2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

HEE BAK bergamot lusuda güzel evet.ya acı gelmesi değilde bi gariplik var tadında sanki.

yoksa bende 3-4 yıldır çayı şekersiz içerim kahveyide az sütlü tek şekerli içerim şekeri kesmek bile çok büyük avantaj.şekeride ben tatlandırıcı ile kestim 1 ay tatlandırıcı kullandım sonra az az kestim şekeri iyi oldu.

selam arkidişler
bende 3 gündür sıkı diyetteyim.
sabah aç karnına ılık su içiyorum.
sonra maydanoz kürü yapıyorum blendırdan geçirip limonlu sirkeli.
1 saat sonra domates salatalık beyaz peynir yiyorum ekmeksiz.
acıkınca elma ve 5 6 tane çubuk kraker yedim.
birazdan da yeşil çay içicem.
doğuş bergamotlu yeşil çay var tavsiye ederim.tadı güzel bende sevmem ama bunu beğendim.
acıkıncada zeytinyaşlı pırasa yiycem bol limonlu
akşamada ıspanak ve salata.
hedefim 3 günde 5 kilo.
bakalım ne olacak durum.

öğlen yemeginde büyük bi tavuk but haşlamıştım onu yedim.ve salatayla.bi bardakta ayran içtim.
kızlmarı dışarı çıkarmıştım yine cozutmuym diye çantama yeşil elma atmıştım.allatan onu bile yedeme döndüm aferin bana
şimdi o elmayı yiyorum..ara ögün olarak..
akşama pırasa var benimde pınarr.)) az yogurt ve salatayla yerim işte yeter..

kız bacım 3 günde 5 kloyu nasıl vercen yaa.i listen falanmı var ..varsa yazda bi görelm kız.eğer öyle bişi varsa hafta sonu bizde deneyelim..ha bide kaç kilo vercen bizede haber ver.iyiyse yapalım izde.ah bizimde okadar gitse..

Son düzenleme:
yok ayşegülcüm bende bi liste.
ama buraya zeynep yazmıştıya şok diyet diye.onu uygulayayım dedim.az yedim dikkat ettim 3 günde bakalım kaç kilo vermişim haber veririm size.
zaten p.tesi işe başlıyorum koşturmaktan veririm belkide kiloları.ben şimdi stres yaparım kendime.
o sürede bişeyde yiyip içemem :)

Son düzenleme:
günaydın.
sabah
3 dlim ekmek
domates salatalık
3 biber
1 haşlınmış yumurta
az beyaz peynirve az kaşar peynir..
form çay

gene bana hafta sonu rehaviti çöktü.fazla oldu sanırım kahaltı heleki ekmek

koşuşturmakan veririm inşallah, bide ters tepip alıyomuş ayşegül ne gülerim haa...

kız 3 dilim ekmek çok olmuş bencede. günde 2 dilime izin veriyor diyetler sabah 1 akşam 1
neyse akşama yeme bari ekmek.sen verirsin bişeycik olmaz.dengelersin diğer yediklerinle.

Herkese merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir.. Ben bu sene zor günler geçirdim peş peşe o yüzdende epeydir yoktum aranızda ama şimdi iyiyim çok şükür..
Maşallah herkes rejime başlamış. Bende başlamak istiyorum ama merak ediyorum emziren varmı aranızda? Ben emziriyorum sütümde çok azaldı ama yinede merak ediyorum rejim yapsam olurmu diye?
Sizleri ve minik kuzularınızı öpüyorum..
Bu arada 62 ile hamile kaldım 80 kilo ile doğuma girdim. Şimdi 69 kiloyum ama hedefim 60 olmak ..

aramıza hoşgeldin zehracım geçmiş olsun inşallah yaşadığın herşey için . emzirme konusuna gelince bi çoğumuz emziriyoruz ama bi yaşlarını geçtikleri için bebişlerimizin çok etkilenmiyeceklerini düşündüm daha doğrusu doktorlarında söylediği 1 yıldan önce ağır diyetler yapmayın derler hep şimdi rahatız yani tabi süt azalıyo ama çocuklarda yemeklere alışır böylelikle

caneylom teşekkür ederim cevabın için bugün bende başladım diyete. Kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 parça peynir,zeytin ve 1 yumurta yedim. Arada oğluma meyve hazırlarken armut yedim biraz. Az öncede 50 dk. yürüdüm. Bu arada eşimle karar aldık ızgara balığı haftada 1 yiyorduk haftada 2 ye çıkartacağız. tatlıyı çok sevdiğim için nasıl yapıcam bilmiyorum yanlız. dayanabildiğim kadar dayanacağım..

hoşgeldin canım..çoğumuz emziriyoruz..maşallah benm sütümde azalma olmadı..çok ağır diyet yapmıyoruz zaten..ben ekmeği azalttım bide bol su içiyorum....

bu hafta benimde en kötü haftam oldu arkadaşlar giden 500 gr en azından gitti ama.yavaşladı metabolizmama bişiler yapmam lazım hafta ya en az 2 gitmesi alzım...hava kapalı moralim bozuk
inşallah haftaya bomba giib olacam...

verirsiin verirsin seen..gelde yaz bakiimm ne ttim merak ettim.

oo hoşgeldin zehracım.
evet bu topkte alında düzenli beslenerek kilo vermeye çalışıyorduz.amaz 3 ara ögün 2 yada 3 ara ögün şeklinde az ve sık beslenerek her guruptan yiyerek zayıflamak.azda olsa egrezsiz yaparak desteklemeye çalışıoruz..böyle işte.hazartesileride kilo bildimi iverip kaç kilo verdik veya iyi gitti kötü gitti diye durumuuzdan bahsediyoruz.öyle gidiyo birbirimize destek ve motive oluyoruz.senide arımızda görelem...
bu arada dün başlamışsın diyete hayırlı olsun.
gel sanada bi ticker yapalım nalın ilirliyorsun görelim:)

neden öyle olduki aceba..fatoş yine gitmiş şükür ama bayagı bi düşüş var sende 3 kilodan bir kilo şimdi yarım kilo..ne yediklerini iyi düşün.aynımı gidiyorsun yoksa kaçamakmı var.bide diyetesyene gidiyorsun dimi.o belki menünü degiştirir belkide sana bi diyet fazla geliy odegişmesi gerek hımm.bence diyetisyenine gitmeyi hiiiçç ihmal etme..

perize başlayalı 21 de 2 ay olacak..toplamda 15 kg iyimi azmı kızlar sizce...

tabiki süperrr..inşallah böyle davam eder fatoş.

günaydın..
ben bu hafta hiç diyet edemedim.off bu hafta saldım cayırna oldu..ama bu hafta daha dikkatli olacagım.ben bi hafta iyiyim bi hafta kötü.neyse 500gr verdim onada şükür..

diyetisyene gidiyorum canım ama zaten her hafta 3.1 kilo vermezdim bu böyle sdiyete başlayınca insan başta hızlı veriliyo sonra daha az daha sonrada bazen hepten duruyo ara ara oluyo yani bence normal bacım sende kaynanam gibi her hafta 3 kilomu vermem lazım diye düşünüyon bacım...
aslında bu hafta bayağı benimde kaçtı onunda etkisi var...sarma yapmıycam bi daha gördümmü gzözüm dönüyo bide ben bu hafta kırmızılanacam ondan da olabilir bugün yarın gelir halam

yok kız ne kaynanalık yapcam sana.verirsen senin adına sevinirim veremezsen olsun önümüzdeki hafta olur derim.ne olcakki..
evet benimde çok durdugu zamanlar oluyo.ne bileyim 3 kilodan 500gr lara düşünce acaba listen fazlamı geliyo demiştim..
sende kendi suçunu bilmişsin zaten kaçırmışsın yemekleri.neyse bu hafta toparlanırız inşallah.kırmızılarda evet etkili oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…