kzı kaynanam öle biliyonmu her hafta soruyo kaç kilo verdin diye 3 deyince seviniyo 1 deyince suratı asılıyo delimi ne sankim çok kolay veriliyo..
biliyom canım sevinirsin yerim seni ama seni yesem kaç kilo alırım acep
biz beraber oluyoz ozaman canım aslına bugün olmam lazım ama daha bi iz yok bakalım
bende yediklerimi yazayım yav
.sabah...
çay
domates taze soğan marul salatalık
2 dilim ekmek
peynir
1 çatalda yumurta
az sonra arada elma 1 çay bardağı süt
öğende
yoğurt çorbası
salata edecem sebze porsiyyonu yerine
barbunya yemeği(et porsiyonu yerine)
ekmek yerinede 2 kaşık pilav= 1 dilim ekmek
evet gerçekten zor kendileri homini gırtlak yiyolar yanımda akşam eltimlerdeidik yemeği sankim lokmamaı sayıyolar gibime geliyo eşim kendi balığından bana koydu kaynanam hemn çok oldu diyo fatmaya halbukim azdı bilem kolay geliyo insanlara..takmıyom ama moralimde bozulmuyo değil..
ama kaynanamda haklı aslında yazık kadının iki gelini var ikiside şişko anacım eltimde 107 kilo oğlanları filiz gibi gelinler duba gibim netsin kadın bazen çok konuşuyo sinir ediyo beni ama bende istemem belki arasın eşi bu kadar kilolu olsa aman ne bilim ama sınuçta bende isteemiyom inşallah zayıflayacam
patlatacam hepsini
TAM 1 KG GİTMİŞ VE 61.800 OLDUM
VE SADECE CUMA -CUMARTESI-PAZAR ÇOK ÇOK DİKKAT ETTİM ONUN HARİCİNDE BİLİYORSUNUZ SALI-ÇARŞAMBA BATMIŞTIM.OHH ÇOK İYİ OLDU BU.HALEN HASTALANMADIM AMA ELI KULAĞINDA .BAKALIM HAFTAYA NASIL OLACAK.
Fatoş abartma yavrum haftada 3 kg mu vermeyi bekliyorsun .senin geç vermen bence daha iyi kalıcı olur diye düşünüyorum ve etlerin az az sıkılaşır, sarkmaz. bi anda versen güzel olmaz zaten.
Ayşegül her hafta başı bu hafta daha dikkatli olacağım diye başlayım salıdan itibaren sapıtıyon
yine iyi bak 500 gr gitmiş.
bende öle diyom kaynanama anne destek ol bak moralimi bzoma oda oluyo aslındada işte az verince bozuluyo
eltimde ediyo kendince işte onun evine yakın büyük bi park var yeni evien yürüyüşe filan gidiyo mankenm olacaz elti kardeşle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?