şimdi
sabah aç karnına tartılıyoruz
tartı düz bi zeminde sabit duruyor yerinden oynatmıyoruz
doğru değil mi?
şimdi
sabah aç karnına tartılıyoruz
tartı düz bi zeminde sabit duruyor yerinden oynatmıyoruz
doğru değil mi?
Ben baktım fatoşun listesine ama seninki daha sade geldi biraz karmaşık yazılmış belkide ondan bence ilk seninkini yapalım sonra ara verip onu deneriz olmadı
ben derimki sabahları hepimiz kural edinelim elma sirkesini herkes içsin ne dersiniz
Geldim ben. Ne yapıyoruz şimdi?:82:
evet zeynep aynen bide çıplak tartılmak gerekiyo diyolar yada hep aynı kıyafetlerleee
ben ıcıyom elma ama mıdem agryıyo dunden berı. ondan mı acabaBen baktım fatoşun listesine ama seninki daha sade geldi biraz karmaşık yazılmış belkide ondan bence ilk seninkini yapalım sonra ara verip onu deneriz olmadı
ben derimki sabahları hepimiz kural edinelim elma sirkesini herkes içsin ne dersiniz
Geldim ben. Ne yapıyoruz şimdi?:82:
diyetin nasıl gidiyo.pazertesi 5 günlük bi sıkı diyet yapcızz.yedine listeyi vererim ben bekle.
senin diyet nasıl gidiyo.kaç kilo verdin anlat bakimm.
heeeee ok...
sabahlrı ustumu degısırken tartılırım. ama tartıyı ıpegın gormıcegı bı yere koymak lazım. bızımkı dolabın ustunde her defasında koy kaldır yapıyom. ıpek dadanıyo yoksa offf
ay serap öldüm gülmekten.kız soyun dökün .yoruluruz.bida kış ..üstümüzde tonca giyse var.. ay hala gülüyom.bizim tartı girişte.yerini oynatmıyom ya.cıbıl cıbıl geçilmezde
kız şimdi olurmu.midemiz dou.en az bi kilo fazla çıkarız..uyandımmı .yemek yemeden tartılacagız.gerçek kilo odur..degilse yemek yiyince bendede 600 gr fark oluyo..
Evet yerinden oynatmam ben.hep aynı yerdedir.yerene değişrimem..
Ben onun linkini atayım.çünkü iyi okunmuyo..ama benim listeyi yapıp ama çorbayıda dahilmi etsekkib.yoksa hiç bulaşmayalımmı..
Dedgini gibi başka zamanda onu yaparız..
berfucum sende gel tamam ekleyecegim senide.
ben ıcıyom elma ama mıdem agryıyo dunden berı. ondan mı acaba
kız serap bu metabolik çay benı cırcır yaptı kabız degıl
bence onu bi sonraki tur yapalım ayşegül komple yaparızz genede herkesin fikrini alalımm
Zeynep kız in tartıdan devamlı tartılma moralini bozma arkadaşımm...
pekı bısey ıcılmıcekmı bu dıyetle
su çay yeşil çay ne bilim
meyve ve sebzeye okeyım ama
et ve yumurta benı cok zorlar
bencede ben dün başladım prş den prş ye tartıyalımbence onu bi sonraki tur yapalım ayşegül komple yaparızz genede herkesin fikrini alalımm
Zeynep kız in tartıdan devamlı tartılma moralini bozma arkadaşımm...
sabahları elma sırkesı ıcıyorumgünde ne kadar içiyon.mesela.çok olmuş olabilirmiki..
serap sen nakadar içiyon
bencede ben dün başladım prş den prş ye tartıyalım
her gun olmaz...
sabahları elma sırkesı ıcıyorum
kahvaltıda ve aralarda yesıl cay
gunde 2 kerede yemekten 1 saat sonra metabolik çaydan.
çok mu abarttık acaba ondan mı cırcır oldum
tamam canım öyle yapayım..
çay kahve.yeşil cay bitki çayı felan serbest..
neden kız.et günü tam benim günüm.karnım rahatça doyur.
secmezmisn tavuk yada kırmızı et .ayada balıkk..
yumanta sevmezsen yogurt yada süt içebilirsin.ama süt tok tutmaz.yogurtla yaparım dersen onu dene.ama üç seçenegin var başka secenek yok gıı..
ben zaten pazartesileri tartılıyordum sabah kalınca wc ye gittik tensonra çıplak,benim tartım banyoda cıbır olar yani
kız eymen nasıl dadanmıyo o tartıyaben zaten pazartesileri tartılıyordum sabah kalınca wc ye gittik tensonra çıplak,benim tartım banyoda cıbır olar yani
olmaz.hazartesinden pazartesiye kilo bildirimi vercezz.seninkide accık düşük olur ama olsun.
ben daha o çayddan denemidm zeynep.kısmetse pazartesi başlayacagım bende o çaya.
elma sirkesi yapmış olabilirmiki..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?