2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Havucu pek tercşh etme demişti diyetisyenim bana. İçinde şeker oranı yüksekmiş.

haklısın.ama benimde tatlı ihtiyacımı karşılıyo.değilse tatlı krizim geliy saldırıyorum bu seferde.yogurtla oldugu için kana karışmasını azaltıyo bildigim kadarıyla.

günaydın..
kızlar dayanırsam 3 gün protein diyeti yapacagım.bakalım..
listeyi yazıyorum.kötü değil.yeşilliklerde var listede..biraz değiştirebilirim benüyü kendime göre.ama protein ağırlıklı bi beslenme yapacagım.bugün başladım.cuma bitiririm.yani dayanırsam:))

Protein İle Zayıflama Diyeti
Hedef: 1 haftada 3-4 kilo.
Günlük kalori: 900 Kcal

Bu diyet bol protein içerdiği için 1 haftadan fazla uygulanmaması önerilir. Uzun süre uygulanması halinde zararlı olabilir. 1 hafta uyguladıktan sonra 2 hafta ara vererek tekrar uygulayabilirsiniz

7 GÜN BOYUNCA
Sabah : Bir tabak doğal yoğurt/veya, 200-250 ml süt /veya 100 gr yağsız beyaz peynir/veya 2 parça jambon, 1 adet meyve (meyve suyu olmamalı), tatlandırıcılı çay veya kahve
Öğle : 150 gr et veya 200 gr balık yağsız balık veya 4 parça pişmiş jambon, veya 2 adet haşlanmış yumurta, 200 gr sebze yemeği, Yeşil salata, domates, havuç, salatalık (1 çay kaşığı zeytinyağı ile)
Akşam : 150 gr et veya (1-2 parça soğuk et) 200 gr buğulama balık veya 3-4 parça somon füme 200 gr haşlanmış sebze; (patlıcan, mantar, kereviz, yeşil ya da kırmızı biber, kabak, ıspanak, kuşkonmaz

burdu 7 gün diyor.ama protein diyeti 7 gün yapılınsa zararı vardır böbrek ve karacigere.ama 3 günlük yada 2 gürlük bi diyet sorun teşkil etmez.

sabah
bi kk beyaz peynir
1 sabahda yumurta yedim.yag çok çok azdı..

bunu yedim..
öglen tavuk haşlayacagım ve sadece yeşillekle olan salata yiyecegim anında..

ara
1 elma yiyecegim.rendeleyip kavurup.üstünede tarçın döküp yiyecegim.tamamen protein diyet olmayacak.ben ayarlayacagım işte.ama çogunluk potein olacak.bakalım böyle kafma göre yapacagım ne sonuç olacak.
akşamada
k-flakes yerim tamamdır..
menüm bu.camaya kadar ne değişyirse.en azından bi deneyeyim..

Son düzenleme:
işlerimi halledeyim sonra gelirim..

gülşah geçen yazmamıştım.şimdi sen aynı kiladamısın.yani hiç aldınmı.yada verdinmi o süreç içinde...hadi artık sende başla diyete..yade artık bi diyetisyene git bacım tekrardan ver kilocuklarını..

Al işte bugün de kayınvalidem geliyormuş. Öğlen de yemek listesinde peynirli pide var. Ne olacak benim bu halim

ne oldu kızlar ya.yine kimse gelmemiş( hem buraya hemde diger yere..
neyse bendebu deyiti yapmaktan vazgeçtim:86:
yedimde yedim şimdi..

Son düzenleme:
günaydın bayanlar,
sabah sirkeli suyumu içtim
henüz kahvaltı yapmadım
simit yerim büyük ihtimal ve öglenden önce 1 litre su içmem gerek

günaydın kızlar dün giremedim yoğundum çok bide tupperware toplantısı vardı oraya gittim.
dün sabah sirkeli suyumu ve bol su içerek güne başladım yumurta yedim 1 bardak süt içtim ara öğünde portakal yedim öğlende ıspanak ve salata yeşil çayımı içtim akşamda 2 yk çorba 2 kaşık bulgur yemekten sonrada 3-4 tanede çilek yedim o kadar

bu sabah sirkeli suyumu içtim 1 bardak süt 1/2 simit yedim o kadar
yani ben aslında bu hafta kendimi bu şekilde deniyeceğim bakalım ilçtan sonra nasıl gidiyorum diye ondan bu şekilde yiyeyim diyorum tavsiyesi olan varmı başka

Bu sirkeli su gerçekten işe yarıyor mu kızlar?Yemek düzeninizi aynı tutarak denediniz mi hiç?
Benim de öğlen yemeği yüksük çorbası patates kavurması cacık. Hiç beğenmedim bu yeni şirketi. Hep karbonhidrat hep karbonhidrat.
Ayşegül diyetisyene bi daha gider miyim bilmiyorum. Zaten kendini tekrar etmeye başlamıştı. Benim bi kendime gelmem lazım önce. Sabah tartıldım 65,5'dim. Almışım yani biraz. Şimdi kayınvalidem bizde. Haftasonu arkadaşlarım gelecek Mersin'den. İradem de kırıldı bi kere ya aman sakın siz böyle yapmayın. Ufak kaçamak yapsanız bile bi günlük olsun.

öğlen kaşarlı tost ayran yedim ara öğünümde elma şimdide su içiyorum bugün çok sessiz burasıı

günaydın kızlar kendimekızıyodum yazamayıorum diye baktım kimsecikler uğramamış yazın rehavetine kaplıdık sanırım homili gırtlak yiyoruz buraya yazacak diyet menüsü kalmıyo ondan giremiyoz şahsen ben böyleyim sizi bilmem kırmızılar gelecek iştahamı arttıda arttı vakit saat dinlemiyo tatlıda tatlı bi atlatsaydı ya ufffffffffffffff

günaydınlar.
ben bu hafta iyi değilim..ilk üç gün hep yedim.baktım hiç kilo veremiyorum.kaç gündür aynı kilodayım..bugün hazartesiye kadar ne yapasam kar artık.dikkate deyimde bi 500gr versem öpüp başıma koycam valla..

2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates..sayatalık.
3 sivri biber
avucumu dolduracak kadar maydanoz
form çayı

hadi bakalım ne verirsem üç günde olcak

Günaydın ,

Hepimizin verilecek kilo olayı halloldu galiba kimse buraya takılmadığına göre kilolor gitti galiba nirdesiniz ya .

Çarşamba Günü duru yu aşı ya götürdük ya sonrası ben battım resmen saat 15.00 den sonraki yediklerim beni 15 gün açlığa sürüklese yeridir o derece battım.

İskender -kola- kaymaklı künefe
akşam saat 9 gibide pizza -kola ve profiterol yedim bide utanmadan yatar ayakta bebe büs. attım ağzımada öyle yattım. poffff
ama dün hiç birşey yemedim açıktıkça 1 domates açıkçıkça 1 salata 1 elma günü öyle bitirdim.bu 3 gün dikkat edeceğim bakılım ne olacak.zaten 2 gün içinde hastalanacağımda bu hafta pek ümidim olmasada şu 4 günün hatrına belki birşeyler olur.

1 domates -1 salata ama ikiside küçüçük 1 dilim peynir ve 1/2 dilim ekmek şimdide açık limonlu çay içiyorum.

Doğadan ın Limonlu yeşil çayının tadi çok güzelmiş yeşil çay sevmeyenlere tavsiye ederim içtikçe içesein geliyor bende 1 bardak değilde aynı poşeti 2 büyük bardak sıcak suda kullanıyorum.2 ye tadı daha az çıkıyor oma güzel içiliyor su sudur dimi ama.

sorma burcu gelen giden yok.valla bezen hiç giresim gelmiyo.neyse herkes versinde ne yapalım.
aynı bu hafta bende çok kaçırdım.bakalım bende üç gün dikkat edcemne gidense zaten şu üç gürde gidevek.off..
kız bayagı kaçırmışsın sen bee..ne öyle pizzalar künefeler..off dememe bakma bende çok sevirimde.bayagıda özledim yaa..neyse ha gayret..
iyi yeşil çay için bi altarnetif bulduguna sevindim..

Bende sevindim valla Ayşegül yoksa bu mereti hiç içesim yoktu.

ben yeşil çay.meta pek sevdim tatlarını.hem artık yeşil çaya ben kabuk tarcında atmıyorum.sadede güzel.bence ben yıllardır çayı kahveyi şekersiziçiyorumya alıştım artık acı tatlara sanırım..ondan bana iyi geliyo tatları:)))
iyi iyi iç bacım afiyet olsun.

Bende yeni gelebildim kızlar ben yazıyorum kimse yoktu dün
akşam az çorba bolcana salata ve 2 kaşık ıspanak yedim o kadar

sabahhta sirkeli suyumu içtim yumurta 2 dilim ekmek peynir domates salatamı yedim kahvaltıda.suyumu içtim öğlende evden getirdim salat yapmıştım akşamdan şu tupperlar kurtarıcım oldu valla salatamı ve ıspanak vardı evde biraz onları yicem yeterli
yeşilçayı yazmıştım daha önce aslında bergamutlusu çok güzel çaykurun içtikçe içesim geliyo tavdsiye ederim çok çeşidi çıktı gerçiii
bende bu hafta sırf deniyorum kendimi kaçamak yapmamaya çalışıyorum bakalım ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…