aman kızlar ha gayretbenimde gene hafta sonu yeme krizem geldi sanırım.yahu bugünyiyip bi türlü dayamıdım off..ne yapacagım daha saatt çok erkende.ama benim yemedigim kalmadı..
ben zaten bu hafta veremiyceğimi biliyorum en azından almayayım diye uğraşıyorum allaha şükür almamışım alırsam çok moralim bozulur tartı hala 65.5 gösteriyo
bi elma ye tarçınlı iştahını keser..
1 tam pide ( hani şu kebapın yanına koyuyorlarya küçük ondan ) ama bu sefer biraz büyüktü.
6 tane küçük köfte.
1 küçük salata
1 ayran
az demeyin valla çok yedim halen hazmedebilmiş değilim.
az öncede limonlu soda üstünede yeşil çay ve 1 litre su içtim .şiştimde şiştim.
Sibel suyu ılık iç canım wc sorununa çok iyi geliyor.hatta yeşil çayın üstüne 4-5 bardak ara ara iç bak nasıl iyi oluyor.
Auyşegül sende benim gibisin tam yemek değil ama evdeyken benimde ağzım hiç boşdurmaz.ya bi domates bi salata havuç sevmem de galete kayısı mutlaka 10 da bir ağzımda birşey olacak.
bende yarımdan az simit ve çay içtim 1 lt su içtim bide
burcu bencede yediklerin değil pide çok gelmi arkadaşım sana
bi havuç yedim.şmdi iki kaşıkta yogurt yiyemm..
bu köfteci bizim alt katta yeni açıldı burnuma kokuları geliyor 3-4 gündür sabrediyordum yetti gayri dedim sildim süpürdüm.
bak yemiycem dedim ama yine bi paket eti form yedik.çok şükür bu son paketti bakşada yok zaten çekmeceler boş.
Ayşegün senin aran ne anan ne anlamadım kız ne garip öğünlerin oldu senin.
sen bi DÜZENİNİ DEĞİŞTİR BACIM Bİ SİLKELEN YİYON YİYON DOYMUYOM DİYON.BESLEYİCİ DEĞİL YEDİKLERİNDE ONDAN DOYMUYORSUN .SEN BU BAKLADAN SONRA BOZULDUN HA.
bacım o call süper olan.biz daha normalıni görmedikki süpere geçelim..naıl buldun ya.normalinde yokmuydu.günaydın 2gün giremedim hiç ama kaçamak falan yok aynen devam
bu sabahta bi dilim tost yedim okadan
bende regliyim benimde şişler iniyo yavaş yavaş rahatladım bu hafta tartıda iyi çıkıcam inş.
bide call atamamıştım uzun diye netten buldum profilimde var yapmak istiyen varsa 2gün yaptım her bi yanım ağrıyo bi gün ara verdim bugün gene devam edicem süper bi program tavsiye ediyorum
akşam ne yedim hatırlamıyorum
pilav salata birşey daha vardı ayy bu rejim bana yaramadı bunadım.
Sabah yarım buğdaylı simit ile az peynir ve 1 simit yedim .
ara 100 gr leblebi.anasını satayım leblebide almıycam diyorum gidip gene aldım 100 gr ya 10 avuç dolusu nerdeyse off off.
şimdide madem sıcak çikolata kalorisi az dediniz diye sabah almıştım onu içiyorum.
eve gidene kadar yemem artık.
sonrada Duru park falan derken akşam yemek vakti zaten Allah ne verdiyse yeriz.
Ayşegül ben hiç sevmem resim çektirmeyi falan ya.akşam kendimi iyi hissedersem bakarım belki çekerim ama söz demiyorum ha.
zaten ben bi söz versem 3 aydan aşağı yapamıyorum vermemem daha iyi sanki.
bacım gel sende bize öyle arada girmekle olmazz.ne yiyon ne içiyon yaz.haftada bi kilo verirsin inşallah.kızlar nerhaba bende okadar zaman geçti topu topu 1 kilo verdim 70 e düştüm siz nasıl haftada 1 kilo veriyonuz ben anlamıyorum yaa ama bu hafta hastalancam gene her bi yanım şişti offf offff bi veremedim 5 kilocuk sinir oluyorum...
ı benden olsun benden bu haftada giden 1 kilo...140.5 im 130lara inemedim of ya neyse en azından gidiyo...
ama akşam tartıldım yatmadan çıplak 142 çıktım kilo almışım diye moralim bozuldu sabah 140.5 akşamdan sabaha bir buçuk kilo oynarmı tartı doğru ama tok oluyoz ondan mı acaba böle olanlar varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?