selam arkidişler
bende 3 gündür sıkı diyetteyim.
sabah aç karnına ılık su içiyorum.
sonra maydanoz kürü yapıyorum blendırdan geçirip limonlu sirkeli.
1 saat sonra domates salatalık beyaz peynir yiyorum ekmeksiz.
acıkınca elma ve 5 6 tane çubuk kraker yedim.
birazdan da yeşil çay içicem.
doğuş bergamotlu yeşil çay var tavsiye ederim.tadı güzel bende sevmem ama bunu beğendim.
acıkıncada zeytinyaşlı pırasa yiycem bol limonlu
akşamada ıspanak ve salata.
hedefim 3 günde 5 kilo.
bakalım ne olacak durum.
Herkese merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir.. Ben bu sene zor günler geçirdim peş peşe o yüzdende epeydir yoktum aranızda ama şimdi iyiyim çok şükür..
Maşallah herkes rejime başlamış. Bende başlamak istiyorum ama merak ediyorum emziren varmı aranızda? Ben emziriyorum sütümde çok azaldı ama yinede merak ediyorum rejim yapsam olurmu diye?
Sizleri ve minik kuzularınızı öpüyorum..
Bu arada 62 ile hamile kaldım 80 kilo ile doğuma girdim. Şimdi 69 kiloyum ama hedefim 60 olmak ..
verirsiin verirsin seen..gelde yaz bakiimm ne ttim merak ettim.koşuşturmakan veririm inşallah, bide ters tepip alıyomuş ayşegül ne gülerim haa...
kız 3 dilim ekmek çok olmuş bencede. günde 2 dilime izin veriyor diyetler sabah 1 akşam 1
neyse akşama yeme bari ekmek.sen verirsin bişeycik olmaz.dengelersin diğer yediklerinle.
Herkese merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir.. Ben bu sene zor günler geçirdim peş peşe o yüzdende epeydir yoktum aranızda ama şimdi iyiyim çok şükür..
Maşallah herkes rejime başlamış. Bende başlamak istiyorum ama merak ediyorum emziren varmı aranızda? Ben emziriyorum sütümde çok azaldı ama yinede merak ediyorum rejim yapsam olurmu diye?
Sizleri ve minik kuzularınızı öpüyorum..
Bu arada 62 ile hamile kaldım 80 kilo ile doğuma girdim. Şimdi 69 kiloyum ama hedefim 60 olmak ..
bu hafta benimde en kötü haftam oldu arkadaşlar giden 500 gr en azından gitti ama.yavaşladı metabolizmama bişiler yapmam lazım hafta ya en az 2 gitmesi alzım...hava kapalı moralim bozuk
inşallah haftaya bomba giib olacam...
perize başlayalı 21 de 2 ay olacak..toplamda 15 kg iyimi azmı kızlar sizce...
diyetisyene gidiyorum canım ama zaten her hafta 3.1 kilo vermezdim bu böyle sdiyete başlayınca insan başta hızlı veriliyo sonra daha az daha sonrada bazen hepten duruyo ara ara oluyo yani bence normal bacım sende kaynanam gibi her hafta 3 kilomu vermem lazım diye düşünüyon bacım...
aslında bu hafta bayağı benimde kaçtı onunda etkisi var...sarma yapmıycam bi daha gördümmü gzözüm dönüyo bide ben bu hafta kırmızılanacam ondan da olabilir bugün yarın gelir halam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?