2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

bide tartılarken hergün ilk uyandığnızda .yani bişey yemeden önce tartılınız.ve tartı hepp aynı yerinde kalsın.sabitt..o zaman kiloda bi değşiklik olmuyo.yedired önemli engebe olmaması gerek tartının.tam yerine oturması gerek..
ben hep böyle yapıyom..
geçmiş sayfalara bıkyonuzmu yaa.fatmanın şu diyet listesini okudunuzmu.nasıl diyecektim..

unutmadan her pazartesi kilo bimdirimi yapcizz..tickerimizi pazartesiden pazartesiye değiştirir artıkın..

şimdi
sabah aç karnına tartılıyoruz
tartı düz bi zeminde sabit duruyor yerinden oynatmıyoruz
doğru değil mi?

Ben baktım fatoşun listesine ama seninki daha sade geldi biraz karmaşık yazılmış belkide ondan bence ilk seninkini yapalım sonra ara verip onu deneriz olmadı
ben derimki sabahları hepimiz kural edinelim elma sirkesini herkes içsin ne dersiniz

şimdi
doğru değil mi?

evet zeynep aynen bide çıplak tartılmak gerekiyo diyolar yada hep aynı kıyafetlerleee
BİDE HAFTADA 1 KERE TARTILICAZZ

Son düzenleme:
şimdi
doğru değil mi?

kız şimdi olurmu.midemiz dou.en az bi kilo fazla çıkarız..uyandımmı .yemek yemeden tartılacagız.gerçek kilo odur..degilse yemek yiyince bendede 600 gr fark oluyo..
evet yerinden oynatmam ben.hep aynı yerdedir.yerene değişrimem..

ben onun linkini atayım.çünkü iyi okunmuyo..ama benim listeyi yapıp ama çorbayıda dahilmi etsekkib.yoksa hiç bulaşmayalımmı..
dedgini gibi başka zamanda onu yaparız..

berfucum sende gel tamam ekleyecegim senide.

Geldim ben. Ne yapıyoruz şimdi?:82:

diyetin nasıl gidiyo.pazertesi 5 günlük bi sıkı diyet yapcızz.yedine listeyi vererim ben bekle.
senin diyet nasıl gidiyo.kaç kilo verdin anlat bakimm.

evet zeynep aynen bide çıplak tartılmak gerekiyo diyolar yada hep aynı kıyafetlerleee

ay serap öldüm gülmekten.kız soyun dökün .yoruluruz.bida kış ..üstümüzde tonca giyse var..ay hala gülüyom.bizim tartı girişte.yerini oynatmıyom ya.cıbıl cıbıl geçilmezde

1.gün sadece haşlanmış patetess..baharat serbest..ne kadar yersek yiyecegiz sınırlama yok..
2.gün sadece sabze..aklınıza gelebilin her türlü sebze.çiğ yada haşlama yapabıliyoruz.güne neyle başlarsak .günüde o menüyle bitirecegiz.yağ yasak..
mesela güne bi havuç ve salatalık la başlarsak bütün gün ondan başka yemeyegegiz.
3.gün et günü.. tavuk.et.balık..haşlama ızgara.nasıl istersek..hepsi degil tabiki birini sececegiz..mesela haşlama tavuk.istedegimiz kadar sınırlama yok.
4.gün. meyve yiyevegiz.(muz hariç).güne ne ile başlıyorsak öyle devam edecegiz.mesela üç çeşit meyve iel başlarsak öyle devam edecegiz.ör.portakal.elma kivi..
5.gün sadece yumurta.haşlanmış..seçmezseniz.yogurtta yiyebilirsiniz.yada süt.ama doyurucu oldugu için yumurta tercih.

6ve 7.günler normal saglıklı besleniyoruz.isterseniz biraz ara verip takrarlanabilir diyet.

ben ıcıyom elma ama mıdem agryıyo dunden berı. ondan mı acaba
kız serap bu metabolik çay benı cırcır yaptı kabız degıl
Geldim ben. Ne yapıyoruz şimdi?:82:

bence onu bi sonraki tur yapalım ayşegül komple yaparızz genede herkesin fikrini alalımm

Zeynep kız in tartıdan devamlı tartılma moralini bozma arkadaşımm...

Son düzenleme:
pekı bısey ıcılmıcekmı bu dıyetle
su çay yeşil çay ne bilim
meyve ve sebzeye okeyım ama
et ve yumurta benı cok zorlar

bence onu bi sonraki tur yapalım ayşegül komple yaparızz genede herkesin fikrini alalımm

tamam canım öyle yapayım..

pekı bısey ıcılmıcekmı bu dıyetle
su çay yeşil çay ne bilim
meyve ve sebzeye okeyım ama
et ve yumurta benı cok zorlar

çay kahve.yeşil cay bitki çayı felan serbest..
neden kız.et günü tam benim günüm.karnım rahatça doyur.
secmezmisn tavuk yada kırmızı et .ayada balıkk..
yumanta sevmezsen yogurt yada süt içebilirsin.ama süt tok tutmaz.yogurtla yaparım dersen onu dene.ama üç seçenegin var başka secenek yok gıı..

bencede ben dün başladım prş den prş ye tartıyalım
her gun olmaz...
günde ne kadar içiyon.mesela.çok olmuş olabilirmiki..
serap sen nakadar içiyon
sabahları elma sırkesı ıcıyorum
kahvaltıda ve aralarda yesıl cay
gunde 2 kerede yemekten 1 saat sonra metabolik çaydan.
çok mu abarttık acaba ondan mı cırcır oldum

ben zaten pazartesileri tartılıyordum sabah kalınca wc ye gittik ten sonra çıplak,benim tartım banyoda cıbır olar yani

olmaz.hazartesinden pazartesiye kilo bildirimi vercezz.seninkide accık düşük olur ama olsun.

ben daha o çayddan denemidm zeynep.kısmetse pazartesi başlayacagım bende o çaya.
elma sirkesi yapmış olabilirmiki..:26:

tamam bende yapayım. et yerıne tavuk ızgara yerım
yumurtayıda artık yıcez napalım...
meyve sebze zaten kolay...

ben zaten pazartesileri tartılıyordum sabah kalınca wc ye gittik ten sonra çıplak,benim tartım banyoda cıbır olar yani
kız eymen nasıl dadanmıyo o tartıya
bizim ipoş mümkün değil bırakmaz bozana kadar çıkar üstüne
olmaz.hazartesinden pazartesiye kilo bildirimi vercezz.seninkide accık düşük olur ama olsun.

ben daha o çayddan denemidm zeynep.kısmetse pazartesi başlayacagım bende o çaya.
elma sirkesi yapmış olabilirmiki..:26:

sirkeden sanırım. hem miden ağrıyor hemde bozuldu. 3 gun ıcıp 1 gun ara verıyım bende oyle devam edıyım. mıdeyı haşat etmiyim...
tmm pzt den pzt ye olsun bu hf benden bısey gıtmez cok az gıder 3 gunde olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…