızlar evet ara ögünler çok çnemli kesinlikle yani bi kraker bile olsa yemeliyiz bencede
sağol zeynepcim teşekkürler bende seni tebrik ederim canım 2 ayda 10 kilo çok güzel süperrr
ben diyetime devam ediyorum hapın yanındada yani yemiyeyim demiyorum azda yesem yiyorum eğer çok iştahsızsam o başka tabi yarın son hapımı içiçecem 1 hafta normal diyet yapıp deniycem bakalım ne olucak
ayşegül bugün izin verdin kendine demek olsun arada yapılması lasım sonrası gelir yinee
bugün ofiste bayağı bi karışıklık vardı öğlen yemek saatini bayağı bi geçirdim saat 13.00 de 1 bardak light süt içtim sonrada 14.30 da 7 kaşık konfleks ile sütü yedim.
1 saat sonrada 1 elma yerim tamam işte.
akşamada Allah ne verdiyse 2-3 kaşık yerim.
Ayşegül ben akşam tartıldığımı söylüyorum sana canım.Sabah tartıldığıma bakarsak 60-61 olmuşumdur.ama daha olmamışım biliyorum ben.bacaklardan daha vermem lazım.
çiğdem gel kız buraya.şu saat oldu hiç kilo bildirimi yapmadım.kaçak senii.ne oldu de bakiimm
bende vermedim ama doğumdan sonra baya aldım pantolon..onlar nolcak onlara üzülüyorum bende
yok ben aksine hiç giysi almadım.zaten hamile kıyafetlerim üstüme oluyurdu.o bol gelince eh bir iki geneşleyen pantolanlarım vardı onları giydim likralı oluyurya.onlardan şimdi epey giysim oldu şükür..onlarıda ved hayrına.yada tekrar bebek sahibi olcam dersen ilerde lağzım olur katla sakla dursun..
kaçıyorum tatlım, bu hafta hiç dikkat etmedim, hiçççç
tartılmadım da sabah, çok utanıyorum kilo almış bile olabilirim
ben diyet yapamıyorummmmm, çok iradesizim yemek konusunda çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?