2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

kzı kaynanam öle biliyonmu her hafta soruyo kaç kilo verdin diye 3 deyince seviniyo 1 deyince suratı asılıyo delimi ne sankim çok kolay veriliyo..
biliyom canım sevinirsin yerim seni ama seni yesem kaç kilo alırım acep
biz beraber oluyoz ozaman canım aslına bugün olmam lazım ama daha bi iz yok bakalım

yine kimseler gelmeyecek belli oldu(
fatolina (fatma)gelmiyo artık o faceden yazıyor.diğer arkadaşlarıyla paylaşım yapıyo.sizler çalışıyorsunuz..girmeye zamanınız olmuyo..bi ben çok sık girip ne yiyim ne iiyom yazıyorum yani sık olarak.kendi günlüğüme döndü ..

Son düzenleme:

kilo vermek doğru çok zor.çok şelden ödün veriyoruz.özelliklede sevdigimiz şeylerden..kimsiye takma sen azda olsa veriyorsun buda bi başarı.
benim kırmızı gelmeyecek pekbelirti yok şişlikte yok.benim çok düzensiz daha ben daha üçüncüyü olcam ama bakalım bu ne kadar gecikecek..

bende yediklerimi yazayım yav
.sabah...
çay
domates taze soğan marul salatalık
2 dilim ekmek
peynir
1 çatalda yumurta

az sonra arada elma 1 çay bardağı süt
öğende
yoğurt çorbası
salata edecem sebze porsiyyonu yerine
barbunya yemeği(et porsiyonu yerine)
ekmek yerinede 2 kaşık pilav= 1 dilim ekmek

afiyet olsun..

bende sabah
3dilim kızırmış ekmek
emkegim bitene kadar beyaz peynir yedim 1,5 kk kadar eder sanırım.
domates salatalık ve su içtim

evet gerçekten zor kendileri homini gırtlak yiyolar yanımda akşam eltimlerdeidik yemeği sankim lokmamaı sayıyolar gibime geliyo eşim kendi balığından bana koydu kaynanam hemn çok oldu diyo fatmaya halbukim azdı bilem kolay geliyo insanlara..takmıyom ama moralimde bozulmuyo değil..

ama kaynanamda haklı aslında yazık kadının iki gelini var ikiside şişko anacım eltimde 107 kilo oğlanları filiz gibi gelinler duba gibim netsin kadın bazen çok konuşuyo sinir ediyo beni ama bende istemem belki arasın eşi bu kadar kilolu olsa aman ne bilim ama sınuçta bende isteemiyom inşallah zayıflayacam
patlatacam hepsini

lahana kürü bitti arkadaşlar..
maydanoz kürümde 2. 15 in 8. günüydü bugün haftaya pazarda o bitiyo maan bitsin her sabah blendır sesi komşular kovacak beni dırrrrrrrrrrrr dırrrrrrrrrrrr

TAM 1 KG GİTMİŞ VE 61.800 OLDUM

VE SADECE CUMA -CUMARTESI-PAZAR ÇOK ÇOK DİKKAT ETTİM ONUN HARİCİNDE BİLİYORSUNUZ SALI-ÇARŞAMBA BATMIŞTIM.OHH ÇOK İYİ OLDU BU.HALEN HASTALANMADIM AMA ELI KULAĞINDA .BAKALIM HAFTAYA NASIL OLACAK.

Fatoş abartma yavrum haftada 3 kg mu vermeyi bekliyorsun .senin geç vermen bence daha iyi kalıcı olur diye düşünüyorum ve etlerin az az sıkılaşır, sarkmaz. bi anda versen güzel olmaz zaten.

Ayşegül her hafta başı bu hafta daha dikkatli olacağım diye başlayım salıdan itibaren sapıtıyon
yine iyi bak 500 gr gitmiş.

ben beklemiyomda bacım çevremden bekliyolar benide kudurtuyolar işte
tabi yavaş gitisn yeterki gitisn
bravo arkadaşım süper gitmiş...

benimde maydonoz kürüm bitti bir hafta aradayım...
sabah limonlu su içtim iki tane form yulaflı bisküvi yedim başkada biş iyemedim daha...annemlere gidicem orda hem öğle yemeği hem kahvaltı biişiler yapcam işte...

:) e hemen gitsin istiyordur kilarını.aslanda evet hatlı olabilirler herkes ince olsun iter.ama sana güzelce destek olsunlar daha ne işte..hadi ya diger eltidemi kilolu.e sen onu gaza getersene oda versin kilo..

tebrik ederim burcu çok iyi vermişsin.bi kaç gün bile dikkat etmek verdiriyo.bende cuma cumartesi ve pazar dikkat edecegim dedim ama cumartesi ful yedim.cuma ve pazar günü dikkat etmemle anca yarım kilo verdim..onada veremeyecegimi sandımda valla yarımda olsa gitti şükür.ben bu haftaı ciddiye alcam ..valla
kırmızılarda herkestemi geliyo ...hadi bakeem.

senin maydanoz kürün nasıl benimki 15 dal maydanoz 2 yemek kaşığı limon 1 bardak su blendırdan geçir iç şeklinde 15 gün iç 5 gün ara 15 gün iç bitti..ben 2. 15 8 günü bitti bugün

FATOŞcum sabah hiç bişi yemeden ilk önce kürü uyguladım 15 gün...
15 dal maydonoz
yarım bardak su
yarım limonun suyu
bunları blendırda çektim içtim...zaten maydonozlar çiğnenecek kıvamda oluyo çiğnedim çoğu zaman...
üstünede normal su içtim bi bardak...böyle yaptım..
valla bişi anlamadım daha ama c.tesi günü her gören şaşırdı çok incelmişsin diye...

bende öle diyom kaynanama anne destek ol bak moralimi bzoma oda oluyo aslındada işte az verince bozuluyo
eltimde ediyo kendince işte onun evine yakın büyük bi park var yeni evien yürüyüşe filan gidiyo mankenm olacaz elti kardeşle

ben artık bitka çaylarını hepsini bi anda icmeyecegim.vücut alışıyoonlara.bügün hep yeşiy çay içecegim.yarın mate.ertesi gün form çayı.böyle..yok sabah yeliş çay akşama mate yapmayacagım.aslında böyle yanlışmış..

aynıymışi ama senin su yarım bardakmış benim 1 bardak ibrahim saraçoğlunun kürü evet bende yedim canım maydanozun çoğunu bakalım faydası var tabi olmazmı

evet yalnış canım benim diyetisyen bitki çayını hiç önermedi canım günde en fazla 1 fincan oda ıhlamur papatya filan böle diyet çaylarıda değil dedi..

inşallah fatoşcum.incelirsiniz tabi.yetirki azim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…