2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Günaydın bayenler:))
nasılsınız

Fatoşcum ve Ayşegülcüm tebrikler maşallah size

benden bu hafta tık yok, hiiiç verememişim ama verememem çok normal hafta sonu tatlıları yağlı yemekleri götürdüm, daha doğrusu geçen hafta diyet adına neredeyse hiç bir şey yapmadım fekat bu hafta dikkat ediyorum canlarım:))

fatmacım klo almaktasa kiloyu korumukta önemli.yediginle kilonu korumuşun iyi işte.ben acık yiyim hemen kilo olarak dönüyo bana..neyse bu hatf iyi olursun inşallah.bende spor adına bu hafta kılım kıpırdatmamıştım.kendime gelsem iy olacak..

bende kilo almadığıma sevindim canım, ama bu hafta hem spora başlıycam hemde daha dikkatli olucam inş, az kaldı ama ben boşvermeye başladım, kendime gelmem lazım acilen

bende kilo almadığıma sevindim canım, ama bu hafta hem spora başlıycam hemde daha dikkatli olucam inş, az kaldı ama ben boşvermeye başladım, kendime gelmem lazım acilen

haklıın fatma.bende bazen yiyince aman almayayımda inşallah aynı çıkarım deyip dururum:)

sabah 2 dilim kızarmış ekmek
beyaz peynir
yarım domates ,salatalık
3 sivri biber
form çayı

Afiyet olsun,

ben simite devam
sabah sirkeli limonlu su içtim
şimdi 500 ml su içiyorum

günaydınlar.
bende bu hafta 1.400 gr verdim.şükür.hafta sonu tutup kendimi kaçamak oldu elbet ama abartmadım bu sefer..57.5 oldum..

ooooooo maaşallah ayşegülcümsüpersin 57.5 çok iyi ya darısı bana bende birgün 50 leri görürüm inşallah :))

fatoşcum tebrik ederim olsun yarım kilo bile versen kardır almadığın hafta bile kardır diyette bence

evet fatmacım aynen öyle bence bi hafta sıkı bi hafta biraz keyfi olsun tamamen bunalmayalım bence diyetten nasılsa sıkı haftada 1 kg üstünde gidiyo varsın bi haftada gitmesin

gelelim bana öncelikle hepinize günaydın kızlar benim bu hafta diyetsiz haftamdı sadece dün biraz dikkat ettim dikkat ettğim gün bile pizza yedim tam düşünün yani :) ama çokşükür almamışım üstelik 500 gr gitmiş :) çok mutluyum artık 65 kiloyum hedefime 2 kg kaldı

günaydınlar hepinize iyi haftalar diliyorum...
bende aynen devam çok kaçamağım olmadı hafta sonu dengeledim yani
bende 2 200 gr vermişim bu hafta reglim bitti şişlerim indi çok mutluyummm

kızlar 64.9 muşum 600 vermişim yani wc sonrası böyle oldu çıkamamıştım sabah

sen 1 kg ı niye beğenmiyon kız geç gitsin ama gitsin buda çok önemli bak toplamda 15 kilo gitmiş Fatoş daha ne olsun süper valla motivasyonu bozma.

bende akşa dan sabah 1 kilo farkediyor norml yani.ama ben hem akşam tartıldığımı yazıyorum.

günaydınlar.
bende bu hafta 1.400 gr verdim.şükür.hafta sonu tutup kendimi kaçamak oldu elbet ama abartmadım bu sefer..57.5 oldum..
oyy oyy oyy demek boğazını tutsan haftada en az 1 gidecekmiş.süper süper.

vee haftanın yıldızı Serapcığım 2 .200 süper süper.

ve benden giden 700 gr İLE 62.800 olmuşum.

ama bana diyetten valla billa gına geldi.pantolonlarımın beli bayağı bayağı bol oluyor kemerle sıksamda kötü duruyor..ve ben kuş beyinli sanki artık eski halime dönemeyecekmişim gidi doğumdan hemen sonra 2 pantolonumu verdim hemde yeniydi hamile kalmadan 1 ay önce almıştım ee hamile kalıncada düşük bel giymiyim, çoçuğu sıkar dedim kaldırdım doğumdan sonrada zayıflayamam diyip kuzenime verdim.ve şimdi giyecek pantolonum yok 1 hafta içinde kilo olayını halledip pantolon almam lazım hiç birşeyim kalmamış.bu hafta 1 kilo ve üstü vermeliyim.acayip sıkı bir rejimdeyim tatlı falan konuşmayın ona göre niyeti bozmayayım.

sabah 1 küçük elma 1 küçük portakal.

şimdide nescafe içiyorum.

maşallah gitmiş kilocuklar

serap bravo arkadaşım sen hala ilaç alıyonmu serap şu maurersi...

ayşegül aferin bak kırdın zincirini ben sana dedim kaçamak yapmazsan 2 rahat gidetr maşaallah
burcucum haklısın gitsinde geç gitsin sankim bir anda aldımda 1 anda gitsin istiyorum oluyo periz psikolojisi arada
caneylom adını bilmiyom ben bacım neydi evet gitsinde az gitsin kar kardır

fatmacım ii kilo almamanda güzel bacım korumakta önemli

günaydın kızlar

2 gundur wc ye cıkamıyorum ama yınede tartıldım sabah şu an tam 1 kg gitmiş görünüyor,wc ye çıkıp tartılsaydım daha iyi olurdu ama neyse şimdilik 1 kg yu baz alıyorum

73,600 olmuşum

bu sabah kahvaltıda limonlu yeşil çay
2 kuru kayısı
2 dilim tahıl ekmeği üzeri süzme yoğurt yedim

Teşekkürler burcucum ticerımıda müsait olunca değiştiricem wc ye çıkamadım 2 gündür bide öyle bakıcam bakalım ne kadar etkiliycek valla herkes anladı bu sefer ciddi olduğumu ve çok belli oluyormuş öyle dediler ay inş..almamda devam ederim böyle

burcu kız niye verdin pantolonlarını bak nasıl zayıfladın tebrikler hepinize kızlar

kızlar tebrikler.

500 ml su içtim
2. 500 ml su içmeye başladım
4 tane baharatlı çubuk yedim.

kocaman 1 bardak sıcağa yakın su üstüne 1 elma tarçınlı kahvaltıda çeyrek simit ve patates salatası

kızlar bu arada hafta sonu çok mutlu oldum hamilelikten önceki pantolonuma girebildim :) girebildim derken doğumdan sonra dizimden yukarı çıkaramamıştım şuan çok rahat oldu ve sadece biraz yanlardan fırttı 60 olunca onlarda gitcek bizim tüp bebekle olmuştuya kızlar tedaviye başlar başlamaz kilo almaya başladım tedavinin ilk başında 61 kkiloydum 65 le hamile kaldım 84 le doğuma girdim yani 64 leri görmek hayal gibiydi bana çok mutluyum şimdi bunun için

Afiyet olsun,

ben simite devam
sabah sirkeli limonlu su içtim
şimdi 500 ml su içiyorum
afiyet olsun.

sağol canım.ah şu bogazımı tutsam gidecekte.neyse azar azar gidiyo işte.
senide tebrik ederim o kadar yemenle buysa.maşallah.

o süpersin serapcım.maşallah.gidiyo kilolar.epey gitti zaten.:)

hee burcu yaa.tutbam bogazımı gidecekya.neyse arad hırs iyi oldu bana.
senide tebrik ederdim kız iyi gidiyo.maşallah.sen bu kiloyu sabah tartıldığın kiloyumu diyonn.yoksa akşamkinimi ben anlamadımm...

zeynepcim çok güzel bacım tebriklerr..

seninki tüp bebekmiydi.oyy ..o kadar kilo az bile almışsın çoğu daha fazla alıyo bu durumlarda..iyi ii daha ne olsun..

kızlar bende yoruldum diyetten..yok bırakmayacagım ama bi günüm yemek yiyerek geçirmek istiyorum.çok bunaldım.yemekler gözümde tütüyo.ha kaçamak çok ediyorum evet ama genelde yemek kaçakagı yapmıyorum .hep abur cubur kaçamagı oluyordu benim..bugün bi karar aldım ve istedigim gibi yemek yiyecegim.sadece bugünlük..sonra yine davam.bi günde kilo alırmıyım bilmem ama göze aldım bacılar.dayanamıyorum..bugün hiç yazmayacagım ne yedigimi çünkü ohaa dersiniz.zaten bugün diyet yapmayacagımi çin yazmamamda gerek yok.bugün kendimeyim ..ne yapayım..izin verin:78:

slm kızlar..hepinizi tebrik ediyorum..bravo bravo bravoooo...

şimdi gelelim bana..bu hafta hiç vermediğim gibi almışımda..150 gr almışım..63,750 olmuşum

çok üzgünüm...ama niye böyle oldu biliyorum..sadece 2 öğün yedim bu hafta canım istemedi..metabolizmam durdu bence...bu hafta daha bi sıkı sarılıcam..2 lokma da olsa ara öğün yapıcam...moralmen çok kötüyüm...

ayşegül bizim listeyi düzelt bacım.2 ay oldu bugün toplamda 4 kilo gitti pehhhh...hiç beğenmedim

selam canlar

benimde bu hafta 700 gr gitmiş dünden beri wc ye çıkamadım bende ve reglinin son günleri biraz şişlik var olsun genede 700 olsun giden hiç yoktan iyidir zaten bu hafta çikolata yedim baya heheh

70.900

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…